Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skulle du få Netflix

Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skulle du få Netflix

Af Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09 i Entertainment


Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skal du få Netflix? Det er hvad du måske beder om i 2019. Det hurtige svar er at få begge dele, men hvad nu hvis du kun har penge til en, eller hvad hvis du bor i et land med begrænsninger og bare ser for at finde ud af, hvilken der er mindst begrænset i dit land? Amazon Prime eller Netflix? Vi vil tale om alt hvad du har brug for at vide!

Ser du bare for at se tv-shows og film?

Dette er det eneste spørgsmål, de fleste har brug for at blive stillet.

Netflix er foran med film og tv-shows på mange måder, men Amazon er langt mere end bare om tv-shows og film. Amazon Prime handler om at gøre dit liv bedre.

Hvis du handler med Amazon...

Handler du nogensinde på Amazon Prime? Jeg har for nylig købt en bærbar computer i USA. Det var omkring $ 40 for det kom ind så hurtigt, som jeg havde brug for det. Amazon Prime? $ 12.99 for en 2-dages levering og ikke til levering men for Amazon Prime månedlige abonnement. $ 38 gemmes automatisk. Hvis du nogensinde handler på Amazon, hvilket du sandsynligvis gør, hvis du bor i Storbritannien, Tyskland, USA, Canada, Frankrig og mange andre, er Amazon Prime det værd i 2019. Netflix giver dig ikke shows og film, mens du sparer dig en enorm mængde penge på forsendelse af produkter.

Åh, og Amazon Prime giver dig også rabatter for produkter.

Bruger du allerede en musikabonnementstjeneste?

Spørgsmålet om er Amazon værdifuldt i 2019, eller skulle du få Netflix-tendenser afhænger stort set af din livsstil. Hvis du handler hos Amazon, giver Amazon Prime meget mening, da det sparer dig, hvis du ikke gør det, sparer det ikke dig noget. Det er det samme med musik.

Amazon Prime tilbyder også en musiktjeneste. Det er som Spotify, men med et dårligere udvalg af sange. Hvis du lytter til nogle meget unikke sange, er de muligvis ikke der. Hvis du ikke har et musikabonnement og overvejer et, men også har brug for en service, der giver dig mulighed for at se film og shows, er Amazon Prime det værd i 2019 med sikkerhed. Musikbiblioteket bliver kun større, og Amazon er et firma med flere penge end næsten alt.

Hvis du har et budget og måske for nylig har annulleret dit musikabonnement eller ikke ønsker at betale for et, kan Amazon Prime være et godt valg for dig, da det giver dig musik med Amazon Prime. Tjenesten er dog begrænset til 2 millioner sange pr. Nu.

Læser du også?

Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skal du få Netflix? Du skal se mønsteret nu. Amazon Prime tilbyder mange måder at forbruge på. Uanset om det er musik, bøger eller tv-shows og film.

Mens Amazon Prime ikke giver dig adgang til det fulde bogbibliotek, giver det dig stadig adgang til 2 millioner bøger, og nogle af dem er virkelig værd at læse.

Nogle af de tilgængelige bøger er virkelig kendt over hele verden som The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth Bag Extraordinary Results, som for eksempel har været nr. 1 i Wall Street Journal, NewYork Times og USA Today sammen med mange andre.

Tager du billeder?

Igen har Amazon dækket dig. Det tilbyder ubegrænset lagerplads til dine billeder i skyen og 5 GB lagerplads til dine videoer.

Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skulle du få Netflix så vidt indholdet går?

Den eneste grund til at få Netflix snarere end Amazon Prime ville være for Netflix-biblioteket.

Begge tilbyder fantastiske biblioteker. Hvilken er bedre? Det er ærligt svært at sige, for hvis vi skulle vælge mellem det ene eller det andet, ville vi ikke være i stand til det. Amazon Prime ser dog ud til at omfatte bedre og nyere film end Netflix. På den anden side gør Netflix et utroligt stykke arbejde med tv-shows.

Hvis du spekulerer på, om Amazon Prime er det værd i 2019, eller skulle du få Netflix, så vidt tv-shows går, vil vi gå med Netflix på grund af den originale serie, der lige er på en så høj produktionsstandard. Netflix gør virkelig et utroligt stykke arbejde med det, uanset om de er i samarbejde med nogen eller gør det på egen hånd.

Og de har for nylig erhvervet rettigheder til nogle shows, der blev elsket af mennesker, men faldt, såsom Lucifer, der tidligere var på Fox. Rettighederne til Narnia-universet er også erhvervet, så du kan forvente nogle tv-shows, der vedrører det i den nærmeste fremtid med sikkerhed. Riverdale, 13 grunde til, de underligste ting sammen med den nu aflyste Sense8 & House of Cards var nogle af fansens favoritprogrammer på Netflix. Og lad os ikke glemme Marvel-shows, som der har været meget af.

På den anden side har Netflix og Marvel imidlertid haft nogle problemer, der arbejder sammen, hvilket førte til, at nogle af showene blev annulleret. Disney og Netflix skiller sig også måder i sommeren 2019 på grund af det faktum, at Disney lancerer sin egen streamingplatform. Det er noget at være opmærksom på!

For film er Amazon Prime sandsynligvis et bedre valg, for tv-shows, Netflix, selvom Hulu generelt er den bedste spiller i tv-showafdelingen generelt.

Er Amazon Prime det værd i 2019, eller skulle du få Netflix?

Hvis du ikke har brug for noget, som Amazon Prime tilbyder, og bare leder efter shows og film, er Netflix et godt valg. Uanset om Amazon Prime eller Netflix er værd, afhænger det også af hvor du er.

I USA er begge platforme store, men de er begrænsede i det meste af verden. Derfor er en VPN værd at have, så du kan få adgang til det, du betaler for.

En VPN giver dig mulighed for at ændre din placering uden at gå nogen steder, hvilket betyder, at hvis du er i Storbritannien og vil have adgang til de amerikanske servere for at se amerikansk indhold, kan du det. Nå, afhængigt af din VPN.

Bare fordi en service har hundrede servere betyder det ikke noget. Det er relativt nemt at tilføje ubrukelige servere bare for at få dig til at se bedre ud end andre virksomheder, men hvor mange af disse servere er til faktisk brug for folk. En normal VPN-server fungerer ikke med Amazon Prime eller Netflix, hvilket betyder, at du muligvis har adgang til 1000 servere, men de har ingen værdi for dig.


Årsagerne til, at normale servere ikke fungerer med Netflix og Amazon Prime, er, at disse platforme har blokke på plads, der er der på grund af det faktum, at bestemt indhold kun er ment at være tilgængeligt på visse placeringer. Derfor har du brug for dedikerede Netflix- og Amazon Prime-servere.

PrivatVPN, det har ikke hundredvis af servere, men det har de fleste VPN-servere derude ude af alle de andre virksomheder som testet af Comparitech med 5.000 manuelle test af VPN-tjenester. Ud af bunken fungerer PrivateVPN langt med de fleste placeringer! Og det fungerer naturligvis også med Amazon Prime på alle platforme. Hvis du vil have fuld adgang til Netflix eller Amazon Prime, er der brug for en VPN. Ellers vil du gå glip af indhold, selvom du er i USA, der har mest indhold, men ikke har det hele.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me