Hur man bokar en semester i Iran (även med USA-sanktioner)

Hur man bokar en semester i Iran (även med USA-sanktioner)

Av Michael Smolski, 2018-08-25 00:37:48 i Travel


Vill du boka en semester i Iran? Det kan du inte. Inte längre. Oavsett om du bokar en plats i eller utanför Iran, spelar det ingen roll, oavsett var du faktiskt kommer ifrån. Om du inte vet något som de flesta inte gör.

Föreställ dig att du vaknar efter att ha drömt om den semestern att du äntligen har tillräckligt med pengar för att boka om det handlar om en lägenhet på Airbnb eller ett hotell på Booking.com, oavsett om du planerar att åka Paris, Dubai eller Kanada, men inte kunna göra för att någon utanför Iran beslutade att Iran inte skulle kunna få tillgång till tjänster.

Det var så människor i Iran kände nyligen.

"Den amerikanska drömmen" tar andras drömmar i form av sanktioner.

På PrivateVPN tror vi på rättigheter att använda internet och särskilt på förmågan att åka på semester, särskilt eftersom människor inte har något att göra med en regerings handlingar men ändå är de som straffas för det.

Men vi vet också att det här är vad som hände och att du inte kan ångra situationen utan att du kan kringgå den. Regeringen i Iran censurerar redan över 50% av det tillgängliga innehållet.

Att boka en semester när du är i Iran, måste du lura bokning. Com och Airbnb för att tro att du är utanför Iran!

Det enklaste alternativet om du vill boka en semester när du är i Iran naturligtvis inte vara i Iran. Vi vet också att de flesta inte kan göra det dock.

Vi vet också att internet är ett kraftfullt verktyg och att det är möjligt att lura Booking.com och Airbnb att tro att du är utanför Iran när du vill boka en semester i Iran.

Du måste bara lämna Iran när det gäller internet.

Om Booking.com eller Airbnb inte ser dig som någon i Iran, Krim, Syra eller Nordkorea, kommer de att fungera.

Hur lämnar du nästan Iran för att boka en semester i Iran? Du använder ett VPN.

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som inte bara krypterar allt du gör när du ändrar din IP-adress, utan du kan också ändra din plats. Och PrivateVPN? Det har servrar i 56 länder som arbetar med Airbnb och Booking.com, för att inte tala om flera servrar i de flesta av dessa länder, vilket innebär att när du använder PrivateVPN kommer du att kunna boka en semester i Iran, eftersom dessa plattformar vann ' jag ser att du är där.

Men du måste skydda dig själv!

Iran själva ökar censur vilket innebär att du troligtvis vill använda en VPN för att vara utanför Iran när du använder internet ändå eftersom många tjänster är begränsade som det är, och det är därför vi utvecklade Stealth-läge för vårt PrivateVPN.

Medan en VPN kommer att hålla dig skyddad, kommer regeringar som de i Iran att göra mer utredning än om du var i Europa och de kanske kan räkna ut att du använder ett VPN och sedan blockerar det från att fungera. Stealth-läge är ett protokoll som gör att en VPN-server blandas med vanliga internetanvändare, vilket gör att en VPN inte kan upptäckas. Tänk på det som Wi-Fi, vi kan inte se dess vågor, men det är där. Med Stealth-läge använder du ett VPN men ingen ser att det är ett VPN.

Bortsett från detta kommer PrivateVPN med 2048-bitars kryptering med AES-256 vilket gör det till en VPN med krypteringsnivån för den amerikanska militären, ironiskt nog samma nation som verkställde dessa sanktioner.

Och det betyder något. Du vill ha ett VPN, men du vill inte bara ha ett VPN i ett land där en regering censurerar internet och förbjuder VPN-tjänster. För att boka en semester i Iran medan du är helt säker behöver du den bästa tillgängliga krypteringen tillsammans med Stealth-läget.

Se till att du har ett pengarkonto utanför Iran även om du vill boka en semester när du är i Iran!

Sanktioner från USA placeras inte bara på webbplatser. Du kommer också att ha problem med betalningar, varför det är absolut nödvändigt att du har antingen PayPal, bankkonto eller kort i ett annat land, eftersom du annars inte kan betala för ditt hotell eller lägenhet, eftersom ditt betalningsval kommer att vara avvisade.

Boka en semester när du är i Iran

Alla borde ha rätt att åka på semester. Det är svårt att göra det för vissa, men det här inlägget visar att det är genomförbart.

Gå med oss ​​nu och boka en semester när du är i Iran!

Och se till att kolla in vårt inlägg om hur du kan blockera Telegram i Iran eftersom det också finns ett sätt för det!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me