Du kan sikkert se BBC iPlayer overalt i verden – uden at buffere eller geoblockere


Nyd en hurtig, sikker og privat forbindelse, så du kan streame dine foretrukne BBC-shows. Enhver placering. Enhver enhed.

Få en fuldt dedikeret VPN til BBC iPlayer og omgå frustrerende placeringsbegrænsninger og hastighedsregulering. Der er ingen risiko for din konto, og du kan nyde det fulde britiske katalog i krystalklar HD, som om du var hjemme.

Jeg har prøvet andre VPN'er, de fungerede ikke…

Mange andre VPN-udbydere tilbyder ikke fuldt sikrede britiske IP-adresser. Betydning BBC iPlayer KAN se, hvor du streamer fra. Ikke med PrivateVPNs 2048-bit militære servere i London og Manchester. Du er fuldt privatiseret! Andre VPN-tjenester fortæller dig heller ikke, at du sletter dine browser-cookies eller streamer i inkognitotilstand i Chrome / Firefox - så vi siger det. Du skal altid gøre dette, uanset hvilken VPN du bruger. .

Her er en lille liste over iPlayer-shows blokeret uden for Storbritannien:

 • Eastenders
 • Blue Planet
 • Sherlock
 • Dr Who
 • Mesterkok
 • Casualty
 • Dragons 'Den
 • Top Gear
 • De unge lovovertrædere
 • Collateral
 • Shetland
 • og hundreder mere tv-shows af høj kvalitet…

Geoblocking får dig til at gå glip af al din foretrukne underholdning.

Hvorfor kan jeg ikke se iPlayer fra udlandet??

BBC iPlayer har kun de rigtige licensaftaler til indhold til streaming i Storbritannien. Det er en skam, da betaling for en gyldig tv-licens hovedsagelig betaler for at få adgang til BBC-indhold derhjemme. Hvad hvis du flytter til udlandet eller rejser? Du skal undvære alle dine foretrukne tv-shows, indtil du kommer tilbage.

Ikke med PrivateVPN. Med vores specialiserede VPN-placeringer i London og Manchester, kan du få adgang til dine favoritprogrammer, live sportskampe, nyhedskanaler og mere med vores UK-baserede IP-adresser. Når du opretter forbindelse til vores dedikerede BBC iPlayer VPN-placeringer, er det som om du aldrig har forladt hjemmet. Det betyder, at du kan streame hurtigt og privat hvor som helst ved hjælp af din bærbare computer, telefon eller tablet.

Derfor oprettede vi PrivateVPN

Med PrivateVPNs specialbyggede VPN til iPlayer kan du nemt omgå geoblokering af indhold med blot et enkelt klik, streame de nyeste shows i bufferfri HD og aldrig bekymre dig om blokerede eller markerede konti, når du rejser.

 • Få adgang til FULL UK katalog af iPlayer-indhold, så snart du tilmelder dig
 • Nyd din foretrukne BBC-shows mens oversøisk
 • Stream i HD uden buffering på grund af vores ubegrænset båndbredde
 • Stream fra enhver bærbar computer, tablet eller mobil enhed med vores unikke app
 • Brug en hvilken som helst offentlig eller privat wifi i udlandet uden at ofre din kontosikkerhed
 • Forblive sikkert og sikkert med vores krypterede servere i militær kvalitet

og meget, meget mere...

Se hvad andre iPlayer-brugere siger om PrivateVPN

Efter succesfuld kryptering over 15.000 Terabyte af data, vedligeholdelse af en registrering 99,98% oppetid og at låse tusinder af iPlayer-konti, er det ikke underligt, at vores brugere holder fast ved PrivateVPN i årevis, selv efter at have prøvet andre udbydere!

Se hvad vores brugere har at sige om PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Absolut elsker denne VPN

Dette er en meget god privat VPN, og jeg vil abonnere igen. Kundeservice er venlig og hjælpsom. Jeg kan godt lide, at jeg kan ændre områder, hvor jeg viser et nyt IP-nummer, og jeg har lyst til, at alt hvad jeg gør, eller hvad jeg læser, ikke altid bliver set. Jeg laver ikke dårlige ting eller ser på umoralske steder, men det er nobodies-forretning, hvad jeg gør.

Læs hele anmeldelsen

Anonym

★★★★★

PrivateVPN er toppe for værdi og ydelse.

"PrivateVPN har fungeret godt hver gang for mig. Det gjorde det muligt for mig at omgå et blokeret sted. Andre VPN's mislykkedes! Min erfaring med at bruge PrivateVPN har været 100%.

Andre VPN'er kunne ikke fjerne blokering af sider eller kunne ikke holde deres servere online og mislykkedes uden en advarsel eller brugerskærmvisning. Hvis VPN-serveren slukkes offline af en eller anden grund, skal en bruger vide det !"

Læs hele anmeldelsen

Dave

★★★★★

Hjælp fra PVPN

"Jeg kan ikke give fejl i hjælp og sikkerhedskopi fra PVPN. De har været hurtige til at svare på problemer, ikke at der har været mange. Jeg kan anbefale af en ven om PVPN og har videregivet dette til venner.
tak skal du have"

Læs hele anmeldelsen

Dine ofte stillede spørgsmål

+ IPlayer startede ikke med at skære ned på VPN-brugere fra udlandet?

Som de sagde, ja. Men dette var kun en udmelding lavet til at behage deres indholdsudbydere, der mente, at deres shows blev vist uden de rigtige licensaftaler (det er en penge ting). I virkeligheden har iPlayer ingen måde for at holde styr på 1000'erne VPN'er, der opretter forbindelse fra hele verden.

PrivateVPN har 4 ultra-sikre britiske servere, du kan vælge imellem, hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af din iPlayer, mens du er i udlandet.

+ Vil nedetid afbryde min streaming?

Vi har haft rekord 99,98% oppetid siden vi lancerede i 2008, er det derfor, vores kunder elsker PrivateVPN til iPlayer!

+ Vil nedskæringer med hastighed betyde streaming eller buffering i lav kvalitet?

I modsætning til mange VPN-tjenester køber vi vores internetkapacitet direkte fra IP-transitudbydere. Dette kombineret med vores højkvalitetsnetværk (HQN) -servere betyder, at du ikke vil opleve store hastighedsnedskæringer.

Faktisk bruger mange internetudbydere Speed ​​Throttling til at bremse din forbindelse afhængigt af dine aktiviteter. Brug af en VPN omgår denne throttling, da internetudbydere ikke kan se dine aktiviteter, så nogle brugere faktisk oplever øget internethastigheder og bedre streaming.

+ Kan jeg se BBC iPlayer fra enhver enhed?

Ja, vi understøtter de mest populære enheder:

 • Laptop og desktop - Brug vores PrivateVPN-app til Windows / Mac / Linux
 • Smartphone og tablet - Brug vores PrivateVPN-app til iOS og Android
 • Til Apple TV - Brug VPN på din router

+ Er min iPlayer-konto virkelig sikker?

Teknisk set bliver BBCs systemer narret til at tro, at du stadig er i England, så de har ingen grund til mistanke. Vores kryptering af militær kvalitet er ALDRIG kompromitteret, siden vi lancerede i 2008. Kort sagt, ja, din konto er sikker.

+ Hvad hvis jeg skifter mening og ønsker refusion?

Vi har et stort garantitilbud nedenfor...

Du kan sikkert se BBC iPlayer overalt i verden - uden at buffere eller geoblockere

Du har en FULL 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hvis PrivateVPN ikke giver dig øjeblikkelig adgang til iPlayer, mens du er i udlandet, lever op til vores højhastighedsstandarder og geo-oplåsning af krav, refunderer vi dig hver sidste øre! Du behøver ikke at vælge den endelige lige nu. Prøv os uden risiko...

Bare prøv PrivateVPN i 30 dage og beslutte, om du vil beholde din adgang til BBC iPlayer i slutningen. Der er absolut NUL RISIKO.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me