Hur man använder Googles ansiktsmatchfunktion Arts and Culture utanför USA

Hur man använder Googles konst & Kultur Face Match Feature utanför USA

Av Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 i Entertainment
Många kändisar har pratat om det på deras sociala medier. Google uppgav att 30 miljoner selfies redan hade tagits med det. Men det finns bara ett problem. Om du vill använda Googles konst & Kultur ansiktsmatch funktion utanför USA, du kan inte.


Engelska var inte det första språket. För närvarande finns nästan 7000 språk som fortfarande finns. Det finns mycket mer än så. De flesta är utrotade. Dem dog. Konst är dock inte utrotad. Vi talar inte språk för 500 år sedan, men vi ser verkligen på konst från 500 år sedan. Och Google har tagit den konsten till våra telefonskärmar med sin Art & Kultur-app. Och inte bara gammal konst utan modern konst också. Oavsett om du är i närheten av konst eller inte, ger Google dig konst. Deras app är som ett internetmuseum.

Hur man använder Googles ansiktsmatchfunktion Arts and Culture utanför USA
Appen själv, det är ett utmärkt sätt att dyka in i det förflutna eller bli inspirerad, men nyligen har Google lagt till en funktion som gjorde denna tjänst som inte hördes av många människor. De lade till en ansiktsmatchfunktion som gör att människor kan ta en selfie som sedan analyseras. Du kan inte använda Googles konst & Men ansikte matchar kultur utanför USA. Men om du är i USA, baserat på en bild av dig själv och analys av Google, kan du hitta människor som liknar dig från det förflutna. Självklart får du inte alltid perfekta matchningar, det är ju bara en databas över konst, inte alla som funnits.

Den här funktionen fick människor intresserade automatiskt. Det är inte en livsväxlare utan snarare något intressant att titta på. Något som kanske kommer att inspirera dig att undersöka din familjhistoria.
Vi känner alla någon på TV som liknar någon vi känner. Med den här nya funktionen behöver vi inte titta. Google ger likheter med oss. Det är inte människor i TV-program, men det är människor från det förflutna. Våra dubbelgangers.

Hur man använder Googles ansiktsmatchfunktion Arts and Culture utanför USA

Du kanske är intresserad, men på grund av begränsningar kanske du inte heller kan använda Google Arts & Culture face match-funktion utanför USA.

Men det finns ett trick...

Använd Google Arts & Kultur Face Match-funktion utanför USA genom att lura Google

Men hur lurar du jättar som Google? Precis som med alla andra företag. Du byter plats. Och nej, flyga inte till USA bara för att ta en selfie. Istället byter praktiskt taget platser. Något som ett virtuellt privat nätverk som också kallas VPN låter dig göra. Tja om du inte bor i Kina, men det finns ett annat inlägg om det.

En VPN håller dig krypterad. Vad betyder det? Det betyder att det inte spelar någon roll om det är regeringen eller din internetleverantör, vad du gör kommer att vara säkert. Ingen kommer att veta. I det här fallet har du inte mycket att dölja, ja såvida inte din dubbelganger inte ser för bra ut.

Hur man använder Googles ansiktsmatchfunktion Arts and Culture utanför USA
När du använder ett VPN kan du praktiskt taget vara överallt under förutsättning att företaget du använder har servrar i det land du vill ansluta till. PrivateVPN erbjuder till exempel 56 olika serverplatser. Inte för att du kommer att behöva 56 i det här fallet eftersom du bara behöver ansluta till en server i USA.

Det är enkelt. Google Arts om du inte är i USA innan du ansluter till ett VPN & Kultur Google kommer inte att visa den nya ansiktsmatchfunktionen. Men när du ansluter till en amerikansk server medan du använder ett VPN och startar om Google Arts & Kultur, den kommer automatiskt att visas när du bläddrar något.

Hur man gör det

Det första steget att använda Googles konst & Kultur ansiktsmatchfunktion utanför USA är att skapa ett PrivateVPN-konto.

  • För att göra det går du till webbplatsen PrivateVPN och trycker på köpknappen längst upp till höger på skärmen. Oroa dig inte. Du har en 100% tillbaka-garanti om du inte gillar den.
  • Fyll därefter i önskad information och gå till nedladdningssektionen längst ner på skärmen om du planerar att använda vår tjänst på andra enheter än dina telefoner. Om du bara vill att den ska använda Googles konst & Kultur ansiktsmatch-funktion utanför USA bara söka efter det i din app store och installera det.
  • När den är installerad, ange dina uppgifter och anslut till en amerikansk server.
  • Öppna Googles konst & Kultur och bläddra tills du ser en fråga som frågar om ditt porträtt finns i museet.

En trevlig funktion som gör historien bättre

Låt oss inse det, detta kommer inte att förändra planeten, men det är ett roligt verktyg att prova. Och ett trevligt sätt att kanske bli intresserad av historia genom att undersöka de människor du hittar.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me