Hur man använder Hulu utanför USA – THE ULTIMATE GUIDE

Hur man använder Hulu utanför USA - THE ULTIMATE GUIDE

Av PrivateVPN, 2018-05-08 09:29:37 i Guider


Du letar efter hur du använder Hulu utanför USA? Vare sig du är på din mobila enhet, din Fire TV Stick eller dator, är detta den ultimata guiden som hjälper dig att använda Hulu utanför USA. Och låt oss bara säga, det är inte så enkelt som att bara använda en VPN för att få Hulu att tro att du är i USA.

Låt oss börja med de vanligaste frågorna om Hulu.

Behöver du en app på en dator?

Nej. På en dator kan du använda Hulu direkt från webbläsaren.

Arbetar Hulu på Chromecast om du är utanför USA?

Om du vill använda Hulu utanför USA på en Chromecast även om du normalt bor i USA kommer det inte att vara möjligt. Precis som med Netflix spelar det ingen roll vad du gör för att försöka få Hulu att fungera på Chromecast. Det fungerar inte. Det är därför du i stället för att använda Chromecast bör du prova Amazon Fire TV Stick om du vill använda Hulu utanför USA.

Om du verkligen behöver använda Chromecast eftersom du inte har något annat sätt kan du försöka kasta skärmen från din telefon eller bärbar dator till din Chromecast. Men det kommer inte att vara den bästa lösningen i många fall då du strömmar över något och skickar något från en enhet samtidigt, och det kanske inte ger dig den smidigaste upplevelsen om du vill använda Hulu utanför USA.

Vad som behövs för att använda Hulu utanför USA?

Du behöver appen. Du behöver ett konto. Du behöver Hulu för att tro att du är i USA.

Om du redan har appen och ett konto eller ett av dem och vill använda Hulu utanför USA kommer det att vara en enkel uppgift. Om du inte gör det blir det något tuffare och du kommer antagligen att behöva vänta några dagar, men det kommer att vara värt i slutändan.

Hämtar Hulu:

Nedladdning av Hulu-appen på Android

För att få Hulu att visas i din Play Store måste du ändra din faktureringsadress. Det är en relativt enkel process.

 • Gå till payments.google.com och klicka på inställningar.
 • Du kommer att se en Land fliken där. Klicka på den.
 • Du kommer att få höra att "Du måste skapa en ny betalningsprofil när du flyttar till ett nytt land.”Klicka på länken under det. Tryck Fortsätta.
 • Välj USA som land och tryck Fortsätta. Du måste sedan ange din amerikanska adress som du inte har så istället måste du leta efter en adressgenerator på Google som kommer att ge dig en faktureringsadress och ett postnummer. Nu borde det finnas en Skicka in knapp närvarande. Tryck på det.
 • Nu bör du gå in på inställningar på din enhet följt av att gå till Apps flik.
 • Hitta Google Play Store och tryck på Tvinga stopp följt av tryckning Lagring och klicka på knappen i kepsar som anger RADERA DATA.

Detta bör göra det möjligt för dig att hitta Hulu i Play Store. Om inte, upprepa de två senaste kulpunkterna några gånger. Och anslut till vårt VPN. Mer om det nedan.

Nedladdning av Hulu-appen på iOS

På Apple-enheter fungerar det något annorlunda än på Android-enheter.

Du kan inte bara ändra din adress på en Apple-enhet. Du förlorar automatiskt allt du någonsin har laddat ner om du gör det.

Istället måste du skapa ett nytt konto baserat i USA följt av nedladdning av Hulu och sedan byta tillbaka till ditt gamla konto. På så sätt förlorar du ingenting. Hur gör du det?

Först logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto på din enhet följt av att gå till inställningar och trycka på icloud där du ska se en knapp relaterad till att skapa ett nytt Apple-ID.

Naturligtvis måste du då gå igenom registreringsprocessen. Du har gjort det tidigare, så du vet hur det går.

Förutom den här gången måste du ange en amerikansk adress med ett amerikanskt postnummer. Det finns många adressgeneratorer på Google om du söker efter dem så oroa dig inte. Slutligen, för betalning, välj Ingen.

När du har skapat ett konto bör du kunna se Hulu i App Store. Om inte, starta om din enhet och anslut också till ett VPN som vi kommer att prata om lite lägre.

Nedladdning av Hulu-appen på Fire TV Stick

Detta är anledningen till att Fire TV Stick är så mycket bättre än Chromecast. Du kan inte använda Hulu utanför USA med Chromecast. Du kan med Fire TV Stick.

Men Hulu kommer inte bara att finnas där för nedladdning utan anledning. Det är endast tillgängligt i USA så det kommer bara att finnas i amerikanska Amazon Appstore. Även om de andra installationsguiderna mer involverar dina enheter, den här, bör du göra i din webbläsare på din dator.

 • Klicka på den här länken för att ändra den. Annars, när du går in på dina kontoinställningar, bör du se fliken Hantera ditt innehåll och enheter.
 • Där måste du klicka på inställningar följd av Landsinställningar och sedan av Förändra.
 • När du klickar på Förändra, måste du ändra din adress till en amerikansk adress genom att ange en amerikansk adress genererad av en adressgenerator som du kan hitta med en enkel sökning på Google.
 • När du har gjort det klickar du på Uppdatering, och du blir ombedd att registrera ditt konto igen på din Fire TV Stick när du slår på det.

Du bör ladda ner vår PrivateVPN-app direkt på din enhet innan du laddar ner Hulu eftersom det kan behövas för att Hulu ska visas, och det är ett nödvändigt steg senare för att få Hulu att tro att du är i USA.

Det är enkelt. Du söker efter det som du skulle göra för någon annan app på din Fire TV Stick.

Att skapa ett Hulu-konto

Vill du använda Hulu utanför USA? Detta är den svåraste uppgiften. Hulu gjorde det knepigt. Det räcker inte med att registrera dig med en genererad adress. Hulu kontrollerar var ditt kort kommer ifrån. Om det inte utfärdas i USA kommer du inte att kunna använda Hulu. Och det finns inget sätt att bekämpa det.

Det bästa valet är att känna någon i USA och fråga dem om de kan ställa in ett Hulu-konto för dig eller om du annars kan använda dem och betala hälften av räkningen, eftersom de troligtvis använder Hulu.

Om du inte känner någon som använder Hulu eller vill göra det åt dig kommer din resa med Hulu förmodligen inte att börja idag.

Du behöver ett amerikanskt kort. Inga undantag.

En från Kanada eller Mexiko fungerar inte. Det måste vara från Amerika.

Den snabbaste metoden? Ett virtuellt kort. Den metoden är den snabbaste men också troligen att den inte fungerar.

Den bättre metoden? Ett förbetalt kort från USA. Det finns gott om på internet. Dessa ibland är inte bäst värde eftersom dessa tjänster brukar använda det faktum att du behöver ett amerikansk kort, men de är ett bra val för att ställa in Hulu. Du måste dock vänta några dagar på att en ska komma in.

Och om du undrar hur du kommer att betala för Hulu om du inte vill använda det förbetalda kortet när du har registrerat dig för Hulu kan du köpa Hulu-presentkort utan problem på internet. Och de kan användas för betalning.

Få Hulu att tänka att du är i USA för att använda Hulu utanför USA

Detta är inte den svåraste delen, men det är den viktigaste delen. Utan detta spelar ingen roll om du har ett konto och appen. Det här steget bör du applicera innan du ens ändrar länderna i dina butiker när du vill ladda ner Hulu.

Se, Hulu kan berätta att du inte är i USA om du inte är i USA. Lyckligtvis är det lättare att lura internet och mjukvara än människor. Med rätt verktyg kan du få Hulu att tänka att du är i USA utan att någonsin gå in i USA. Vi, på PrivateVPN, ger människor möjlighet att använda ett virtuellt privat nätverk som ofta också kallas VPN. När du är ansluten till ett VPN, allt du gör, blir det säkert, men du har också förmågan att vara överallt du önskar i världen utan att vara där.

Det är bra i teorin men det är inte tillräckligt att ansluta till en server i ett visst land.

Hulu kämpar mot VPN-tjänster och försöker blockera servrar mycket.

Det betyder att många tjänster har amerikanska servrar, men de fungerar inte när det gäller Hulu. Vi erbjuder två servrar som fungerar med Hulu. Buffel & New York 1.

Om du ansluter till dem kommer Hulu att tro att du är i USA och låter dig använda deras tjänst.

Hur ställer du in PrivateVPN för att använda Hulu utanför USA?

 • Det första steget är att klicka på knappen Köp längst upp till höger på skärmen.
 • Du väljer sedan din plan medan du bara anger ditt lösenord och ett e-postmeddelande och väljer slutligen en betalningsform.
 • Efter det är du redo att gå och allt du behöver göra är att ladda ner vår klient. Vår nedladdningssida har allt du behöver för detta, men du kan bara söka efter vår klient i din app store, oavsett vilken enhet du är på.
 • Det sista steget är att ansluta till en av våra fungerande servrar för Hulu och att njuta av att titta på vad du vill titta på.

Vi kallade detta för den ultimata guiden eftersom det skulle hjälpa dig att veta hur du använder Hulu utanför USA oavsett var du befinner dig på vilken enhet du är på, men om du har några problem, se till att nå ut till vår kundsupport!

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me