Hur man får Hulu i Indien (i tre enkla steg)

Hur man får Hulu i Indien (i tre enkla steg)

Av Michael Smolski, 2019-08-26 13:16:19 i Guider


Vill du få Hulu i Indien? Det är inte bara Indien som inte har tillgång till Hulu. Detsamma gäller när det gäller Kanada och Storbritannien. Verkligen över hela världen. Hulu finns endast i USA och Japan. Och även om det kan förändras snart när Disney köpte Hulu, för närvarande, har vi en guide om att få Hulu i Indien på bara tre enkla steg.

De tre enkla stegen för att få Hulu i Indien

Om du redan har ett Hulu-konto, vare sig det har gått ut eller inte eller känner någon som gör det, kanske du inte behöver utföra alla dessa steg.

Det första steget är att ha allt för att skapa ett Hulu-konto. Det andra är att lura Hulu, vilket i slutändan är det svåraste steget, med det tredje handlar om att få Hulu-appen, som inte alltid är ett krav och beror på din plattform.

Redo att komma igång?

Att skapa ett Hulu-konto för att få Hulu i Indien är inte lika enkelt som att registrera på någon annan webbplats

Problemet?

Du behöver ett amerikansk kort för att få Hulu i Indien.

Hulu använder behovet av ett amerikansk kort som en metod för att verifiera att du faktiskt är i USA.

Om du vill få Hulu i Indien och inte redan har tillgång till ett Hulu-konto måste du få ett amerikansk kort för det här steget.

Våra förslag?

  1. Fråga någon som redan kan ha ett Hulu-konto om de kan dela. Erbjud att betala för hälften av det om det behövs.
  2. Om du känner någon med ett amerikansk kort, fråga dem om de kan göra ett konto för dig. Du kan alltid ta bort det kortet från kontot efter registrering. Annars fråga om de kan skapa ett konto för dig.
  3. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA på internet.
  4. Skaffa ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i USA.

När det gäller steg 3 och 4 kan det ta dig lite tid att hitta rätt alternativ för dig, men om du verkligen vill få Hulu i Indien är det vad du behöver göra.

Något folk tenderar att missa mycket när de använder ett kort för att registrera sig, även om det bara är för en rättegång, är att kortet måste ha lite pengar på det. Om det inte gör det kan det inte verifieras och du kan därför inte få ett Hulu-konto.

När du har fått ett Hulu-konto kan du köpa Hulu-presentkort för att fylla på ditt konto.

Fooling Hulu för att få Hulu i Indien

Fooling Hulu är det andra steget som krävs för att få Hulu i Indien.

Det är totalt sett det viktigaste steget eftersom det måste vara på plats hela tiden när man tittar på Hulu, men är relativt enkelt att installera.

För att få Hulu i Indien, behöver du en VPN för att lura Hulu att tro att du är i USA.

Detta kommer att kosta. Inte så mycket, men det kommer att kosta. Varför? Eftersom tjänster som Hulu hindrar människor från andra länder från att använda VPN-tjänster. Som ett resultat fungerar inte de flesta betalda VPN-tjänster inte med VPN-tjänster.

PrivateVPN är en av de få VPN-tjänster som inte bryter banken i Indien, samtidigt som de kan driva de viktigaste tjänsterna som finns där, som Hulu, Netflix eller DAZN. Åh, och det finns en riskfri prövning för dig att prova.

Hur man får Hulu i Indien på Apple-enheter

På Apple-enheter som iPhones och iPads måste du logga ut från ditt iCloud-konto, följt av att skapa ett nytt med dess plats som ställs in i USA.

Det gör att du kan se Hulu i din App Store.

Det är viktigt att du inte försöker ändra din region på ditt nuvarande konto eftersom det kommer att leda till att alla dina appar och annan data förloras.

Naturligtvis kan du alltid logga in på ditt gamla konto efter att du fått Hulu i Indien på din iPhone eller iPad och du förlorar ingenting.

Hur man får Hulu i Indien på Android-enheter

Google har en liten guide om hur du ändrar platsen för din Google Play Store. Kolla in det där.

Se bara till att ändra din plats för att vara i USA när du gör det.

Om du inte vill gå igenom besväret med det, ladda bara ner Hulu från en inofficiell Android-butik eller på annat sätt titta på Hulu från din webbläsare med "Desktop Mode."

Hur man får Hulu i Indien på Amazon Fire TV-enheter

När det gäller att titta på Hulu i Indien på en TV är Amazon Fire TV Stick förmodligen ditt bästa skott. Helt enkelt för att standard-smart-tv inte stöder VPN-tjänster, och inte heller Apple TV, Roku eller Chromecast.

  • För att ladda ner Hulu på din Fire TV Stick, gå till ditt nuvarande Amazon-konto i webbläsaren.
  • Välj på konton & listor, följd av Hantera ditt konto och ditt innehåll.
  • Ändra din region för att vara i USA.
  • Gå till din Amazon Fire TV-enhet. Välj inställningar och Mitt konto.
  • Avregistrera och logga in på ditt konto igen.

Det låter dig få Hulu i Indien på din Fire TV Stick.

Hur man får Hulu i Indien på andra enheter

Har du en annan enhet och fortfarande vill titta på Hulu i Indien utan att få Fire TV Stick? Du kan göra det. Det är bara inte den mest praktiska metoden att tillämpa.

Det enda sättet att få en VPN-tjänst att fungera på plattformar som inte stöder VPN-tjänster är genom att ha ett VPN aktiverat på din router. Det är inte det enklaste att installera och kan vara besvärligt att ha för gäster, men det fungerar med alla plattformar som inte stöder VPN-tjänster. Och vi har några guider runt som du förmodligen bör kolla om du planerar att göra detta.

Så här får du Hulu i Indien i tre enkla steg

Skaffa ett amerikansk kort. Fool Hulu genom att använda PrivateVPN. Ladda ner Hulu. Det är de tre stegen som behövs.

Och det bästa? Det är riskfritt. Både Hulu och PrivateVPN erbjuder riskfria studier.

Redo att komma igång?

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me