Hur du blockerar blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019

Hur du blockerar blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-11 10:16:05 i Travel


Saudiarabien kan kanske blockera många webbplatser nyligen, men med det sagt är många platser fortfarande blockerade i Saudiarabien. Det är därför du söker efter "hur du blockerar blockering av webbplatser i Saudiarabien 2019." Vi kommer inte bara att hjälpa dig att blockera blockerade webbplatser i Saudiarabien vare sig det är tjänster eller underhållning. Vi kommer också att hjälpa dig att vara säker medan du går in på webbplatser som inte är blockerade.

Se, liksom WhatsApp är nu lagligt i Saudiarabien. Regeringen säger också att WhatsApp övervakas aktivt vilket innebär att tjänsten kan vara laglig, men om du säger en fel fras i en av dessa appar som övervakas, kan du ha mycket problem på grund av lagen i Saudiarabien.


Hur du blockerar blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019

Det finns mer än ett sätt som fungerar när det gäller att blockera webbplatser i Saudiarabien. Frågan är att du kommer att vara säker med den metoden?

De flesta metoder håller dig inte säker.

Vi kommer att komma rätt till saken. En VPN är hur du gör det.

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som låter dig vara i ett annat land utan att vara där. Det enda sättet att avblockera blockerade platser i Saudiarabien är genom att inte vara Saudiarabien. Ingen sa dock att du måste lämna.

Men precis som telefoner är ingen VPN-tjänst lika, och vissa är inte rätt val för Saudiarabien.

Saker att titta efter i en VPN för att hålla dig säker när du öppnar blockerade och oblockerade webbplatser i Saudiarabien 2019

Fyller du i personlig information för att registrera dig med en VPN-tjänst som är avsedd att hålla dig anonym? Verkar det inte misstänkt? Och lagrar de serviceloggarna som kan spåra tillbaka till dig? Så blir du utsatt.

Vi kanske överdriver problemet, men sedan arresterades en 74-åring för att ha hemlagat vin på baksidan av sin bil. Han tillbringade mer än ett år i fängelse. Lyckligtvis blev han befriad, men mycket gör det aldrig.

Det är därför full säkerhet är avgörande.

PrivateVPN erbjuder anonym registrering, och det säger inte bara att det inte lagrar loggar, det kan inte på grund av svensk sekretesslagar. Och det är avgörande. Det är en sak att säga att du inte gör något, men att kunna säkerhetskopiera det, det är viktigt.

Men det är bara några av de säkerhetsfunktioner som krävs för att du ska vara säker när du blockerar webbplatser i Saudiarabien 2019. Här är resten om du vill avmarkera blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019 och göra det säkert:

  • Rätt VPN-kryptering. Varje VPN erbjuder kryptering. Frågan är vilken typ? De flesta borde vara tillräckligt för att ingen ska knäcka, men det är bättre att vara säker än ledsen. PrivateVPN levereras med 2048-bitars kryptering med AES-256. Den högsta krypteringsnivån på konsumentmarknaden.
  • DNS Leak Protection är ett måste! Utan den här funktionen kan din kryptering vara för inget eftersom din information kan läcka ändå. DNS Leak Protection skyddar detta.
  • IPv6-läckskydd är också viktigt! Din IP kan ibland läckas utan IPv6 Leak Protection, vilket gör allt skydd värdelöst.
  • Application Guard är en funktion som stänger vissa appar i händelse av att en VPN-tjänst slutar fungera. Detta borde inte hända. Men saker som inte borde hända, händer ibland.
  • Kill Switch dödar ditt internet om din VPN-tjänst slutar fungera.
  • StealthVPN är kanske den viktigaste funktionen att ha. Stealth VPN låter dig smälta in med normal trafik vilket innebär att du kan skyddas fullt ut eftersom ingen vet att du ens använder ett VPN. Det är inte fallet med en standard VPN som skulle göra det möjligt för den saudiarabiska regeringen att veta att ett VPN används. Och det betyder något som medan VPN-tjänster inte är förbjudna i Saudiarabien, det är att använda dem för att göra saker som är olagliga i Saudiarabien. Frågan är hur skulle Saudiarabien nu göra vad du gjorde när du använder ett VPN om du är krypterad? Domstolarna har inte det rättvisa förfarandet. Bättre för ingen att veta i första hand.


PrivateVPN kommer med alla dessa, och om du vill avblockera blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019 är dessa funktioner ett måste.

Hur man avblockerar blockerade webbplatser i Saudiarabien när det gäller underhållning

Underhållning var relativt sällsynt i Saudiarabien länge. Åtminstone så långt som digitalt innehåll går. Bioförbudet har upphört först efter över 35 år, för inte så länge sedan.

Underhållning är en av de saker som människor använder ett VPN hela tiden för på grund av att innehåll inte distribueras jämnt över planeten. Det betyder att amerikanska Netflix har mest innehåll och att vissa andra regioner också har mycket innehåll som Saudiarabien inte har. PrivateVPN tillåter inte bara att du blockerar blockerade webbplatser i Saudiarabien 2019. Det är också den bästa VPN för Netflix som stöder flest regioner av alla VPN-tjänster som testats av Comparitech med 5 000 manuella tester.

Det stöder också plattformar som DAZN, Hulu, BBC iPlayer, tillsammans med många andra.

Och om du inte vet om vi stöder en viss plattform, fråga vår prisbelönta kundservice!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me