Disney Plus VS Netflix (Det kan overraske dig)

Disney Plus VS Netflix (Det kan overraske dig)

Af Michael Smolski, 2019-05-10 17:28:47 i Entertainment


Netflix er en absolut førende inden for streaming side af ting, men Disney har arbejdet bag kulisserne i mange år, og alle dens bestræbelser er nu ved at skabe Disney Plus, muligvis verdens bedste streamingtjeneste med en lanceringsdato, der er indstillet til den 12. november.

Men er Disney Plus faktisk bedre end Netflix? Det er, hvad denne Disney Plus VS Netflix-kamp handler om.

Disney ejer Marvel

Marvel spiller en vigtig rolle i Disney VS Netflix-slaget. Før Disney Plus dræbte både Disney og Netflix meget af deres partnerskab. På den ene side havde Netflix film, som folk elskede, og som også var i stand til at skabe originale serier baseret i Marvel-universet, som folk også elskede, såsom Daredevil. Mens han var på den anden side tjente Disney en enorm penge på at sælge rettigheder til det indhold, det ejede og ejer.

Nu, hvor Disneys aftale med Netflix udløber i sommeren 2019, vil Netflix miste en væsentlig del af det indhold, det stadig har, og det vil sandsynligvis aldrig få adgang til det tilbage. Og det bliver et enormt hit for Netflix.

Forundring tilbyder uden tvivl en af ​​de mest populære og kendte filmserier lige nu. Og billetkontorindtægterne taler om det enormt. Avengers: Endgame tjente selv over 1,2 milliarder dollars den første weekend.

At være i stand til at have adgang til film som Avengers: Endgame på grund af Disney, der ejer Marvel, vil være et stort salgsargument for mange. En sådan vil være det faktum, at Marvel TV-shows kommer tilbage. (Disney og Netflix havde kreative uoverensstemmelser, og en flok Marvel-show blev annulleret.)

Disney ejer Lucasfilm

Du ser sandsynligvis mønstre nu i denne Disney Plus VS Netflix-kamp.

Netflix betaler for rettighederne til at vise indhold. Disney køber virksomheder, der opretter indhold.

Alle kender Star Wars, og millioner af fans var glade for at høre, at det var ved at komme tilbage. Og det ser ud til, at Disney har langsigtede planer vedrørende Star Wars og Disney Plus, i betragtning af at det er i en proces med at skabe en spin-off Star Wars-serie.

Disney ejer Fox fra det 20. århundrede og godt...

Dette er Disneys seneste erhvervelse og den, der faktisk sætter Disney foran i Disney Plus VS Netflix-slaget.

I streamingverdenen handler det på mange måder om kvantitet. Disney Plus? Med Marvel, Disney og Lucasfilm kombineret kan du med det samme se, at stort set hver titel, som Disney ejer, er en stor produktion, men de kombinerede tjenester tilbyder ikke nok indhold.

Og det var derfor, at dette erhvervelse fra det 20. århundrede Fox var utroligt vigtigt. Uden det ville Disney Plus selv med indholdet af Marvel og Star Wars ikke være i stand til at konkurrere med Netflix. Prisen? 71,3 milliarder dollars.

Det virker sandsynligvis som en masse penge, men det er den slags udgifter, der får Disney Plus VS Netflix-kampen til en kamp i første omgang.

Det kan virke meget, men Disney er ikke på udkig efter succes på kort sigt, og når du overvejer det indhold, som Disney fik med denne aftale, er det virkelig ikke meget. Købet bringer også National Geographic og Fox til Disney. Det er shows som Family Guy og Simpsons. Og det er film som Avatar med Avatar 2,3,4 og 5 der kommer inden for de næste 8 år. Og hundreder af film og tv-udsendelser, der allerede er velkendte rundt om i verden.

Avatar-filmene tjener milliarder, og FOX-biblioteket bringer tv-shows, som Disney Plus ellers ville have manglet, hvilket gør det til en grund for folk at deltage.

Netflix udfører et utroligt job med deres originale tv-show

Selvom Netflix er værdsat til omtrent den samme pris som Disney, betyder det ikke, at Netflix har råd til at bruge udgifter som Disney. Når det er sagt, betyder det ikke bare, at det ikke har råd til at købe virksomheder for $ 71,3 milliarder, at det ikke er i stand til at producere stort indhold. Serier som Stranger Things, 13 Reasons Why, House of Cards og mange flere var og er utrolige shows.

Og da Netflix har været i streaming-spillet så længe, ​​har det en meget stor variation af både originalt og ikke originalt indhold, der appellerer til et bredere publikum end produkterne fra Fox-likes..

Disney Plus VS Netflix afhænger af hvor du er

I starten kommer Disney Plus kun til USA. Det skyldes ikke, at Disney ikke har købt rettigheder til indholdet i andre lande, da det nu ejer indholdet, men fordi det tager streaming et trin ad gangen. Du kan forvente, at Disney Plus lanceres i England sandsynligvis i 2020, med mange andre lande, der følger kort tid efter, men indtil videre har Netflix den fordel, at den er tilgængelig overalt. Problemet med Netflix? At ikke alle lande har det samme indhold.

Og det er her en VPN-tjeneste kommer ind. Med PrivateVPN kan du se Disney Plus uden for USA ved at oprette forbindelse til den rigtige amerikanske server. Ved at bruge PrivateVPN kan du også fjerne blokering af de mest mulige Netflix-regioner med PrivateVPN, der understøtter de mest Netflix-regioner på markedet. Uden en VPN, lige nu, er Netflix vinderen i Disney Plus VS Netflix-kampen, da det i slutningen af ​​dagen ikke betyder noget, hvor gode dine film eller tv-serier er, hvis folk ikke kan se dem.

Men VPN-tjenester er super nemme at bruge. Du kan få det bedste ud af begge ved at bruge en! Det er meget simpelt at prøve det!

Disney ejer mange andre platforme

Med Disney, der både ejer dele af Hulu og ESPN +, med Disney Plus, der koster kun $ 6,99 pr. Måned, tilbyder Disney muligvis en pakkeløsning, der består af de 3 platforme, der giver mulighed for endnu flere tv-shows og også introducerer sport på internettet til en pris af måske Netflix eller bare lidt højere, hvilket gør det til en meget tiltalende mulighed for mange.

Dette er noget, Amazon gør med Amazon Prime, når de tilbyder Amazon Prime-brugere en masse forskellige tjenester i en pakke.

Disney Plus vs Netflix - Hvem er vinderen?

Vi fortalte dig, at dette kan overraske dig! Lige nu ser det ud til, at Disney Plus muligvis er den største konkurrent, som Netflix nogensinde har haft. Og det vil kun være halvdelen af ​​prisen på Netflix. Selvfølgelig er det ikke nøjagtigt ude endnu, og de tv-shows, det fungerer, kan ende med at være gennemsnitligt, men vi kan ikke benægte det enorme bibliotek med vel respekterede film og viser, at det vil have, når det lanceres.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me