Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9

Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9

Af Michael Smolski, 2018-08-25 00:58:41 i Business


Leder du efter den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9? Når alt kommer til alt er din nye enhed et udyr designet til arbejde.

512 GB opbevaring. Et micro SD-kort til endnu mere opbevaring. Et massivt 4000 mAh batteri med en lige så massiv 6,4 ”skærm, der leveres med op til 8 GB ram og en octa-core processor.

Note 9 er en enhed, der kan håndtere arbejde, som de fleste bærbare computere ikke kunne for 8 år siden. Og det betyder, at du enten vil arbejde på det, eller at du vil bruge den store skærm til underholdning, uanset hvad, til fuldt ud at bruge begge dele, har du brug for den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9.

Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9 skal understøtte mere end bare amerikansk og britisk Netflix

Hvem har brug for et tv, når du har en 6,4 ”telefon? Det er en optimal størrelse til underholdning, uanset om du er i sengen, rejser eller på et kontor. Du kan kalde det et bærbart tv, undtagen med en skærm, der er bedre end for noget tilgængeligt lille tv.

Du vil sandsynligvis ønske at se Netflix eller lignende. Den bedste VPN til Note 9 kan ikke kun have servere i USA til Netflix. Amerika har mest Netflix-indhold, men det har ikke alt indhold, f.eks. Strøm er ikke tilgængeligt på amerikanske Netflix. I stedet skal du betale meget for at se det i USA. Hvorfor hvis du bare kan få en VPN i Europa til at være en dag bag udgivelsesdagen og se den på Netflix med dit nuværende abonnement?

PrivateVPN er den bedste VPN til streaming af film og tv-shows, da den anerkender, at der er mere end bare USA og Storbritannien, hvad angår underholdning. For eksempel har Sverige noget eksklusivt indhold, og PrivateVPN tilbyder også servere, der arbejder med Netflix der!

Åh, og ja, "fungerende" servere.

Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9 kan ikke kun levere servere i lande. De skal arbejde både med Hulu og Netflix. Og disse to virksomheder gør løbende betydelige bestræbelser på at forhindre VPN-tjenester i at arbejde på grund af presset fra virksomhederne, der giver rettigheder til indhold, hvilket resulterer i, at mange servere ikke fungerer på grund af, at de aldrig er blevet kontrolleret. Vi foretager vores kontrol!

Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9 skal være hurtig!

PrivateVPN hævder ikke, at det vil gøre din internet hurtigere. Ethvert VPN-selskab, der hævder, at det gør din internet hurtigere, lyver, som medmindre din internetudbyder begrænser bestemte websteder, dit internet skal arbejde omtrent det samme med en VPN. Hvis dit internet sutter på grund af din placering, suger det stadig med en VPN.

Hvad PrivateVPN imidlertid gør, er at det køber det meste af sin internetkapacitet fra IP-transitudbydere direkte i stedet for at være vært. Og det gør en enorm forskel, da der ikke er nogen grænser, der placeres af et hostingfirma. Og hvis du leder efter den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9, ønsker du selvfølgelig hastighed. Uanset hvilken hastighed du har nu, skal du også have, når du bruger vores service!

Det skal også arbejde overalt

Visse lande blokerede for brugen af ​​VPN. Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9 betyder intet, hvis din VPN ikke fungerer, når du rejser til De Forenede Arabiske Emirater, Iran eller Kina.

Derfor leveres PrivateVPN med Stealth-tilstand. En VPN beskytter dig. Nå, Stealth-tilstand beskytter en VPN. Normalt er der måder at registrere, om en VPN får adgang til et websted eller en tjeneste, men Stealth-tilstand giver dig mulighed for at omgå det.

Hvis du leder efter den bedste VPN til note 9, skal du overveje kundeservice for!

Forskellen mellem gode og de bedste virksomheder? Oftest er det forskellen i kundeservice.

Ofte bliver en bruger forvirret og kan ikke finde ud af noget, der er foran dem, og det er her kundeservice kommer ind, hvis den endda er der. PrivateVPN har ikke kun kundeservices. Det vælges også kontinuerligt som den bedste service til kundeservice. Tag det ikke fra os, tag det fra vpnMentor.

“PrivateVPN er som en boutique-VPN; når du vil føle, at nogen holder af dig og lytter til dine behov, kan du være afhængig af dem. ”

Du er nødt til at holde dit forretningsforhold fortroligt

Ved du hvorfor de fleste bærbare computere er så begrænsede med hensyn til brug? For at holde ting fortroligt. En dataovertrædelse kan koste det firma, du arbejder for eller drive massivt. Og telefoner? Hvis du arbejder på din note 9, skal det være fortroligt. Og så er der også meddelelser, skærmbilleder, billeder, noter, adgangskoder og alle disse data kan blive opfanget, og åh helvede, vi har masser af ting på vores telefoner, som vi ikke ønsker, at andre skal se.

Derfor leveres PrivateVPN med 2048-bit-kryptering med AES-256, som er det højeste niveau af kryptering, der findes på markedet. Og ikke bare det. Som en svensk virksomhed kan vi tilbyde kunder, hvad amerikanske virksomheder ikke kan. Fuld privatliv. Hvordan? Ved at følge loven.

Vi er et svensk firma, og vi skal følge svenske love, der er designet med hensyn til privatlivets fred. Det betyder, at vi ikke kan gemme nogen logfiler.

Vi siger ikke bare, at som nogle gjorde, før vi gav logs væk, kan vi simpelthen ikke gemme nogen logfiler for at overholde vores love, og når det kommer til den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9, så vidt privatlivets fred er bekymret, ingen logfiler er et must, da logfiler ødelægger formålet med privatlivets fred.

Den bedste VPN til Samsung Galaxy Note 9

Samme hastighed. Fuld beskyttelse. Fås over hele verden. Dette er, hvad PrivateVPN tilbyder.

Bliv medlem af os nu.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me