Hur man avmarkerar Facebook när det är blockerat

Hur man avmarkerar Facebook när det är blockerat

Av Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 i Entertainment


Jag slutade Facebook för mer än två år sedan. Det finns människor som jag, och sedan finns det också människor som vill veta hur man låser upp Facebook när det är blockerat. Oavsett om deras Facebook är blockerad på grund av ett webbfilter i skolan eller när de är anslutna till en mobiloperatör eller om det beror på att Facebook blockeras av ett lands regering.

Anledningen? Det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att du vill avmarkera Facebook när det är blockerat och att oavsett om det är blockerat av en skola eller en regering, att det är fullt möjligt.

Vad du borde veta om Facebook innan du blockerar det

Du vill antagligen använda Facebook eftersom du ser det som ett bra verktyg för kommunikation. Och det är. Men var medveten. Facebook har stora sekretessfel som vi pratade om tidigare. Några veckor senare förklarar Facebook åtminstone allt bättre.

Men det verkliga skälet till att du bör fundera över om Facebook är rätt för dig är det Facebook är som denna stora nyhetskälla. Och nyheterna älskar att vara negativa eftersom de får mer dragkraft. Förutom att när du tittar på och läser nyheterna väljer du att på Facebook inte har valet och därför är det ganska dygnet runt. En flygkrasch. En skjutning. Att se allt detta hela tiden, det har en stor inverkan på ditt liv.

Om du hanterar problem, tänk på om Facebook är rätt för dig. Vår blogg har innehåll om innehåll om åtkomst till andra webbplatser som kan vara blockerade i ditt land. Kanske kommer de att vara bättre för dig. Telegram till exempel.

Och om det är, bra, är det ett bra verktyg för kommunikation utan tvekan. Om du inte bor i Kina och resten av din familj bor i USA, eftersom Facebook är blockerat i Kina, vilket gör teknik som är avsedd att hjälpa till med kommunikation helt värdelös.

Ta bort blockering av Facebook när det inte är blockerat av regeringen

Arbeta, skola, bibliotek, din internetleverantör och så vidare. Om du vill avmarkera Facebook när det inte blockeras av regeringen är denna process mycket trevligare.

Låt oss förklara.

För att avmarkera Facebook när det inte blockeras av regeringen, du måste göra att skolan eller internetleverantören eller vad som helst eller den som blockerar Facebook eller någon webbplats i så fall tror att du inte har åtkomst till det.

Hur gör man det?

Tja, du kan inte berätta för dina internetleverantörer om att du inte får tillgång till Facebook utan en annan webbplats istället, men du kan göra att du får åtkomst att se ut som nonsens för något blockeringsverktyg.

Om något ser ut som "nonsens", är det inte Facebook.

Och det är vad du behöver.

Facebook kan inte blockeras om ingen vet att du kommer åt det.

Och det är vad en VPN också känd som ett virtuellt privat nätverk hjälper till med.

Du laddar ner vår PrivateVPN-klient följt av anslutning till en av våra servrar, och allt du gör på internet är krypterat med 256-bitars kryptering.

Men orsaken till att det är lättare att avblockera Facebook när det inte är blockerat av regeringen är att du kan ansluta till en server i ditt land med vår tjänst. Vi erbjuder servrar på 56 platser men se till att kolla in listan för att se till att ditt land är i det.

När du ansluter till en server i ditt land kommer du att kunna komma åt allt som finns tillgängligt i ditt land.

Om du inte ansluter till en server i ditt land kanske du har tillgång till mer innehåll, eller mindre, beroende på vilken server du ansluter till.

Avblockera Facebook när det är blockerat av regeringen

Detta är en fråga i Kina. Detta är en fråga i Iran. Och inte bara de.

Om du vill avmarkera Facebook när det blockeras av regeringen måste du ansluta till en VPN-server i ett land som inte blockerar Facebook. Och det är en stor lista över länder så att du inte har problem med det.

Som nämnts tidigare kan anslutning till en server i ett annat land göra mindre innehåll tillgängligt för dig. Men när det gäller länder där Facebook är blockerad kommer det nästan säkert att göra mer innehåll tillgängligt för dig.

Hur installerar du PrivateVPN?

Du klickar på knappen Köp längst upp till höger på skärmen följt av vår 30-sekunders registreringsprocess som kommer med en 30-dagars återbetalningspolicy. Om Facebook inte fungerar för dig får du en återbetalning om du ber om det inom 30 dagar.

När du har ett konto, ladda ner vår klient och anslut till dina uppgifter följt av att ansluta till antingen en server i ditt land eller från ditt land beroende på var du är och vad eller vem som blockerar din Facebook-åtkomst.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me