Er Torrenting sikkert, og hvordan du beskytter dig selv, når du Torrerer

Er Torrenting sikkert, og hvordan du beskytter dig selv, når du Torrerer

Af Michael Smolski, 2019-03-16 10:16:16 i Entertainment


Det faktum, at du søger efter, om torrenting er sikkert, betyder sandsynligvis, at det, du vil downloade, ikke er sikkert.

 

Hvis du spekulerer på, at det torrenting er sikkert, som det er, er det helt lovligt og sikkert. Problemerne starter, når du begynder at downloade ulovligt indhold. Ikke kun er du ikke beskyttet og kan ende i problemer med loven og din internetudbyder, når du torrent, men torrenting kan også skade dig på mange måder. Mere om det nedenfor.

 

 

Risikoen, der følger med tårer på grund af, som du søger efter, hvordan du kan beskytte dig selv, når du tyres

Der er 2 store problemer med at torrentere sikkert.

 

Den første? Du udsætter dig for din regering og internetudbyder, der "ikke sporer dig."

 

Vil du have problemer? Det afhænger af, hvad du downloader, og i hvilket land du downloader det. Vi gennemgår, hvordan vi beskytter dig selv, når vi torrenter fra den side af tingene i dette indlæg, men før vi gør det, lad os tale om den anden risiko.

 

Den anden risiko? Du henter noget med vira plantet inde i de filer, du downloader.

 

Hvis du beslutter at downloade noget ulovligt, som PrivateVPN ikke opmuntrer på nogen måde, risikerer du dig selv at downloade noget, der vil ødelægge din enhed, uanset om du beskadiger dit system eller bremser det. Det er den pris, du betaler, når du er desperat efter at downloade noget gratis. Mennesker, der lægger ting at downloade på Internettet, de ved, at du er desperat, og nogle har ikke noget problem med at lægge skjult minesoftware, der vil miner som Bitcoin for dem, fra din enhed. Og det kan vi ikke beskytte dig mod.

 

 

Sådan beskytter du dig selv, når du forbliver

Med en VPN.

 

Sådan.

 

Tænk på en VPN som et beskyttelseslag for alt hvad du gør via internettet. Et beskyttelseslag, der krypterer alt, hvad du gør på internettet, hvilket gør det ikke sporbart for alle andre, i dit tilfælde, så du kan downloade, hvad du ønsker, uden at nogen ved noget om det.

 

Er det så simpelt som kryptering? desværre ikke.

 

Det, der ofte betyder mere end kryptering, er den service, du bruger, og de funktioner, den følger med.

 

 

Hvor er VPN-tjenesten, du planlægger at bruge baseret?

Tror du, at en VPN-service bekymrer sig om dig, når nogen fra regeringen, hvor de er, spørger om dine logfiler? Især presset? Hvis du foretager nogle Google-søgninger, får du dine svar temmelig hurtigt.

 

Mere end et par VPN-virksomheder gemmer logfiler fra din brug, der indeholder oplysninger, der kan udsætte dig.

 

Der er også en flok, der sagde, at de ikke gemmer logfiler og derefter blev udsat for det.

 

Dette er den situation, hvor det er bedst at stole på landets love snarere end bare et selskabs ord. PrivateVPN? Det er baseret i Sverige. Landet med strenge beskyttelse af personlige oplysninger, der forhindrer os i at opbevare logfiler, der kunne bruges til at udsætte dig, hvis vi havde interesse i dine logfiler i første omgang.

 

 

Vi siger ikke, at PrivateVPN er din eneste mulighed på dette felt, men hvis du vil beskytte dig selv, når du torrenser, skal du sørge for, at VPN-tjenesten er baseret i et land med stærke fortrolighedslove.

 

Din VPN-service har brug for funktioner, der forhindrer lækager, hvis du vil beskytte dig selv, når du forbliver

Du kan have den bedste kryptering på planeten, du kan bruge en VPN-service, der ikke gemmer logfiler, men hvis du vil beskytte dig selv, når du torrenser, skal VPN-tjenesten, du bruger, være i stand til at beskytte dig mod lækager.

 

Fly er det sikreste transportmiddel på planeten, men alligevel styrter de. Uanset hvor god VPN, du bruger, er, hvis du vil beskytte dig selv, når du torrenser, er den sikreste VPN en, der også har funktioner, der vil beskytte dig.

 

I dette tilfælde?

 

IPv6 lækage beskyttelse sammen med DNS lækage beskyttelse.

 

Disse to vil forhindre enhver IP- og DNS-lækage, der potentielt kan ske, og resultere i, at al den beskyttelse, der anvendes, er intet.

 

Men hvad nu hvis din VPN-service holder op med at arbejde? PrivateVPN har for eksempel fantastisk 99,98% oppetid, men der er altid den 0,02% mulighed. Det er her Application Guard og Killswitch kommer ind. Killswitch dræber dit internet, hvis en VPN holder op med at arbejde og forhindrer dig i at bruge internettet uden beskyttelse, og således forhindrer eksponering. I mellemtiden vil Application Guard slukke for alle apps, du ønsker at blive slukket i tilfælde af eksponering, såsom din torrenting klient.

 

Hvis du vil beskytte dig selv, når du torrenser, er disse funktioner nødvendige, ellers sætter du dig selv i fare for eksponering.

 

 

Sådan kan du beskytte dig selv, når du bliver spændt

Du spekulerede på, om det er sikkert at torrentere. At forstyrre i sig selv er sikkert og endda lovligt. Problemerne starter, når du downloader ulovligt, både af juridiske og virusgrunde.

 

Derfor er beskyttelse mod hver enkelt vinkel et must. Det er ikke nok at have den bedste beskyttelse i næsten hver enkelt vinkel, hvis du ikke er beskyttet i hver enkelt vinkel, da enhver mulighed for eksponering kan gøre al den anden beskyttelse for intet. Og det er derfor, PrivateVPN leveres med funktioner, der beskytter dig mod hver enkelt vinkel, som mens det ikke understøtter piratkopiering, er det ligeglad med privatlivets fred.

 

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me