Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere

Af PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 i Business


Leder du efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere, uanset om du udelukkende er forretningsbaseret eller underholdningsbaseret? Der er et par ting man skal kigge efter, og hvis den VPN-udbyder, du overvejer, ikke har disse funktioner, ja, skal du virkelig overveje at overveje den udbyder.

Hvis du er interesseret i sikkerhed, er kunsten i indstillingerne

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere så vidt sikkerheden går uanset sikkerhedsfunktionerne er kun stor, hvis det giver dig mulighed for at beskytte dig selv nøjagtigt som du vil beskytte dig selv.

Windows 10 er ikke altid pålidelig. Hvad hvis en VPN-tjeneste går ned? Det skulle ikke rigtigt, men hvad hvis det gør det? Er du villig til at tage en risiko med dine data? Computere på fly, der er værd at hundreder af millioner, begår fejl. Er din computer så stor, at du fuldt ud vil stole på den?

Hvis du er på udkig efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere, har du brug for en VPN, der dræber, hvad du vil beskytte, hvis der sker noget.

For eksempel, hvis du torrenser, og vil, at appen skal lukke, hvis der sker noget, kommer PrivateVPN med en Application Guard-funktion, der lukker en bestemt app, hvis VPN holder op med at arbejde.

Der er også en IPv6 lækkerbeskyttelsesfunktion, så din IP ikke kan lækkes ved et uheld. Kill Switch slukker også din internetforbindelse, hvis din VPN holder op med at arbejde.

Funktioner som den sørger for, at du er fuldt beskyttet, og hvis sikkerhed er din bekymring, og du leder efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere, er det, hvad du har brug for at kigge efter.

Og hvis du rejser meget og vil være i lande som Kina, er Stealth VPN også meget vigtigt, for at den kinesiske regerings ikke kan finde ud af, at du bruger en VPN.

Sikkerhedsfunktioner Materiale

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere kan ikke bare have sikkerhedsfunktioner i klienten, da den har brug for beskyttelse i første omgang. PrivateVPN leveres med 2048-bit kryptering med AES-256. Kort sagt, den højeste kvalitet, der findes på markedet. Måske bruger du en åben Wi-Fi i Starbucks og er udsat for folk på det samme netværk, der får adgang til det, du får adgang til i din webbrowser. Måske er det på din bus eller i din skole. Uanset hvad betyder kryptering noget, og det niveau, vi leverer, det bruges af militæret. Du kan også vælge mellem 3 OpenVPN, PPTP & L2TP-forbindelser.

Det kombineret med sikkerhedsfunktioner i PrivateVPN kan give fuld beskyttelse på internettet uanset hvad du laver. Men hvis du leder efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere, skal du også overveje noget andet.

Placeringen af ​​VPN Service Matters

Forestil dig, at du havde alle disse sikkerhedsfunktioner og så stor kryptering, og så var alt dette for intet, fordi en VPN-tjeneste gav dine oplysninger væk, fordi de blev presset. Det sker.

En service, der er beregnet til at beskytte, kan få dig i problemer...

Hvordan? Ved at gemme logfiler, der kan afsløre, hvad du laver.

Hvad er den eneste måde at undgå denne potentielle situation?

Ved at bruge en service, der lovligt ikke kan gemme logfiler, som mens et firma muligvis angiver noget, betyder det ikke, at det er sandt. Stol ikke på virksomheden, stol på loven. Og Sverige har nogle utrolige love om privatliv, som andre lande bør lære af. De betyder også, at PrivateVPN ikke kan gemme logfiler og bruge dem mod dig.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere har brug for en række forskellige servere

Og ikke kun servere, men servere, der fungerer med underholdningsplatforme.

Sikkerheden er stor, men et stort flertal af mennesker er interesseret i at se deres amerikanske Netflix og deres DAZN sammen med Hulu.

PrivateVPN leveres med 57 serverplaceringer. Undtagen, falder ikke for antallet af placeringer. Det handler om, hvor mange servere der arbejder med forskellige platforme. Det er hvad VPN-virksomheder aldrig nævner. Og du falder for antallet af spil.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere skal understøtte alle de underholdningsplatforme, du vil bruge. PrivateVPN understøtter ikke kun amerikanske Netflix. det har de mest fungerende Netflix-placeringer. Se, amerikanske Netflix har mest indhold, men det har ikke alt. Derfor understøtter PrivateVPN steder som Sverige og Spanien blandt snesevis af andre til Netflix.

Og vi støtter DAZN, der ligner Netflix af live sport. Amazon Prime & Hulu? Det fik vi også.

Må ikke falde for servere. Fald for hvad serverne understøtter!

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere har brug for at opretholde dine nuværende hastigheder

VPN-tjenester elsker at tale om at gøre dit internet hurtigt. Medmindre din internetudbyder med vilje bremser bestemte websteder, gør en VPN ikke dit internet hurtigere. Det kan dog gøre det langsommere, hvis internetkapaciteten kommer fra hostingudbydere snarere end IP-transitudbydere. Se efter det.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere?

Sikkerhed betyder noget, hvad enten det er kryptering eller funktioner. Og hvis du er i lande som Kina, har du helt sikkert brug for Stealth VPN. Du vil også have underholdning, og til det har du brug for servere, der understøtter tjenester, og det bremser dig heller ikke. PrivateVPN? Det gør det.

Klar til at prøve os?

Skrevet af Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me