Er HBO NU værd i 2019, eller skal du gå til en anden service?

Er HBO NU værd i 2019, eller skal du gå til en anden service?

Af Michael Smolski, 2019-01-28 10:03:43 i Entertainment


Er HBO NU det værd i 2019? Og hvad med HBO GO? Lad os sige det bedre, er HBO samlet set værd i 2019? Især i en verden, hvor vi har Amazon Prime, Netflix, DAZN og Hulu? Hvor mange abonnementstjenester har vi brug for, indtil vi kan sige, at “det er nok”, især i betragtning af at Disney også udruller sin egen tjeneste i sommeren 2019?

Endnu vigtigere er det, hvis du kun kan bruge en tjeneste, hvorfor få HBO NU via Netflix? Det er hvad vi vil svare på i dette indlæg. Og ja, hvis du bor uden for USA, viser vi også, hvordan man får HBO NU i slutningen af ​​dette indlæg.

Gør det til Game of Thrones

”Jeg søgte efter, om HBO NU er det værd i 2019, og du beder mig om at få det til et show?”

Når du tænker på det sådan, lyder det lidt vanvittigt, men når du virkelig tænker over det, er det?

Hvad suger internettet til? Spoilere. Har du nogensinde gået på Internettet uden at have læst en spoiler, der vedrører en film eller et tv-show ved et uheld, når det er et godt show eller en film? Problemet er, at Game of Thrones er det bedste tv-show der er. Det er det dyreste og mest populære tv-show der er lige nu. Vi taler mindst 15 millioner dollars pr. Afsnit. Vi taler om 2 års produktion for den sidste sæson af dette show.

Uanset om du abonnerer lige inden Game of Thrones starter eller ej, hvis du ikke ser den sidste sæson af GOT fra starten, kan du lige så godt ikke se den overhovedet eller ikke bruge internettet, før du gør det, eller din oplevelsen vil blive ødelagt.

Ikke mange shows, der findes, er værd at få et abonnement på. Denne er et af disse viser, der er det værd. Og hvis du fordeler, hvor mange gange det udsendes om en måned, betaler du omkring $ 3 pr. Afsnit, hvilket slet ikke er dårligt, især i betragtning af at du stadig får adgang til alle de andre shows, som HBO ejer og en masse forbandede film.

HBO fremstiller utrolige shows

HBO har ikke så mange shows som Netflix, men en ting, som du ikke kan stille spørgsmål til HBO, er produktionskvaliteten. HBO er virkelig foran spillet. Det giver muligvis ikke de fleste shows på markedet, men de shows, det gør, huskes de i årevis. Og lad os se det, der er ingen abonnementstjeneste, der producerer show på niveau med Game of Thrones.

Og det er måske på grund af det faktum, at HBO har været i spillet i længere tid end Netflix og Amazon Prime, så længe indholdsoprettelse går.

Og film!

HBO har en samling på over 2.000 film. Ikke lige så meget som på Netflix, men dette er en slags situation i forhold til kvantitet.

Hvis du skulle vælge mellem et bibliotek på 2.000 film eller et bibliotek på 4.000 film, men det mindre bibliotek havde film, der var flere gange bedre end de fleste af filmene på det andet sted, hvilket ville du vælge? Vi ville vælge HBO. Hvis vi skulle beslutte.

HBO har et stærkt partnerskab med nogle af de bedste studioer på planeten, der er Universal Pictures, Warner Bros. Pictures og 20th Century Fox. Netflix, det viser også gode film fra store studioer, men det viser også en masse film, der ikke er værd at se.

Hvis du spekulerer på, om HBO NU er værd i 2019 for så vidt angår kvaliteten af ​​indhold, absolut. Ikke det mest, men kvalitet. HBO NU er den slags service, hvis du spiller en tilfældig film, du sandsynligvis vil kunne lide den.

HBO NU er meget billigere end et tv-abonnement

Du kan få HBO NU, Hulu, Netflix, Amazon Prime og DAZN til at have opbevaring i skyen, 2-dages forsendelse, adgang til 2 millioner bøger og 2 millioner sange, med shows og film fra Hulu, Netflix og Prime kombineret med live sport, når du bruger DAZN bestående af to typer fodbold, NHL, NBA, NFL, og det er for at nævne nogle få, alt sammen, mens du betaler mindre end for dit tv-abonnement.

Kort sagt kan du stort set få alle de tv-shows og film, du nogensinde vil se på efterspørgsel til enhver tid, og hvis du vil se nogle sportsgrene, kan du gøre det live, uanset spillet, forudsat ligaen er på streaming platform. I stedet for at skulle være tilfreds med hvad nogen vælger at spille på et bestemt tidspunkt, du kan se, hvad du vil, når du vil på den enhed, du vil have, til meget mindre end et tv-abonnement.

Spørgsmålet er, hvornår skal du annullere det tv-abonnement?

Nu er DAZN begrænset i USA til kun at bekæmpe pletter og er ikke tilgængeligt over hele verden, så der er et par ting, du skal gøre forud for medmindre du bor i et af de støttede lande, men der er en måde at få det til at fungere uanset hvor du er. Samme med amerikanske Netflix eller britiske Netflix. Samme med HBO NU, som kun er tilgængelig i USA. Samme med Hulu og bestemt indhold på Amazon Prime. Og ja, vi har indhold, der vedrører alle disse på vores blog.

Du får en gratis prøveperiode

HBO NU har nogle utrolige produktioner så vidt angår shows og har også stor adgang til film, men vi får det, ikke alt indhold er for alle. Måske leder du efter shows, der ikke er så mørke. Netflix er fantastisk til det.

Men den bedste måde at teste om en tjeneste er værd at dine penge er ved at få en prøve, og i værste tilfælde kan du annullere. Vi kan sige, at HBO NU er det værd i 2019, men hvorvidt HBO NU er det værd i 2019 eller skal du gå til en anden service afhænger udelukkende af, hvad du kan lide at se. Det er tingene med alle disse underholdningstjenester. Ja, meget tilgængeligt indhold hjælper, men i sidste ende afhænger det af, hvad du ønsker, og brugerens demografi. Hvis du har børn / teenagere, er Netflix i sidste ende det bedste valg. Hvis du handler meget, er Amazon Prime muligvis det bedste valg.

I sidste ende kan du enten have alle de abonnementstjenester, vi nævner på denne liste, eller du kan bare have to. Hvis du elsker sport, er DAZN et must. Sammen med nogle andre tjenester. Hulu er en stærk anbefaling af vores til tv-udsendelser lige efter de er sendt. Netflix er stærk for sine originaler. Og premier, ja, det er den bedste service for folk, der leder efter en masse tjenester i en.

Sådan får HBO NU til at arbejde uden for USA i 2019?

Det er her en VPN kommer ind. En VPN giver dig mulighed for at være et andet sted end du er. Det betyder, at du kan være i USA uden at være der.

En VPN giver dig mulighed for både at se HBO NU og GO uden for USA, hvis du bruger den rigtige service. Vi talte ikke rigtig om HBO GO her, men bare sagt, det er nøjagtigt som HBO NU men for folk, der har HBO med deres tv-abonnement.

Problemet med VPN-tjenester er, at tjenester som HBO er opmærksomme på deres eksistens, og når tredjeparts shows eller film er involveret, skal der gøres en vis indsats for at forhindre, at folk fra andre lande får adgang på grund af rigtige problemer. PrivateVPN er en af ​​de fungerende VPN-tjenester med HBO NU og samlet set et godt valg til underholdning, der kan give dig adgang til DAZN, Amazon Prime, Hulu, og er den bedste VPN for Netflix som valgt af Comparitech.

For HBO skal du oprette forbindelse til en af ​​de fungerende amerikanske servere ved hjælp af PrivateVPN-klienten, hvad enten det er på din telefon, skrivebord eller Amazon Fire TV Stick, oprette forbindelse til en af ​​de fungerende amerikanske servere, og det er det. Selvom du muligvis bliver nødt til at prøve et par servere for at se, hvad der fungerer med HBO.

Åh, og PrivateVPN tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, da vi ved, at hvis du vil have adgang til underholdning, at vi vil hjælpe dig.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me