Den bedste VPN til iPhone XS

Den bedste VPN til iPhone XS

Af Michael Smolski, 2018-10-19 19:57:15 i Business


Har du den nye iPhone XS? En ny telefon, en ny start, ikke? Selvom du måske ikke er interesseret i din telefon så meget om to uger som nu, vil den bedste VPN til iPhone XS altid komme godt med.

Så hvad har den bedste VPN til iPhone XS brug for?

Den bedste VPN til iPhone XS har brug for at levere servere, der fungerer med alt hvad du muligvis vil se, uanset hvor du er

Hvis du køber en telefon til over $ 1000 og meget mere i Europa, forventer du, at den skal være helt i top, og selvom OLED-skærmen muligvis er den bedste endnu på en iPhone, betyder det kun noget, hvis du har adgang til den rigtige underholdning.

Den bedste VPN til iPhone XS skal være i stand til at give dig adgang til alle platforme, du ser. Det er ikke kun nok for en VPN at have servere i USA. Serverne skal arbejde med platforme, og PrivateVPN leverer servere, der ikke bare fungerer med amerikanske Netflix, men også med svenske og spanske servere med snesevis af andre, hvor PrivateVPN understøtter de mest Netflix-regioner, hvilket frigiver hele Netflix-biblioteket på din telefon. Og det er vigtigt, da den amerikanske Netflix har det meste af shows og film, men det har ikke dem alle.

Den bedste VPN til iPhone XS handler naturligvis ikke kun om at støtte Netflix. DAZN er en live sportsabonnementsplatform, der kun understøttes af en meget lille mængde VPN-tjenester. PrivateVPN understøtter det.

Og lad os ikke glemme Hulu og American Amazon Prime. Og ja, for BBC-elskere understøtter PrivateVPN også BBC iPlayer.

Hvis du leder efter den bedste VPN til iPhone XS, er underholdning vigtig. Det er hvad en stor telefon er til. Du har brug for adgang til alt muligt.

Den bedste VPN til iPhone XS skal også holde dig sikker

Du er bekymret for dine oplysninger? Den gode nyhed er, at de fleste regeringer ikke er interesseret i dig nok til at gennemgå dine personlige oplysninger, men det er bedre at være sikker end undskyld,? Og i dette tilfælde er det ikke regeringen, men ofte en der ikke kan lide dig, der er problemet.

For at beskytte dig selv, ved du allerede i gang med at tage en god hjælp ved hjælp af en VPN, der ændrer din IP, men det er ikke nok. Kryptering er en stor ting, men typen af ​​kryptering betyder virkelig noget, og PrivateVPN leveres med 2048-bit kryptering med AES-256, som er det højeste niveau af kryptering, der findes på markedet. Det som militæret bruger det, der vil beskytte dig.

Kryptering gør væsentligt data, der overføres, ikke læselige. Og det vil beskytte dig, især hvis du opretter forbindelse til gratis Wi-Fi-netværk, fordi de er "gratis." Det er meget let for enhver at stjæle oplysninger fra dig, hvis du er tilsluttet et åbent netværk og ikke bruger en VPN.

Men vigtigst af alt hvad angår sikkerhed og sikkerhed, skal den bedste VPN til iPhone XS også beskytte dig mod lækager af enhver art, for hvis noget lækker, er alle de forholdsregler, der er taget, intet.

Derfor vil du se IPv6-lækagesikring hos os. Det er også grunden til, at dit internet holder op med at fungere, hvis en VPN kobler fra, hvilket også hjælper, hvis du er på et forbudt websted, som du ikke skulle have adgang til. Og lad os ikke glemme det, Stealth Mode er også tilgængelig, så du kan bruge PrivateVPN i lande, hvor det er forbudt, såsom Kina.


Den bedste VPN til iPhone XS skal have tillid

Kan du stole på PrivateVPN? Kontakt vores prisvindende kundesupport, så ser du det!

Det er svært at stole på en virksomhed, der holder dig sikker på internettet, især med historien om VPN-tjenester, der lækker information til internetudbydere. Derfor placeringen af ​​VPN-tjenesten betyder noget. Den eneste måde at sikre dig, at du kan stole på, er, hvis der lovligt ikke er nogen mulighed for, at VPN-tjenesten kan gemme nogen logfiler. PrivateVPN? Det er baseret i Sverige med nogle af de bedste fortrolighedslove.

Den bedste VPN til iPhone XS må ikke glemme hastighed

Sandheden er, at medmindre din internetudbyder bremser bestemte websteder for dig, vil en VPN ikke fremskynde det, du gør, men den bedste VPN til iPhone XS bremser dig ikke. Noget, som VPN-virksomheder fejler ved at give dig internetkapacitet fra hostingfirmaer snarere end IP-transitudbydere direkte.

PrivateVPN gør ikke tingene hurtigere, men det holder tingene på dit internet hastighed.

Den bedste VPN til iPhone XS

Er det hvad du leder efter i den bedste VPN til iPhone XS?

Hvis ja, slutte sig til os i dag!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me