Holder en VPN dig i sikkerhed, når du bliver spændt?

Holder en VPN dig i sikkerhed, når du tårer?

Af Michael Smolski, 2018-08-15 11:23:39 i Entertainment


Holder en VPN dig i sikkerhed, når du torrenser? Kort svar? Det er ikke et ja. Ikke hele tiden. Der er nogle få faktorer, der har indflydelse på, om en VPN holder dig sikker, når du torrenser. Nogle tjenester er bedre til det, andre er værre. Og hvis du planlægger at udføre torrenting, uanset hvad du har, er der et par ting at vide om torrenting og forblive i sikkerhed mens du gør det.

At forstyrre sig selv er ikke ulovligt

"Du torrent, du er ulovlig."

En af slangfraserne, der bruges til at beskrive torrenting.

Undtagen, torrenting i sig selv er ikke ulovligt.

Torrenting er kun et værktøj til download.

Hvad downloader du dog? Det er det store spørgsmål.

Hvis du downloader noget, du skal betale for at få adgang til, er det mere end sandsynligt ulovligt. Så er torrenting ulovligt. Ikke fordi du torrenting, men fordi du downloader noget ulovligt.

Og hvis du downloader noget ulovligt, ved din internetudbyder om det...

De kan også gøre noget ved det.

Historie tid.

Før Spotify var en stor ting, downloadede folk musik.

Jeg havde en cd med en kunstner, jeg kunne lide. Undtagen CD'er var ubrugelige til at lytte på din telefon.

Hvad har jeg gjort? Jeg besluttede at downloade en sang.

Et par uger senere var der et brev i mit hjem om det.

I brevet anførtes det, at udbyderen ikke overvåger andre menneskers aktiviteter.

Hvis du ikke overvåger aktiviteter, hvordan ved du det?

En VPN?

En VPN er beregnet til at holde dig sikker, når du torrenser.

Holder en VPN dig i sikkerhed, når du tårer?

Nå, der er et par faktorer, som du skal se på først, ikke med den givne såsom ændring af IP-adresse, som er et must og kommer med alle VPN-tjenester.

For det første skal en VPN have en stærk kryptering.

Alle VPN-tjenester leveres med en slags kryptering, men det er ikke nok. Du har brug for stærk kryptering, ellers holder en VPN ikke dig sikker, når du torrenser. PrivateVPN tilbyder 2048-bit kryptering med AES-256. Dette er det højeste niveau af kryptering på markedet. Alligevel er det ikke nok af sig selv.

Endnu mere af en vigtig funktion er IPv6 Lækbeskyttelse. Hvis du spekulerer på, holder en VPN dig sikker, når du torrenser, gør den det. Indtil det holder op med at arbejde. Og nogle gange stopper en VPN med at arbejde. Måske har du en dårlig computer, eller du er midlertidigt afbrudt fra internettet.

IPv6 Lækbeskyttelse afbryder dig fra internettet, det andet din VPN ikke fungerer. Det er vigtigt for at være sikker. Du kan ikke beskyttes næsten altid, når du torrenser. Du skal altid være beskyttet. Et sekund er nok til at få et brev fra en internetudbyder.

Holder en VPN dig i sikkerhed, når du torrenser med netop disse? Ingen.

Der er et stort problem med VPN-virksomheder hver gang, når regeringen lægger pres. Masser af VPN-udbydere, især de gratis, hævder ikke at føre logfiler, der i det væsentlige gør det, du gør, sporbart tilbage til dig, men gør. HideMyAss er et eksempel på dette.

Hvis der opretholdes logfiler, vil en VPN ikke holde dig sikker, når du torrenser.

PrivateVPN?

Vi kan ikke. Vi er et svensk firma. Og vi bryder den svenske lov, hvis vi gør det. Selv hvis vi var onde og ville lyve ved at sige, at vi ikke gør det, mens vi gør det, kan vi ikke, og det holder dig sikker.

Holder en VPN dig i sikkerhed, når du tårer det?

Hvis du har lækagebeskyttelse sammen med ingen logfiler, og selvfølgelig kryptering og en IP-adresseændring, vil du være sikker, når du torrenser. Fejl på en af ​​disse, eller beslutte at slukke en VPN, når du er færdig med at downloade noget, mens du stadig har din torrent-klient til, og du kan være i problemer.

Hvor alvorlig vil den problemer være? Det afhænger af din internetudbyder.

Hvordan kommer du i gang med PrivateVPN, der tilbyder alt dette? Ved at oprette en konto hos os. Køb-knappen øverst er det, du har brug for. Klik på det. Opret din konto via vores 30-sekunders registrering. Download vores klient. Forbinde. Og bliv sige sikkert, når du torrenser.

Siden 2009 tjente vi over 44.000 brugere og leverede 100% anonymitet uden et enkelt dataovertrædelse.

Skrevet af Michael Smolski.

En ansvarsfraskrivelse

PrivateVPN tror ikke på piratkopiering. Den mener dog, at privatlivets fred skal være en grundlæggende ret på internettet. Og det er, hvad det leverer.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me