Hur man får HBO NU i länder som inte stöds (se Game of Thrones överallt)

Hur man får HBO NU i länder som inte stöds (se Game of Thrones överallt)

Av Michael Smolski, 2019-04-15 18:28:42 i Entertainment


Med Game of Thrones säsong 8 som kommer ut tillsammans med många andra fantastiska HBO-program, är det vettigt att du vill få HBO NU. De flesta kan inte, och det är därför du är här, eftersom du vill titta på HBO NU i länder som inte stöds.

I det här inlägget visar vi allt du behöver veta för att få HBO NU i länder som inte stöds. Och ärligt talat är det mycket lättare än med många andra plattformar som Hulu som kräver att du använder ett amerikanskt kort för att registrera till exempel.

Det enda du behöver göra för att få HBO NU i länder som inte stöds att titta på Game of Thrones eller någon annan show är att lura HBO NU att tro att du är i USA. Och för det andra, om du vill titta på HBO NU på din telefon eller Amazon Fire TV Stick / Cube, måste du ändra platsen för din app store. Det är allt.

Dålig HBO för att få HBO nu i länder som inte stöds

Detta specifika steg är nästan samma som alla andra steg som vi någonsin diskuterat för att lura en plattform oavsett om det är Netflix, DAZN, Hulu eller någon annan plattform.

För att få HBO NU i länder som inte stöds måste HBO NU tänka att du befinner dig i det stödda landet, vilket betyder att du är i USA.

Du lurar det genom att använda en VPN som gör att du praktiskt taget kan ändra din plats till exempel i USA.

Det viktiga här är att titta på är VPN-tjänsten du ska använda. Det finns många alternativ där ute, och för det första fungerar gratis VPN-tjänster inte med plattformar som HBO. Om du frestas att få ett gratis VPN till en början gjorde vi ett inlägg om huruvida gratis VPN-tjänster är värda det. Men så långt som HBO går kommer en gratis VPN-tjänst inte att fungera eftersom plattformar som HBO gör ansträngningar för att förhindra att människor från VPN-tjänster arbetar, och gratis VPN-tjänster är de enklaste att hantera.

Sedan finns det de tjänster som har tusentals servrar. Gå inte för dem. De försöker sälja dig med kvantitet. Du måste dock leta efter kvalitet. PrivateVPN erbjuder inte tusentals servrar, men det erbjuder servrar som fungerar med de plattformar som du vill komma åt, varför PrivateVPN stöder de flesta Netflix-regioner på marknaden, till exempel.

Om du vill prova PrivateVPN erbjuder vi en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och väljs som den bästa servicen av många, men annars se till att du letar efter tjänster som erbjuder support till de plattformar du vill ha.

När du får PrivateVPN, anslut till en av de amerikanska servrarna, och det är så du får HBO NU i länder som inte stöds, förutsatt att du inte vill titta på din telefon eller TV.

Naturligtvis måste du ha ett konto innan du kan titta på något med HBO NU. HBO ger en 7-dagars gratis testversion.

Hur man får HBO NU i icke-stödda länder på Apple-enheter.

Om du vill få HBO NU i länder som inte stöds måste du skapa ett nytt iCloud-konto.

Du kan i teorin ändra platsen för ditt nuvarande konto, men det kommer att leda till att du förlorar alla dina appar. Det är därför det är avgörande att logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto följt av att skapa ett nytt med detaljer i USA. Om du inte gör det kommer du att kunna få HBO NU i länder som inte stöds men förlorar allt annat i processen.

När du har laddat ner HBO NU kommer du att kunna logga in på ditt gamla konto.

Hur man får HBO NU i länder som inte stöds på Android-enheter

På Android-enheter måste du ändra platsen för din Play Store.

Det är bäst att läsa en liten guide från Google för det.

I det specifika fallet, se till att din plats är i USA. Det finns gott om adressgeneratorer på internet om du behöver få en amerikansk adress.

Att ändra platsen för din butik visar HBO NU i din Play Store, och det är viktigt om du vill få HBO NU i länder som inte stöds på en Android-enhet.

Hur man får HBO NU i icke-stödda länder på Amazonas brandenheter

Vill du få HBO NU i länder som inte stöds på den stora skärmen? Självklart gör du det. Game of Thrones ser bäst ut på den stora skärmen.

Fire TV Stick / Cube är den bästa plattformen för att få HBO NU i länder som inte stöds på grund av att det fungerar med VPN-tjänster vilket inte skulle vara fallet med Apple TV och Chromecast..

PrivateVPN fungerar till exempel med det.

  • Först, gå till ditt Amazon-konto i din webbläsare.
  • Gå med musen Ditt konto eller ditt konto & listor.
  • tryck på Hantera ditt innehåll och enheter.
  • Ändra din region för att vara i USA.
  • Gå till din Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • tryck på inställningar och då Mitt konto.
  • Avregistrera. Du måste logga in igen på ditt konto.

Det gör att du kan få HBO NU i länder som inte stöds på Amazon Fire-enheterna.

Beroende på din nuvarande betalningsmetod kanske du behöver ta bort din nuvarande betalningsmetod. Ibland kan du också behöva lägga till någon form av amerikansk kort.

Så här får man HBO NU i länder som inte stöds

Det är inte otroligt svårt. Mycket lättare än Hulu och DAZN som du också kan läsa om på vår blogg.

Är du redo att gå med i PrivateVPN så att du kan komma åt underhållning som aldrig tidigare? Det tar bara 60 sekunder.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me