Hur du får åtkomst till blockerade webbplatser i Egypten medan du håller dig säker

Hur du får åtkomst till blockerade webbplatser i Egypten medan du håller dig säker

Av Michael Smolski, 2019-03-04 13:27:28 i Travel


Inget land är perfekt med sina lagar, idéer, verkställande av planer och så vidare, men även om det är okej att vara ofullkomlig är det inte okej att blockera internet från massorna som hindrar dem från att se vad som egentligen händer. Det är farligt. Riktigt farligt. Om du redan är i Egypten, finns det en chans att du inte kommer att kunna hitta det här inlägget om hur du kommer åt blockerade webbplatser i Egpyt medan du håller dig säker. Men om du är på semester utanför Egypten eller planerar att besöka Egypten snart, kommer detta inlägg att låta dig bryta alla slags block som Egypten har placerat på internet.

Och även om det faktiskt inte är så svårt att göra, se till att du läser alla säkerhetsåtgärder som du kan vidta för att göra detta eftersom förbikoppling av censur i vissa länder kan få dig i massor av problem. Och du vill inte få problem i Egypten, om du har mer än 5 000 följare på någon social medieplattform, du automatiskt betraktas som ett medieuttag och någon form av "falska nyheter" kan leda till straff.

Nu är uppriktigtvis inte Egypten så lika dåligt som Kina med blockering av innehåll som vi skrev om hur vi ska spärra tidigare, men det förändrar inte det faktum att tillgången till vissa webbplatser är ganska begränsad i Egypten med det inklusive de flesta av lösningarna på problemet blockeras också.

Vad behövs för att komma åt blockerade webbplatser i Egypten?

Vi kommer till punkten direkt.

För att komma åt blockerade webbplatser i Egypten 2019 måste du använda ett VPN.

På vår blogg består det mesta av innehållet av underhållning, och ärligt talat beror det på att många människor har problem med att få tillgång till underhållningsplattformar på sin plats, och en VPN hjälper till att ändra sin plats för att vara i ett annat land i fråga om sekunder. I detta fall kommer du att ändra till ett land utan censur så att du kan komma åt blockerade webbplatser i Egpyt. Förutsatt att du VPN är ett Stealth VPN som PrivateVPN.

En standard VPN räcker inte för att få åtkomst till blockerade webbplatser i Egypten eftersom VPN-anslutningar lätt syns, vilket innebär att allt du kommer att försöka visa kan bara blockeras automatiskt. Stealth VPN låter dig blanda den med normal trafik och gör att du kan komma åt blockerade webbplatser i Egpyt.

Men vill du hålla dig säker?

När det gäller åtkomst till blockerade webbplatser i Egpyt när du håller dig säker måste du verkligen titta på VPN-klienten du använder.

Den första saken att titta på är IPv6 Leak Protection + DNS Leak Protection. Dessa förhindrar att läckor inträffar. Endera av dessa skyddar dig om en läcka skulle inträffa. Om du inte har dessa funktioner i ditt VPN riskerar du en enorm risk, även om du använder ett bra VPN.

Vad händer om din VPN slutar fungera? Det borde inte hända, men saker som inte borde hända, hända, och det är bättre att vara säker än ledsen. Det är därför det är viktigt att din VPN också kommer med en Killswitch som avslutar ditt internet i en händelse där en VPN slutar fungera. Under tiden kommer Application Guard att stänga av vissa appar som du kanske har på.

Kryptering spelar också roll för att ingen ska kunna komma åt dina aktiviteter på internet, och PrivateVPN, det kommer med 2048-bitars kryptering med AES-256, den högsta möjliga krypteringsnivån på marknaden.

Se till att leta efter platsen för ditt VPN-företag

I en idealvärld skulle alla VPN-företag vara sanningsenliga. Men vi lever inte i en idealvärld, och VPN-företag har arbetat med organisationer tidigare för att ge dem information om användare. Det beror på loggar som vissa företag uppger att de inte lagrar medan de gör.

Så hur kan man lita på ett VPN-företag att inte lagra loggar över din användning när det säger att det inte gör det för att få åtkomst till blockerade webbplatser i Egypten på ett säkert sätt?

Genom att lita på lagen. Sverige har strikta sekretesslagar som förhindrar att PrivateVPN lagrar loggar för din användning. Om du inte litar på våra ord kan du åtminstone lita på lagen som hindrar oss från att göra det.

Och så får du åtkomst till blockerade webbplatser i Egypten medan du håller dig säker

Det handlar om att använda en VPN med Stealth VPN som kommer från ett land med lagar utformade för att skydda dig, med funktioner som skyddar dig så att om någon vill se vad du gör i Egypten, kommer de inte att vara.

PrivateVPN? Det fungerar både på Android, Apple och stationära enheter med Amazon Fire-enheter som också stöds.

Och eftersom du är här kommer PrivateVPN att låta dig spärra alla underhållningstjänster du kanske vill låsa upp, t.ex. Netflix, Amazon Prime och Hulu. Är du intresserad av att prova oss? Vi erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me