Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-15 09:19:18 i Business


2019 er her, og det bringer spørgsmålet om, hvad der er den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019, og hvad der skal til for at kalde noget bedst i 2019.

I dette indlæg nedbryder vi nogle af de must-have funktioner for at kalde en VPN den bedste VPN til Windows 10 bærbare computere i 2019.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 har at tilbyde servere, der giver dig adgang til alt indhold, du vil have adgang til

Det er her mange mennesker begår en fejl. De falder i fælden med at lede efter de mest mulige servere. Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 er ikke den, der tilbyder flest servere, det er den, der tilbyder de mest fungerende servere.

PrivateVPN tilbyder dig f.eks. ikke tusind servere, men det tilbyder dig de mest fungerende Netflix-servere på markedet. Og det bestemmes af korrekte test, der består af 59 store VPN-tjenester med 5.000 manuelle tests udført af Comparitech. PrivateVPN tilbyder også DAZN og Hulu support. Amazon Prime? Du har det også. BBC iPlayer? Vi har også dækket. Polske platforme? Yep.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 er ikke den, der har flest servere, men den, der giver dig adgang til mest med disse servere.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 Består af sikkerhedsfunktioner, der holder dig fuldt beskyttet

Bortset fra at være i stand til at få adgang til indhold på andre steder, er formålet med en VPN at holde dig sikker, fuldt sikker.

Og kryptering gør det, selvom det ikke er på det højeste niveau som med PrivateVPN med sin 2048-bit-kryptering med AES-256. Men at have kryptering er ikke nok.

Giver du personlige oplysninger væk, når du tilmelder dig en VPN-udbyder? PrivateVPN beder ikke om nogen oplysninger om dig. Og det holder ikke logfiler.

Vi ved ikke, hvorfor du leder efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019, men vi ved godt, at logfiler kan eksponere dig, og at VPN-virksomheder har givet oplysninger væk, selv når de sagde, at de ikke indsamler logfiler før. PrivatVPN er dog et svensk firma, og det er ikke i stand til at indsamle logfiler på grund af svensk privatlivslovgivning.

Kill Switch-funktion er vigtig for at forhindre eksponering, hvis din VPN holder op med at fungere, hvilket den sandsynligvis ikke vil, men bedre at være sikker end undskyld. Application Guard fungerer på samme måde som Kill Switch, undtagen for apps. IPv6 & DNS-lækagebeskyttelse forhindrer lækager af data. Har de VPN-klienter, du ser på, det? Hvis ikke, er du ikke helt sikker.

Og hvis du ikke er helt sikker, er du overhovedet ikke sikker. Du spiller blot med ild.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 bremser dig ikke

Hvis en tjeneste lover at gøre din internet hurtigere, medmindre din internetudbyder bremser dig på bestemte websteder med vilje, vil en VPN ikke gøre dit internet hurtigere.

På den ene side har vi VPN-tjenester, der lover at gøre dit internet hurtigere. På den anden side har vi brugere, der klager over, at VPN-tjenester gør deres internet langsommere.

Hvilken er det?

En god VPN-service gør den ikke hurtigere. Det vil holde det på den samme hastighed, du allerede har. Hvis dit internet sutter lige nu, kan du være sikker, det sandsynligvis vil sutte, når du har oprettet forbindelse til en VPN.

Gratis tjenester er det største problem, når det kommer til VPN-hastigheder. Og nogle betalte er ikke langt væk.

Årsagen til, at PrivateVPN er den bedste service for Netflix, er ikke kun fordi det har fungerende servere. Det skyldes også, at de er hurtige. Og det skyldes, at PrivateVPN køber sine servere fra IP-transitudbydere, mens en stor mængde VPN-tjenester kun køber det fra hosting-websteder, som er billigere, men ofte meget langsommere.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 leveres med Stealth VPN

Stealth VPN er ikke nødvendigt af alle.

Hvis du dog rejser til et land med censur, er det når det bliver ekstremt nyttigt.

En standard VPN kan detekteres som en VPN. Og når et land, der har et forbud mod VPN-tjenester, registrerer, at der bruges en VPN, blokerer det alligevel de blokerede websteder. Stealth VPN smelter sammen, så ingen nogensinde ved, at du bruger en VPN.

Hvis du leder efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019, er det noget at overveje. Og PrivateVPN har Stealth VPN tilgængelig.

Den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 er ikke gratis

Når noget er gratis, betaler du med valutaen for privatlivets fred. Dine data er ofte meget mere penge værd end et abonnement på de fleste virksomheder.

Gratis VPN-tjenester er langt mere tilbøjelige til at eksponere dine data på grund af ikke at have de stærkeste sikkerhedsfunktioner og ofte ikke fungerer på grund af det høje antal brugere. Glem også at bruge tjenester som Netflix.

Gratis VPN-tjenester fungerer i skoler for at omgå blokke, der er indstillet af en skole. De arbejder for enkle ting som det. Og hvis du leder efter den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019, er det ikke det, du leder efter.

Det er hvad den bedste VPN til Windows 10-bærbare computere i 2019 har brug for

Du har brug for servere, der fungerer med de tjenester, du vil bruge. Sikkerhedsfunktioner betyder noget, og hvis du er i lande med censur, er Stealth VPN vigtig. Alt dette, mens du holder alt på den hastighed, du allerede har.

PrivateVPN gør alt dette. Til en brøkdel af prisen på andre tjenester, der muligvis tilbyder en masse servere, men tilbyder servere, der ikke er til nogen nytte for de fleste.

Prøv os, så ser du. Og hvis du ikke gør det, får du sikkerhed for en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Skrevet af Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me