Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator

Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator

Av Michael Smolski, 2018-01-04 16:31:22 i Entertainment
Chromecast är bra för strömmande innehåll, men det är inget jämfört med Amazon Fire TV-stick. Varför? Som du kan installera Android-appar på den. Ja, du kan till och med installera Kodi på Amazon Fire TV-pinnen. Det ger frihet som många enheter inte har.


Men vänta. Om du kan installera Android-appar, kan du inte bara gå in i Amazon Appstore och ladda ner Kodi, som du skulle göra på din telefon? Det låter rätt tills du inser att det finns en fångst. Amazon tillåter endast installation av godkända appar på Fire TV Stick.

Men eftersom det är möjligt att installera Android-appar är det också möjligt att installera Kodi på Amazon Fire TV-pinnen. Det måste sidoplastas.

Hur man installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator med ES Explorer

Först, slå på din TV och välj Amazon Fire TV Stick.
Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator
Nu är Kodi inte en officiell app på Amazon Fire TV Stick, därför kan du inte bara ladda ner den som någon annan app.

Du måste gå in inställningar följd av Systemet och slutligen måste du trycka på Utvecklaralternativ.

Där måste du aktivera allt du ser. ADB-DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FÖR okända källor.

När det är gjort kommer du att kunna installera allt som kan installeras på Amazon Fire TV Stick, och det är inte tillgängligt för nedladdning på Amazon Appstore.

Men för att installera Kodi på Amazon Fire TV-pinnen måste du ladda ner den här appen som heter ES File Explorer. Det är ganska populärt med 180 miljoner globala nedladdningar. För att installera det, tryck på sökrutan och sök efter det genom att skriva. ES File Explorer. Installera den och slå på den.

Du kommer att se en Lägg till -knappen längst upp till vänster på skärmen. Klicka på den och skriv in: http://kodi.tv.
Då måste du ange ett namn. Skriv bara in allt du önskar. Slutligen, klicka på lägg till.

Vad gör du nu? Du trycker på det namn som du just skapade. Det visar Kodi-webbplatsen. Du måste klicka på Nedladdningar sektioner. Bläddra för att hitta ÄRM version för Android. Tryck på Mer följt av Öppna i webbläsaren. Nedladdningen bör börja då.

Slutligen öppnar du filen och väntar på att Kodi installeras.

Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator med Apps2Fire på din telefon

Detta är förmodligen ett mycket snabbare tillvägagångssätt.

Återigen måste du se till att alla dina utvecklaralternativ är aktiverade som du har sett gjort med den första metoden. Du gör detta genom att gå till inställningar följd av Systemet följd av Utvecklaralternativ.
Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator
ADB-DEBUGGING, USB DEBUGGING, APPS FRA Okända källor måste vara aktiverade.

För det andra, gå tillbaka till Systemet och tryck på Handla om följd av Nätverk. Du måste skriva ner IP: n för din Fire TV Stick kommer att visas.

Nu måste du faktiskt också ha det Kodi på din Android-telefon tillsammans med din Apps2Fire för att detta ska fungera.
Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator
Slå på Apps2Fire på telefonen och ange IP: n för din Fire TV-pinne efter. Du måste nu ladda upp Kodi. För att göra det, klicka på alternativet Upload Apps och välj Kodi.

Det är allt.

Obegränsat innehåll såvida du inte bor på ett dåligt läge ....

Med Kodi och andra appar som finns på Amazon Fire TV-pinnen kan du se nästan vad som helst om du bor på rätt plats. Visst, du kan titta på din NBC men bara om du är i USA. Samma med många andra tjänster. Om du inte har ett VPN installerat och PrivateVPN råkar vara galen lätt att installera på Amazon Fire TV Stick.

Innan vi går igenom hur du kan installera det, låt oss gå in på vad en VPN gör. Se, ett VPN är ett virtuellt privat nätverk. Det låter dig vara var som helst i världen utan att röra dig. Du ansluter till en av servrarna som erbjuds av VPN-företagen, vi erbjuder till exempel 56 olika serverplatser, och när du gör det är du automatiskt på den platsen utan att vara där.

Gå till kategorier och tryck på Verktyg. Rulla ner tills du hittar PrivateVPN. Eller så kan du söka efter det i sökrutan. Innan du installerar det, gå till PrivateVPN.com och skapa ett konto genom att trycka på knappen Köp. När du har registrerat dig anger du dina detaljer i appen. Välj sedan en server du väljer och du är bra att gå!
Hur du installerar Kodi på Amazon Fire TV Stick utan en dator
Det är ganska enkelt att installera kodi på Amazon Fire TV Stick.

Vill du installera Netflix på Kodi? Det finns en guide om det.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me