Hur man får åtkomst till Hulu i Australien på Apple-, Android- och Amazon-enheter

Hur man får åtkomst till Hulu i Australien på Apple-, Android- och Amazon-enheter

Av PrivateVPN, 2018-12-21 11:21:27 i Entertainment


Vill du veta hur du kommer åt Hulu i Australien? Med Hulu kan du titta på saker en dag efter. Om du vill titta på ett TV-program på Netflix måste du ganska mycket vänta tills säsongen är över. Och det dödar spänningen. Det betyder också att du vet allt som kommer att hända i en TV-show eftersom internet kommer att berätta för dig, och om det inte gör det kommer dina vänner att göra det. Så ja, naturligtvis, du vill komma åt Hulu i Australien.

Men att vilja och göra är båda olika saker, och att få tillgång till Hulu är inte lätt i Australien eller något land där det inte stöds, eftersom det är överallt utom USA.

Och eftersom titeln på detta inlägg skulle säga att det här inlägget handlar om hur du får åtkomst till Hulu i Australien kommer vi att hjälpa dig. Och om du vill inrätta Hulu i Kanada, har vi också ett inlägg om det, även om metoderna är ganska ungefär samma.

Det svåraste steget att komma åt Hulu i Australien

För att komma åt Hulu i Australien måste du först ha ett konto. Och det, ja, det handlar om att ha ett amerikanskt kort för att göra ett konto. Om du inte gör det kommer Hulu inte att låta dig göra ett konto.

Och om du inte har ett konto kommer du säkert inte att kunna komma åt Hulu i Australien.

Du har några alternativ:

 1. Be en amerikansk vän hjälpa dig.
 2. Betala någon för att hjälpa dig.
 3. Beställ ett virtuellt kort utfärdat i USA.
 4. Beställ ett förbetalt kort.
 5. Be någon att dela ett konto med dig.
 6. Ge upp och gå till inlägget om hur man tittar på American Netflix.

Ett virtuellt kort är lättare att få än ett förbetalt kort men sannolikheten för att det fungerar är också mycket lägre.

Våra råd? Be en amerikansk vän att hjälpa dig. Det är det mest stressfria alternativet.

Hursomhelst, utan ett amerikansk kort, kan du inte registrera dig för ett Hulu-konto. Om du vill komma åt Hulu i Australien, räkna ut det.

Få Hulu att tro att du är i USA för att få åtkomst till Hulu i Australien

Utan ett amerikansk kort kan du inte komma åt Hulu i Kanada, men i slutändan lurar det Hulu som är det viktigaste steget om du vill titta på Hulu.

Hur lurar du Hulu för att få åtkomst till Hulu i Australien? Genom att använda en VPN och ansluta till den Hulu-stödda servern.

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som praktiskt taget kan ändra din plats. Men att ändra din plats till USA i stället för Australien räcker inte eftersom Hulu vet att människor använder VPN-tjänster.

Hos PrivateVPN erbjuder vi ett urval av fungerande Hulu-servrar. Om du ansluter till rätt server kan du komma åt Hulu i Australien. Att få Hulu att tro att du är i USA är det viktigaste elementet för att få åtkomst till Hulu. Du behöver bara skapa ett konto en gång. Fooling Hulu? Det är för alltid. Särskilt eftersom det inte ser ut som om de kommer att expandera när som helst snart.

Och det betyder att du bör överväga vilken VPN du får. PrivateVPN stöder också många Netflix-platser vilket innebär att det inte bara är amerikanska Netflix som du kan komma åt. DAZN, Netflix av levande sporter stöds också bland många andra plattformar.

Är du inte säker på om plattformen du vill ha åtkomst stöds? Nå ut till vår kundsupport!

Du måste också ladda ner Hulu-appen om du vill komma åt Hulu i Australien på dina Apple-, Android- och Amazon-enheter!

Om du är på en Windows-enhet eller på en Mac kommer du att ha det bra, men på mobila enheter och på Amazon Fire TV Stick måste du ladda ner appen. Och det är inte så enkelt. Vi kommer att gå igenom stegen som krävs för alla plattformar nedan:

Ladda ner Hulu på Apple-enheter för att få åtkomst till Hulu i Australien

För att ladda ner Hulu på en Apple-enhet måste du logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto följt av att skapa ett nytt med dess detaljer i USA för att en amerikansk App Store ska ladda. Du kan tekniskt bara ändra din plats till USA, men det skulle leda till att du tappar varje sak på ditt konto. Och det vill du inte, gör du?

 • Skapa ett nytt iCloud-konto.
 • Ange en amerikansk adress som du kan hitta med hjälp av en adressgenerator.
 • Ladda ner Hulu.
 • Och om du vill, logga in på ditt ursprungliga konto, men ett amerikansk konto kommer troligen att ge dig mycket fler möjligheter.

Ladda ner Hulu på Android-enheter för att få åtkomst till Hulu i Australien

 • För att ladda ner Hulu på din Android, gå till payments.google.com och klicka på inställningar följd av Land där du behöver välja USA.
 • När du gör det, gå tillbaka till inställningar och tryck på Apps.
 • Där måste du hitta Google Play Store och tryck på Tvinga stopp.
 • Det sista att göra? Medan jag fortfarande är i inställningar, gå till Lagring, och klicka på RADERA DATA när du har valt Google Play Store i Apps avsnitt av Lagring.

Detta bör låta dig ladda ner Hulu, och om inte så kan du leka med rensningsdata och tvinga stopp några gånger.

Ladda ner Hulu på Amazon Fire TV Stick till Access Hulu i Australien

Gå till amazon.com.au och klicka på knappen som anger Ditt konto. Där, hitta Innehåll & enheter och uppdatera din adress för att vara i USA. Slå sedan på din Fire TV Stick och gå till inställningar där du behöver trycka på Mitt konto. Där måste du trycka på Avregistrera.

Detta kräver att du loggar in igen. Vi hoppas att du inte har glömt ditt lösenord.

Du kanske måste ta bort betalningsmetoder beroende på ditt kort för att nedladdningen av Hulu-appen ska lyckas. Och om du gör det, kommer du troligtvis också att behöva tillhandahålla ett amerikansk kort som ersättare som inte borde vara ett problem eftersom du behöver ett för Hulu antingen.

Få åtkomst till Hulu i Australien på Apple-, Android- och Amazon-enheter

Hulu gör att åtkomst till Hulu i Australien är lite svårt, men det är ingenting du inte kan gå förbi. Kortet är förmodligen det största problemet för dig.

Men efter det, allt detta innehåll, kommer du att kunna få tillgång till det.

Åh, och om du också vill veta hur du kommer åt DAZN i Australien eller något annat land, har vi inlägg om det också.Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me