Hur man avmarkerar Hulu i Kanada på en iPhone

Hur man avmarkerar Hulu i Kanada på en iPhone

Av Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 i Entertainment


Vill du blockera Hulu i Kanada på din iPhone? Hulu är en av de mest geo-begränsade tjänsterna på marknaden, vilket innebär att även om du bara är bredvid USA, kommer du inte att kunna se det utan några få knep, även om vissa klick-bete webbplatser kan antyda att detta förändras.

I den här guiden visar vi dig hur du låser upp Hulu i Kanada på din iPhone från början. De flesta guider berättar inte att du också behöver skapa ett Hulu-konto, vilket inte är lika enkelt som att skapa något annat konto. Vi går igenom allt detta.

Stegen för att avblockera Hulu på iPhones

Du måste kunna lura Hulu tänka att du är i USA, du måste kunna skapa ett konto som kräver ett amerikansk kort, som det finns en väg runt, och du måste ladda ner Hulu-appen som inte är ' t finns i den kanadensiska Apple App Store.

Avblockerar Hulu i Kanada på en iPhone av Fooling Hulu

I Kanada måste du få Hulu att tro att du är i USA.

För det behöver du ett VPN, som gör att du kan ändra din plats praktiskt taget.

I det här fallet kommer du att vara i USA medan du faktiskt är i Kanada. Förutom det räcker inte av sig själv. Om du vill titta på Hulu i Kanada måste du också ansluta till rätt server.

Se, Hulu är endast tillgängligt i USA eftersom det har rättigheter till en del av det innehåll som den visar att endast visas i USA. Under tiden är något av dess eget innehåll, en del licensierat i andra länder.

Hulu kan inte visa mycket av sitt innehåll utanför USA om det inte var att säga upp avtal eller betala för extra strömningsrättigheter, vilket ofta inte är möjligt eftersom andra företag i andra länder redan har dem.

Om Hulu skulle göra det lätt för människor att få tillgång till dess innehåll i Kanada skulle alla använda det, och de skulle bryta sina kontrakt indirekt, vilket skulle leda till stämningar. Vem bryr sig ju inte om att betala 6,99 dollar för det innehåll som Hulu erbjuder?

Som ett resultat har Hulu, precis som andra plattformar, åtgärder på plats som således blockerar Hulu i Kanada, i de flesta fall, även om du använder en VPN.

PrivateVPN? Den har inte flest servrar på planeten, men den fokuserar på kvalitet, vilket är viktigt för att blockera tjänster.

I själva verket kommer PrivateVPN med en 7-dagars gratis provperiod som inte ens begär ett kort så att du kan prova det själv.

Sök bara efter PrivateVPN i din Apple App Store, ladda ner den och anslut till en av Hulu-servrarna, så är du bra att gå.

Men Hulu har också ett extra lager av skydd, vilket de flesta guider inte nämner.

...Behovet av ett amerikanskt kort.

Skapa ett Hulu-konto på iPhones

Nu finns det några sätt runt det, men till slut, för att skapa ett Hulu-konto på Hulus webbplats behöver du ett amerikansk kort.

Om du bor i Kanada har du troligtvis en vän i USA, be dem, kanske erbjuda att betala för prenumerationen och låt dem skapa en åt dig.

Det finns många sätt att göra det.

Annars kan du bara gå på internet efter ett amerikansk kort. Vissa webbplatser är mindre säkra, men med rätt forskning hittar du rätt tjänst,

Vi gillar personligen att använda Revolut, onlinebanken, som nu finns i Kanada. Revolut, av någon anledning, arbetar med Hulu och ESPN+.

Vi vet inte om det skulle vara fallet för alltid eftersom du vet om folk läser dessa inlägg, någon kanske känner någon som fungerar i ett av dessa företag, men Revolut är förmodligen den snabbaste och mest pålitliga att prova eftersom den erbjuder virtuella kort och eftersom du praktiskt taget kan komma åt ditt kort innan det skickas till dig.

Det är ett mycket bra sätt att få tillgång till Hulu och ESPN + snabbt och enkelt.

När du registrerar dig för en Hulu-rättegång, oavsett kort du använder, se till att det finns några pengar på det. Hulu tar en liten summa för att verifiera att kortet när du registrerar dig. Det sätter sedan tillbaka det.

Efter det är det relativt enkelt att registrera sig för Hulu i Kanada. Det är som att registrera dig på någon annan webbplats. Se bara till att ange ett amerikanskt postnummer. Du kan söka efter ett amerikanskt postnummer för detta.

Dessa två steg gör att du kan titta på Hulu i Kanada och utanför Kanada på din iPhone, men du behöver också Hulu-appen om du vill titta på Hulu.

Hur man får Hulu-appen på din iPhone

För att ladda ner Hulu på din iPhone i Kanada måste du ändra din Apple App Store-plats för att vara i Kanada.

  • Gå till din inställningar.
  • Logga ut från ditt iCloud-konto.
  • Skapa ett nytt konto med din plats inställd till USA.

Det gör att du kan ladda ner Hulu på din iPhone.

Se bara till att skapa ett nytt konto snarare än att ändra din plats med din nuvarande, som om du gör det, kommer du att förlora allt. Under tiden, om du har två konton, kan du växla mellan dem när som helst, och allt kommer fortfarande att finnas på din telefon.

Alternativt kan du ladda ner Google Chrome istället. Det gör att du kan slå på Skrivbordssida, vilket gör att du kan använda Hulu på din iPhone direkt från din webbläsare.

Det är så att titta på Hulu i Kanada på din iPhone

Hittade du detta användbart? Vi har många andra guider för avblockering av tjänster med PrivateVPN på vår blogg.

Testa vår 7-dagars testversion och se själv hur många tjänster du kan avblockera.

Skrivet av Michael Smolski.

Varning:

Även om PrivateVPN arbetar med Hulu, garanterar det inte att alla Hulu-servrar kommer att fungera med Hulu hela tiden. Som nämnts i denna guide gör Hulu ansträngningar för att förhindra att VPN-tjänster fungerar.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me