Er Game of Thrones sæson 8 på Netflix? Og hvordan man får det til at arbejde overalt

Er Game of Thrones sæson 8 på Netflix? Og hvordan man får det til at arbejde overalt

Af Michael Smolski, 2019-02-25 09:37:06 i Entertainment


“Er Game of Thrones på Netflix?” “Er Game of Thornes sæson 8 på Netflix?” På et tidspunkt spørger alle, der vil se Game of Thrones, “er Game of Thrones på Netflix?”

Kort sagt, Game of Thrones sæson 8 er ikke på Netflix. Der er faktisk ingen Game of Thrones sæson overhovedet på Netflix.

Og på grund af det faktum, at selvom Netflix er fantastisk og har nogle fantastiske shows, har HBO sine egne to platforme kaldet HBO NU og HBO GO, og det ville derfor ikke give en fin mening for HBO at give det bort til Netflix, da flertallet af HBO NU-kunder abonnerede oprindeligt på HBO for Game of Thrones. For ikke at nævne, at Game of Thrones er det dyreste show på markedet, hvilket betyder, at HBO virkelig har brug for at tjene penge på det. Hvis Game of Thrones var på Netflix, ville HBO aldrig have fået så mange kunder som det gjorde, hvilket forhindrede serien i at få den produktionskvalitet, den har.

For ikke at nævne, at selvom Netflix har nogle gode produktioner, passer Game of Thrones simpelthen ikke på Netflix.

Så hvis du spekulerer på, er Game of Thrones sæson 8 på Netflix, er det ikke det, og det er sandsynligvis aldrig. Men der er en måde at få det til at arbejde overalt. Og det er heller ikke for svært.

Sådan gør du Game of Thrones sæson 8 arbejde overalt

For at få Game of Thrones sæson 8 til at fungere hvor som helst, kan du enten se det ved at tilføje HBO til dit allerede dyre tv-abonnement, eller du ser det online.

Og ja, teknisk kan du streame det på ethvert websted med indhold, hvis du vil ødelægge din oplevelse på grund af dårlig kvalitet, og hvis du ikke har noget imod, om din enhed bliver inficeret med vira, eller du kan få et HBO NU-abonnement. Den gode ting ved det er, at du kan få en prøve på 1 måned, og baseret på det faktum, at der kun er seks episoder i sæson 8 af Game of Thrones, kan du annullere efter den anden måned, hvis du ikke er overbevist om af indholdet på det.

Problemet med HBO NU? Det fungerer kun i USA, hvilket betyder, at hvis du er uden for USA, at du ikke vil være i stand til at se Game of Thrones. Men dette indlæg handler om, hvordan man får det til at arbejde overalt, og det er hvad vi vil hjælpe dig med.

For at se Game of Thrones overalt, er HBO NU nødt til at tro, at du er i USA. Det er så enkelt og alligevel så kompliceret som det.

Hvordan narrer du HBO med at tænke, at du er i USA for at få Game of Thrones til at arbejde overalt?

Ved at bruge en VPN.

En VPN er en type service, der bruges over hele verden, hvad enten det er af privatlivets fred eller for at omgå blokke, der er placeret af tjenester.

Du skal bare oprette forbindelse til en amerikansk server med en VPN. I teorien.

Det er ikke så simpelt som det på grund af det faktum, at tjenester som HBO naturligvis er opmærksomme på ting som en VPN, og gør en indsats for at forhindre VPN-tjenester i at arbejde med deres platforme, hvilket betyder, at enhver VPN ikke bare fungerer.

Og det er her PrivateVPN kommer ind. Mens andre tjenester reklamerer for hvor mange servere de har, vælger vi kvalitet frem for mængde. Det er fantastisk at have en enorm mængde servere at oprette forbindelse til, indtil du er klar over, at du ikke kan bruge de fleste af serverne til de ting, du vil bruge dem til.

PrivateVPN? Det har ikke de fleste severs derude, men alligevel understøtter de mest Netflix-regioner på markedet. Det har også servere med deres internetkapacitet, der kommer direkte fra IP-transitudbydere snarere end kun fra hostingfirmaer, hvilket betyder, at du generelt får en stabil forbindelse, som er vigtig for streaming af indhold. PrivateVPN er også en af ​​de få tjenester, der understøtter DAZN, som er Netflix af live streaming.

Sikker på, nogle andre tjenester, der også fungerer med HBO, men hvis du leder efter en service, der understøtter alt det, du ønsker, snarere end at have flere servere, end du kan forstå, som heller ikke fungerer med en masse tjenester, så er PrivateVPN et godt valg for dig. En, der også tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Det er sådan, hvordan man får Game of Thrones til at arbejde overalt

Hvis du har spekuleret på, er Game of Thrones sæson 8 på Netflix, er det ikke, men der er helt sikkert en måde at få det til at arbejde overalt. Du har bare brug for HBO NU, PrivateVPN eller en anden VPN, der fungerer med HBO NU, og ja, HBO NU-appen, som der er et blogindlæg om på vores site. Noget at tjekke, om du vil have HBO NU på din telefon eller Fire TV Stick.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me