Hur man avmarkerar sociala medier i Kina 2019

Hur man avmarkerar sociala medier i Kina 2019

Av PrivateVPN, 2019-03-16 10:23:28 i Travel


Du anländer till Kina. Du vill använda Facebook, du vill använda Instagram och du inser att de flesta sociala medier inte fungerar i Kina. Vad gör du? Du söker efter hur du avmarkerar sociala medier i Kina 2019. Förutom detta är ett av de scenarierna där du måste vidta åtgärder innan du reser snarare än när du kommer till Kina, som om du är otur nog att inte veta det sociala medier i Kina fungerar inte, möjligheten att du hittar detta blogginlägg är nästan obefintligt eftersom Google inte heller fungerar i Kina.

Varför måste du söka efter hur du blockerar sociala medier i Kina år 2019?

Det går till den kinesiska regeringen med censur.

Men när Google inte arbetar i Kina, började det med att Kina hackade Google 2009, och Kina ville att Google skulle begränsa innehåll, vilket resulterade i att Google släppte från att fungera i Kina, men förbudet mot sociala medier i Kina är något som var direkt valet av Kina med deras stora brandvägg i Kina på grund av att vissa (nästan alla) plattformar inte är i Kinas intresse.

Om det fanns en Facebook-grupp om en protest som gjordes i Kina, skulle den kinesiska regeringen inte kunna bli av med den, såvida inte Facebook beslutade att den inte passade till gemenskapens riktlinjer. Om Facebook är förbjudet i Kina, vilket resulterar i att kinesiska alternativ är där i placering som ger Kina den ultimata makten till vem som ser vad.

Men det är inte så enkelt som det. Det är mycket mer komplicerat och går mycket djupare än det ser ut.

Det kan gå ner till ett annat kallt krig som växer fram. Och det kalla kriget handlar om data. Alla amerikanska plattformar för sociala medier samlar in data. Och att data kan användas i många olika scenarier, oavsett om det är reklam, studier, analys, förutsägelse och många andra, med att du troligen samtycker till att ge det hela vägen genom att registrera dig på dessa plattformar.

Vi sa många gånger här, det när något är gratis, tenderar du att betala med sekretessvalutan.

Om Kina låter alla dessa amerikanska och icke-amerikanska plattformar in i Kina, har den ingen tillgång till data. Om Kina dock har sina egna plattformar ger det dem tillgång till data, vilket gör att Kina kan utvecklas både på bra och dåliga sätt.

Är det dåligt eller bra? Det beror på. Kina använder vissa av dessa uppgifter på mycket bra sätt, andra, inte på så bra sätt, och har i slutändan makt att begränsa vad du ser, och gör det i många fall.

Om du är i Kina har du totalt sett tillgång till sociala medier, bara inte till de sociala medier du kanske vill ha åtkomst till. Du vill troligen låsa upp sociala medier i Kina 2019 eftersom du bara vill kontakta en vän utanför Kina när du är i Kina, via sociala medier som inte är tillgängliga i Kina. Och det är vad vi hjälper dig att lösa nedan.

Hur man avmarkerar sociala medier i Kina 2019

Det enda du behöver göra för att avblockera sociala medier i Kina är att inte vara i Kina. Och du kan göra det genom att använda en VPN, som gör att du kan lämna Kina, praktiskt taget.

Varje plats utan censur fungerar.

Inte någon VPN fungerar dock.

Varför? Eftersom Kina hindrar VPN-tjänster från att arbeta i Kina av uppenbara skäl.

En standard VPN kan enkelt upptäckas som VPN på grund av att det inte ser ut som normal trafik, vilket leder till att webbplatser inte laddas. Och det är där Stealth VPN kommer in.

Stealth VPN smälter in i normal trafik, vilket gör att du kan upptäckas och därmed komma åt alla blockerade webbplatser när du är ansluten till ett land som inte är i Kina.

PrivateVPN är en av de kanske inte bara, men en av inte många tjänster som kommer med Stealth VPN. Det är också den bästa tjänsten för att titta på Netflix, eftersom när du är utanför Kina med en VPN kommer du att låta blockera sociala medier, om du vill titta på American Netflix i Kina, behöver du rätt VPN för det, som medan Kina kan upptäcka VPN tjänster, så kan Netflix, och resten. Och för det behöver du servrar som fungerar med de plattformar du vill ha åtkomst till.

PrivateVPN? Den stöder världens mest Netflix-regioner med stöd för 21 regioner, mer än någon annan tjänst, testad av Comparitech. Amerikanska Netflix har mest innehåll, men det har inte allt, och om du vill ha mest nytta av Netflix är det möjligt att ansluta till 21 regioner. Och ja, PrivateVPN fungerar också med Amazon Prime, Hulu, DAZN och många fler som du kan ta reda på i våra appar, på vår blogg eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Kan en VPN hålla dig säker i Kina?

Om du inte är en kinesisk medborgare, är din sannolikhet för att gå till fängelse i Kina om du använder ett VPN är relativt låg, men vill du ta den risken? Och vad händer om du är en kinesisk medborgare?

Det är där att vara helt säker är avgörande.

Och det börjar med att inte använda VPN-tjänster på enheter som inte är din. Du vet aldrig vilken typ av programvara som är installerad på dem, särskilt på offentliga enheter. Kina gör otroligt arbete så långt som AI och försöker använda en VPN på en offentlig enhet oavsett om det är genom att installera det från en USB-enhet eller inte, kan leda till att du blir fångad.

Vad gäller VPN-tjänster, oavsett om du litar på PrivateVPN eller inte, vad som är viktigt att titta på är vad tjänsten du använder erbjuder.

Har du kryptering av högsta klass? PrivateVPN levereras med 2048-bitars kryptering med AES-256.

Har tjänsten du använder IPv6 Leak Protection tillsammans med DNS Leak Protection? Sådana läckor kan avslöja dig. Och hur är det med Application Guard och Killswitch-funktionen som stänger av ditt internet och stänger vissa appar om din VPN inte fungerar? En bra VPN borde inte sluta fungera, men det finns många saker som inte borde hända, det hände. Säkra före det osäkra.

Om du planerar att få en VPN för att avblockera sociala medier i Kina 2019, måste du titta på det, oavsett vilken tjänst du väljer.

Det är så du kan avblockera sociala medier i Kina 2019

Det är inte så svårt att avblockera sociala medier i Kina 2019, om du har rätt verktyg.

PrivateVPN? Det är en VPN som levereras med Stealth VPN som låter dig kringgå Kinas internetblock, oavsett om det finns på din iPhone, Android eller dator. Samtidigt som du har funktioner som kommer att skydda dig, och som gör att du kan ta bort blockering av innehåll blockerat av plattformar som Netflix.

Om du planerar en resa till Kina, vad väntar du på? Registrera dig nu med vår 60-sekunders registrering.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me