Den bedste VPN til underholdning (hvad du har brug for at se på)

Den bedste VPN til underholdning (hvad du har brug for at se på)

Af Michael Smolski, 2019-06-25 22:27:00 i Entertainment


Folk får VPN-tjenester af alle forskellige årsager, og afhængigt af årsagen, vil den bedste VPN for dig afvige. Men hvis du leder efter den bedste VPN til underholdning, er der et par nøgleelementer, du har brug for at se på, som måske ikke betyder så meget, når det kommer til at bruge en VPN til sikkerhedsmæssige formål, der er vigtige for underholdning.

Se ikke på mængde, hvis du leder efter den bedste VPN til underholdning

Dette er den største fejl, folk begår, når de leder efter den bedste VPN til underholdning. Folk antager, at mere er bedre, og det er desværre ikke sandt i de fleste tilfælde.

Især når det kommer til VPN-servere.

PrivateVPN har 150+ serverplacering i 60 lande. Der er mange tjenester, der har langt flere servere tilgængelige, men det er PrivateVPN, der understøtter de mest Netflix-regioner på markedet.

Og det skyldes, at det ikke er nok at slukke en server. Tjenester som Hulu bestræber konstant på at forhindre VPN-tjenester i at arbejde. Hvis en server ikke er af tilstrækkelig kvalitet, fungerer den ikke med underholdningsplatforme.

Det er let at falde i den fælde at gå efter en service med flere servere, men hvis der er noget, du tager ud af dette, uanset om du går til PrivateVPN eller ej, er det, at kvaliteten er den vigtigste, når det kommer til underholdning.

Den bedste VPN til underholdning skal understøtte platforme som Hulu, HBO, Netflix, DAZN sammen med mange andre. PrivateVPN konkurrerer ikke med andre, når det kommer til servermængde, men det slår andre når det kommer til supporttjenester, som folk vil bruge.

Speed ​​Matters

De fleste VPN-tjenester nævner ikke, at hvis dit internet i første omgang er dårligt, at du får problemer med at streame. Medmindre din internetudbyder målbevidst bremser visse steder ned, vil din internet ikke være hurtigere, når du streamer.

Når det kommer til hastighed, er det her, kvaliteten af ​​servere kommer ind igen. Især når det kommer til streaming-sport på lignende måde som DAZN. At se en kamp, ​​der går på pause hvert 30. sekund, er ikke det, som enhver sportsfan ønsker. Især hvis du inviterer dine venner til at se på.

Latency, som er, hvor lang tid det tager for data at rejse fra dit hjem til en server, er en stor faktor, når det kommer til live streaming. Hvad gør PrivateVPN med det? Det investerer i det meste af sin internetkapacitet fra IP Transit Providers direkte. Det resulterer i lavere latenstid og meget hurtigere streaming uden de frygtelig irriterende pauser, der altid har tendens til at ske, når dit team er ved at score.

Jo længere væk du er fra VPN-serveren, du vil oprette forbindelse til, jo højere er latenstiden, men når det kommer til ting, du skal se på, når du leder efter den bedste VPN til underholdning, hvor internetkapaciteten kommer fra er vigtig. Og hvis det ikke er nævnt, er det sandsynligvis bare form for hosting-websteder. Det skulle fungere for standard Netflix, men når det kommer til Netflix i 4K eller live streaming med Hulu, vil det ikke være nok.

Support over hele verden er af afgørende betydning i regioner, der ikke er VPN-venlige

Den bedste VPN til underholdning er kun den bedste, hvis den fungerer.

Lande som Kina har VPN-forbud, der forhindrer VPN-tjenester i at arbejde, hvilket som et resultat gør det umuligt at bruge dem som Hulu i Kina, selv med en VPN aktiveret.

Det skyldes, at VPN-tjenester generelt er let detekterbare, fordi de er forskellige sammenlignet med anden trafik på internettet. Hvis Kina anerkender, at du bruger en VPN, forhindrer det, at dit internet fungerer, indtil du holder op med at bruge det. Og det er her Stealth VPN kommer ind.

Stealth VPN smelter sammen med normal trafik, hvilket betyder, at når du bruger det, vil du kunne få adgang til underholdning, som du vil have adgang til.

Dog noget, du skal huske på, når det kommer til Stealth VPN, er, at det bremser dit internet sammenlignet med at bruge en standard VPN, så det muligvis ikke er ideelt til al live streaming, afhængigt af dine internethastigheder i første omgang.

Den bedste VPN til underholdning

Hvor mange servere en VPN har, betyder ikke noget, hvis de ikke vil arbejde med underholdningsplatforme, som du vil have adgang til. Den bedste VPN til underholdning skal understøtte, hvad du vil se, og den skal gøre det uden at bremse din forbindelse til det punkt, du har brug for at vente på et givet tidspunkt.

Uanset om du vælger at prøve PrivateVPN eller ej, dette er de ting, du skal se på, når du leder efter den bedste VPN til underholdning.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me