Hur man får Hulu i Australien (STEP BY STEP)

Hur man får Hulu i Australien (STEP BY STEP)

Av Michael Smolski, 2019-06-03 20:24:27 i Entertainment


Vill du få Hulu i Australien? Det är inte bara människor i Australien som måste hantera den här frågan. Människor i Storbritannien, där du kan förvänta dig att innehåll ska vara tillgängligt med lätthet, måste också leta efter hur man får Hulu och varför det inte är tillgängligt i första hand. Just nu är Hulu bara tillgänglig i USA och Japan.

...Och överallt på jorden om du läser denna steg-för-steg-guide om hur du får Hulu i Australien.

De steg du behöver ta för att få Hulu i Australien

Vi ska vara ärliga med dig. Du måste ha tålamod om du vill få Hulu i Australien. Hulu är värt att ha, men det är inte alltid möjligt att få det att fungera direkt.

Det beror på att det första steget att få Hulu i Australien kräver ett amerikansk kort. Den andra? Det kräver att lura Hulu att tro att du är i USA, med den tredje som kräver att du lurar din app store att tro att du är i USA.

Men allt detta låter komplicerat, men denna guide för att dela ned steg för steg för att göra Hulu i Australien så smärtfritt som möjligt.

Skapa ett Hulu-konto för att få Hulu i Australien

Om du går till hulu.com ser du direkt två alternativ. En för att få Live TV med Hulu som vi nyligen skrev om och en annan för standard Hulu-kontot.

Live TV Hulu-alternativet erbjuder en 7-dagars rättegång under tiden standardalternativet Hulu erbjuder en 30-dagars provperiod som är bra som om du bestämmer dig för att Hulu inte är något för dig, du kan fortsätta med ditt liv utan Hulu.

Nyckeln till att skapa ett Hulu-konto är att ha ett amerikansk kort. Och det kan vara tufft.

Våra förslag?

  1. Fråga någon som har ett amerikansk kort om de kan skapa ett konto för dig med sitt kort. Till och med erbjuda att dela ditt konto.
  2. Fråga någon som redan har ett Hulu-konto om de kan dela med dig. Erbjuda att betala för hälften av kontot.
  3. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA.
  4. Skaffa ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i USA.

Steg 3 eftersom du är i Australien kommer att kräva att du väntar någon gång innan kortet kommer, vilket lämnar steg 4 som din snabbaste lösning om steg 1 eller 2 inte är ett alternativ. Det finns gott om tjänster som erbjuder amerikanska kort där ute om du gör en snabb undersökning på Google.

Vårt råd om du vill få Hulu i Australien med steg 3 eller 4? Har pengar på ditt kort. DAZN måste verifiera kort så att någon inte kan fortsätta registrera sig med virtuella kort. Om du inte har några pengar på ditt kort kan det inte göra det.

När du har fått ett Hulu-konto i Australien kan du köpa ett Hulu-presentkort och använda den metoden istället.

Bortsett från det, om du vill få Hulu i Australien, när det gäller att skapa ett konto, är stegen för det totalt sett ganska enkla. Det är som att skapa något annat konto.

Fooling Hulu för att få Hulu i Australien

Fooling Hulu för att få Hulu i Australien är mycket lättare än de flesta skulle anta.

Allt du behöver är en VPN som fungerar med Hulu, och det är det.

Det viktiga är att få rätt VPN-tjänst.

Det räcker inte att ansluta till en amerikansk server om du vill få Hulu i Australien. Hulu kan upptäcka VPN-tjänster och kan förhindra att de fungerar.

Det är därför det är avgörande att använda ett VPN som är känt för att arbeta med Hulu.

PrivateVPN är en som stöder Hulu precis som den stöder DAZNs gillar i Australien.

Den enda svåra delen av att lura Hulu för att få Hulu i Australien är faktiskt att hitta rätt VPN som fungerar med Hulu.

Många gör det helt enkelt inte.

För att få Hulu i Australien räcker det med en VPN som fungerar med Hulu i kombination med ett Hulu-konto, men beroende på var du vill titta på Hulu på kanske du måste fortsätta läsa för att installera Hulu-appen på din enhet. Det visas inte i din app-butik om du inte är ansluten till en amerikansk app-butik.

Hur man får Hulu i Australien på Apple-enheter

För att Hulu ska visas i din butik på dina Apple-enheter måste du logga ut från ditt iCloud-konto följt av skapandet av ett nytt iCloud-konto med din plats baserad i USA.

Om du gör det visar du American App Store och låter dig därmed få Hulu i Australien på Apple-enheter.

Det är dock viktigt att du inte försöker ändra din region på ditt nuvarande konto. Det kommer att resultera i att du tappar allt.

Om du vill kan du logga in på ditt gamla konto och växla mellan, utan att förlora någonting, efter att du laddat ner Hulu.

Hur man får Hulu i Australien på Android-enheter

När det gäller Android-enheter, Google har en liten guide om hur du ändrar platsen för din Google Play Store. Kolla in det där.

Se naturligtvis till att ändra din plats till USA när du ändrar din plats.

Hur man får Hulu i Australien på Amazon Fire TV-enheter

När det gäller TV: s Android och Fire TV Stick är dina enda alternativ.

Roku, Apple TV och Chromecast stöder inte VPN-tjänster hittills.

Om du vill få Hulu i Australien utan att behöva ansluta din bärbara dator till din TV rekommenderar vi starkt att du bara får en Fire TV Stick.

  • För att ladda ner Hulu på din Fire TV Stick, gå till ditt nuvarande Amazon-konto i webbläsaren.
  • Klicka på konton & listor, följd av Hantera ditt konto och ditt innehåll.
  • Även om det ändrar din region att vara i USA.
  • Gå till din Amazon Fire TV-enhet. Välj inställningar och Mitt konto.
  • Avregistrera och logga in på ditt konto igen.

Det låter dig få Hulu i Australien på din Fire TV Stick.

Kommer detta alltid att vara fallet som du behöver söka efter hur man får Hulu i Australien?

Så här får Hulu i Australien förklaras steg för steg, men vi vet att det är irriterande att behöva läsa dessa guider bara för att få en tjänst att fungera.

De senaste veckorna har emellertid ett ljus i en tunnel dykt upp.

Vi vill inte börja spekulationer som andra webbplatser, men Disney förvärvade nyligen Hulu i en mycket stor del och gick med på att köpa de återstående insatserna i Hulu under de närmaste åren vilket innebär att en ny grupp kommer att vara ansvarig. Det betyder inte att Hulu kommer att bli tillgänglig över hela världen, som vissa skulle föreslå, men det ökar ändå möjligheterna, särskilt eftersom Disney inte har någon fråga om att spendera pengar, och de riktar sig till världsmarknaden med sina senaste drag som Disney Plus som vi pratade om mycket, nyligen.

Hittade du detta användbart? Visste du att du kan avmarkera de mest möjliga Netflix-regionerna på marknaden med hjälp av PrivateVPN? För mer användbara guider, kolla in vår blogg, och om du någonsin har några problem, kontakta vår kundtjänst som våra användare älskar!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me