Hur man får DAZN i Irland på alla enheter

Hur man får DAZN i Irland på alla enheter

Av Michael Smolski, 2019-02-25 17:27:16 i Entertainment


Det faktum att du söker hur du får DAZN i Irland på alla enheter minskar till ett stort problem som har uppstått med TV-abonnemang under de senaste åren. Bristen på värde.

Sky TV? 37 € per månad efter en viss tidsperiod. 37 € per månad för inga sportkanaler. Lägga Sky Sports till det? Först € 25 och 40 € på lång sikt. 77 € för Sky-sport som erbjuder dig Premier League och vissa andra sporter och matcher, men kommer aldrig att visa dig exakt vad du vill eftersom Sky oroar sig mer för att tillhandahålla vad som är mest populärt snarare än vad som är viktigt för alla.

Vi kommer att visa att du kan titta på dina favoritliga ligor som NBA, NFL, NHL, Champions League, Premier League, Serie A, Ligue 1, och det är bara för att nämna några, för priset på dina två månatliga TV-abonnemang, i ett år. En besparing på cirka 770 euro per år. VARSÅGOD!

På den här bloggen hjälper vi också människor att få amerikanska Netflix utanför USA, Hulu, American Amazon Prime, och det är bara för att nämna några. Se till att kolla in dessa inlägg efter att du har läst det här, så ärligt talat, om du tillämpar vad som är här, och du redan har Netflix, kan du få dubbelt innehållet utan att betala något extra.

Men låt oss prata om hur du får DAZN i Irland på alla enheter oavsett om du rockar en iPhone, iPad, Android-enhet, en Fire TV Stick eller bara en dator. Och vi rekommenderar starkt att du läser allt så att detta fungerar för dig.

Vad som behöver hända så att du kan få DAZN i Irland på alla enheter?

För att få DAZN i Irland på alla enheter måste du först lura DAZN att tänka att du är i Kanada följt av att göra ett konto och lura din app store att tro att du är i Kanada.

Varför?

 1. Det enda sättet som DAZN låter dig in för att titta på DAZN eller till och med att göra ett konto är om du är i Kanada. Annars ser du ett meddelande om att DAZN inte är tillgängligt på din plats.
 2. Registrering krävs naturligtvis, men stegen kring denna registrering skiljer sig mycket från andra registreringar. Därför är det en lite mer komplicerad process.
 3. Du måste lura din app-butik som om du inte kommer då att DAZN inte kommer att hindra dig från att titta på din mobila enhet eller TV eftersom du bara kan titta på webbläsarna på stationära enheter.

Nu när du vet vad som behöver hända så att du kan få DAZN i Irland på alla enheter låt oss gå igenom dessa steg.

Tävla DAZN att tänka att du är i Kanada för att få DAZN i Irland

Det finns bara ett sätt att lura DAZN för att få DAZN i Irland. Det innebär att du faktiskt ändrar din plats.

Om du är i Kanada praktiskt taget, i teorin, bör DAZN fungera.

Nu är ett VPN ett verktyg som gör att du kan ändra din plats praktiskt taget, men det är här din VPN-leverantör verkligen betyder eftersom de flesta VPN-tjänster inte fungerar med DAZN på grund av att DAZN gör en enorm ansträngning för att förhindra VPN-tjänster från att arbeta med det.

Varför? Eftersom rättigheter för att visa innehåll kostar mycket pengar, och de företag som har rätt att visa vissa matcher i Irland till exempel, vill de tjäna pengar som de spenderade på licenser tillbaka, och för att de vill att du ska betala de € 77 per månad, och skapa massivt tryck på DAZNs liknande.

Du kan betala mycket för VPN-tjänster, eller du kan betala mindre, du kan få tjänster med hundratals servrar, eller så kan du få några med mindre, men viktigast av allt, DAZN behöver arbeta med dessa servrar, och problemet är att de flesta tjänster inte arbetar med det oavsett hur mycket du betalar.

En tjänst som fungerar med DAZN? PrivateVPN. Nu vet vi vad du tänker. Du läser detta på bloggen till PrivateVPN men det är sant, vi är en av få VPN-tjänster som stöder DAZN. Se, vi har inte de flesta servrar någonsin, men vi ser till att alla servrar som vi har är till nytta för människor snarare än att bara vara nummer som inte ger något värde för dig. Vi är till exempel den mest stödda Netflix VPN. Och det beror på att vi väljer kvalitet framför kvantitet.

Nu kan du söka efter andra VPN-tjänster om du vill, men lycka till att hitta en till ett sådant värde med stöd för DAZN och med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Hursomhelst behövs ett VPN.

Om du planerar att använda PrivateVPN måste du skapa ett konto som bara är en 30-sekunders process följt av nedladdning av vår klient på vilken plattform du än befinner dig på och sedan bara ansluta till en av våra Canadain-servrar. Beroende på när du läser detta bör appen berätta vilken kanadensisk server som fungerar med DAZN, men om den inte gör det, bara prova dem alla. Det finns för närvarande fyra kanadensiska servrar så det borde inte vara för hårt.

När du har gjort det steget har du slutfört det mest kritiska steget när det gäller att få DAZN i Irland på alla enheter.

Det viktigaste, men inte det svåraste...

Att skapa ett DAZN-konto för att få DAZN i Irland

Detta är det svåraste steget, och vi kommer att dela om varför på bara en sekund.

Se, DAZN får så mycket tryck att det verkligen behöver göra solida ansträngningar för att förhindra att andra använder DAZN.

Det är därför du vill ha ett kanadensiskt kort om du vill använda kanadensiska DAZN.

Och det är svårt, men innan du ger upp, kom ihåg de 770 € som du sparar.

Vad kan du göra för att få DAZN i Irland så långt som problemet?

 • Fråga en vän som är kanadensisk eller bor i Kanada och har ett kanadensiskt utfärdat kort. Erbjud att dela ditt prenumeration om de hjälper dig.
 • Be en vän eller någon som du kan följa och veta om de vill göra ett tjänsteutbyte. Kanske ge dem information till din Netflix i utbyte mot åtkomst till deras DAZN.
 • Få ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i Kanada. Det kommer att kräva lite forskning för att få rätt, men om du bryr dig om de 770 € besparingarna, är det värt att göra. Att få ett virtuellt kort kan dock vara den snabbaste metoden. När du ställer in en men, se till att ha pengar på det direkt, eftersom pengar behövs för att du ska kunna registrera dig.
 • Använd ett förbetalt kort som utfärdats i Kanada. Nu kommer det att kräva att du väntar, men det kan vara lättare att hitta ett förbetalt kort som utfärdats i Kanada snarare än ett virtuellt.

Utöver det är det precis som att registrera dig på någon annan sida, bara se till att du har ett kanadensiskt kort och ge en kanadensisk adress du kan hitta med en adressgenerator.

Registrering i kombination med att vara ansluten till rätt server med PrivateVPN gör att du kan få DAZN i Irland, men du vill använda den på alla enheter, eller hur? Hittills kan du bara se det på stationära datorer. Andra enheter?

Låt oss gå igenom det nu.

Hur man får DAZN i Irland på Apple-enheter

Om du vill få DAZN i Irland på Apple-enheter måste du lura din App Store att tro att du är i Kanada.

Vad du än gör, försök inte att försöka hitta en lösning på egen hand eftersom du kommer att förlora allt du har.

Du kan ändra platsen för din butik med ditt nuvarande konto, men det kommer att leda till förlust av allt innehåll.

Det är därför det är viktigt att skapa ett nytt konto som du kan göra efter att du har loggat ut från ditt nuvarande iCloud-konto i inställningarna på din telefon eller surfplatta.

När du skapar ett nytt konto, se till att du väljer Kanada som din plats, och det gör att du kan se DAZN i Irland på dina Apple-enheter.

När du har laddat ner DAZN kan du naturligtvis logga ut från det kontot och logga in på ditt gamla.

På tal om att ladda ner appar, glöm inte att ladda ner PrivateVPN.

Hur man får DAZN i Irland på Android-enheter

På Android-enheter måste du faktiskt göra ändringar i ditt nuvarande konto snarare än att göra ett nytt.

 • Gå till payments.google.com och klicka på inställningar följd av Land flik. Välja kanada och ange en kanadensisk adress.
 • Skicka in och gå in inställningar på din enhet följt av Apps. Där måste du hitta Google Play Store där du behöver trycka Tvinga stopp.
 • Medan jag fortfarande är i inställningar gå till Lagring och klicka på knappen i kapsyler som anger RADERA DATA.

Det skulle göra det möjligt för dig att ladda ner DAZN på din Android-enhet i Irland, och om inte, upprepa kraftstopp och rensa data.

Hur man får DAZN i Irland på Amazon Fire TV Stick

På Amazon Fire TV Stick måste du faktiskt byta butik för att vara i USA.

 • För det går du till amazon.co.uk, klicka på ditt konto och gå till Innehåll och enheter där du måste byta till den amerikanska butiken.
 • När du har gjort det måste du gå in inställningar på din Fire TV Stick eller Cube följt av Mitt konto och genom att Avregistrera.
 • Du måste lämna dina Amazon-detaljer igen efter att ha väntat några ögonblick, men du kommer att kunna se DAZN-appen.

Beroende på betalningstyp på ditt nuvarande konto kan du behöva ändra din betalningsmetod för att ladda ner DAZN även om det visas. Att få ett virtuellt kort i USA är ganska enkelt, och det kräver inte att du har några pengar på det. Men du kommer bara att ha den här frågan i mycket sällsynta fall.

Vad sägs om att få DAZN i Irland på andra enheter?

Amazon-enheter, Apple- och Android-enheter är där dessa trick kommer att fungera tillsammans med alla stationära enheter naturligtvis.

Något annat? På grund av begränsningarna av Chromecasts och Apple TV: s kan du inte få DAZN i Irland på dessa. Våra råd? Invester i Amazon Fire TV Stick om du vill titta på den stora skärmen.

Och se till att kolla in vår blogg för att lära dig hur du kan komma åt mer än någonsin samtidigt som du håller dig säkrare än någonsin på internet, med PrivateVPN.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me