Hur man förbikopplar Storbritanniens porrfilter (på alla enheter)

Hur man förbikopplar Storbritanniens porrfilter (på alla enheter)

Av Michael Smolski, 2019-05-07 15:12:12 i Entertainment


Japp, dagen har kommit. Du söker efter hur man går förbi det brittiska porrfiltret. BRA! Alternativet är att ge bort dina data för att verifiera att du är över 18 år. Kommer du ihåg att data läcker eller snarare läcker på Facebook? Kommer du att lita på Porrsidor som redan tenderar att ha massor av annonser som är virus för att lagra dina data och för att lagra dem på ett säkert sätt? Det enda sättet att dina data och sekretess är verkligen säkra är om ingen har någon av dina uppgifter i första hand, och det här inlägget kommer att hjälpa dig att kringgå det brittiska porrfiltret på ett sätt som ingen annan har det, på alla enheter, oavsett om du är smartphone eller bärbar dator.

Här är varför du behöver du söka efter hur man förbikopplar Storbritanniens porrfilter och varför regeringarnas lösning är en katastrof

Anledningen bakom varför du från den 15 juli 2019 måste du verifiera att du är över 18 för att få tillgång till en porrsida är att den brittiska regeringen verkställde ett porrförbud som har hållits under de senaste åren, men hade förseningar som förväntades med tanke på hur bristfälliga reglerna var och fortfarande är.

Vad initierade porrfiltret / -förbudet? Studier kring tonåringar / barn som tittade på porr som var felaktiga på många sätt men som delades av media på grund av deras "sensationella" natur.

Idén kanske verkar enkel och kanske inte orsakar oro först, tills du inser att regeringen själv inte verkställer dessa porrfilter som kommer att blockera porr i Storbritannien. Varje företag måste göra det på egen hand oavsett om de skapar sitt system eller om de använder ett tredjepartssystem.

MindGeek är ett av dessa system. Några av de mest populära porrsidorna på planeten ligger bakom det. Och det är slutligen varför regeringens lösning är en katastrof. I en värld där företag får böter för integritetsbrott, och alla är så oroliga för integritet, låter den brittiska regeringen låta de människor som gör porr blockera porr, och annars samla in data i en skala som andra företag stora företag som redan får böter jag har till och med tillgång till. Det är en sak att registrera sig på en webbplats, och det är en annan att verifiera vem du är, var du kommer ifrån, och möjligen var du bor. Den informationen finns där ute i en databas tillsammans med vilket innehåll du tittar på, hur länge du tittar på den och hur ofta du tittar på den.

Tidigare kunde porrsidor precis som andra webbplatser samla in data, men ingen visste vem du var. Nu vet de. Och den informationen kan nu användas eller till och med säljas. Detta är också ett stort problem för vissa mindre porrsidor eftersom de inte kommer att kunna skapa sina egna system och kommer att behöva lita på tredje part och deras regler eftersom de inte har några andra alternativ.

Den största faran är dock läckor. Det enda sättet att verkligen förhindra dem är genom att inte lagra någon information i första hand. Det här inlägget låter dig kringgå det brittiska porrfiltret utan att behöva ge bort någon information.

Hur man kringgår Storbritanniens porrfilter 2019

Nu kommer detta också att gälla under 2020 och så vidare, om inte Storbritannien skrotar denna löjliga plan, men processen är oerhört enkel, varför systemet kommer att bli extremt felaktigt.

Allt du behöver göra är att använda en VPN som gör att du kan ansluta till en region utanför Storbritannien.

Det är allt.

VPN-tjänster är virtuella privata nätverk som gör att du kan ändra din plats utan att flytta.

Eftersom inga andra länder utan större censur förbjudit porr, kommer du ganska mycket att kunna ansluta till någon server utanför Storbritannien och kommer att kunna kringgå Storbritanniens porrfilter.

Om du använder PrivateVPN som ditt VPN kan du också spärra många tjänster som inte fungerar i Storbritannien, till exempel DAZN och Hulu. Eller till och med amerikanska Netflix.

Så går man förbi Storbritanniens porrfilter (på alla enheter)

Oavsett om du tycker att porr är okej eller inte, att ge bort data eller skapa en möjlighet att ge bort sådana känsliga data är inte okej. Om du vill kringgå Storbritanniens porrfilter på alla enheter använder du ett VPN. På alla enheter som en VPN stöds på kan du kringgå det brittiska porrfiltret.

Det är otroligt enkelt men kan spara problem i framtiden eftersom det förr eller senare kommer att bli en läcka.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me