Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix

Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix

Af Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 i Entertainment


Vil du se Netflix på Fire TV Stick men indså, at de fleste VPN-tjenester enten ikke fungerer med Fire TV Stick, ikke understøtter Netflix eller arbejder med Netflix, men i hastigheder, der ikke giver dig mulighed for at se dit indhold med tilfredshed? Vil du vide, hvad den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix har brug for?

Den bedste VPN til Fire TV Stick understøtter ikke bare American Netflix

Problemet med VPN-tjenester er, at mens de på papiret kommer med hundreder af servere, er det kun et par supporttjenester, du vil bruge. Comparitechs tests viser, at selv om en masse tjenester fungerer med amerikanske Netflix, bortset fra understøttelse af amerikanske Netflix, er der meget lidt støtte til andre regioner, og det er begrænsende.

Amerikanske Netflix tilbyder bestemt det bredeste udvalg af shows og film, men amerikanske Netflix har ikke det hele. Hvis en anden har rettigheder til et vist show eller en film allerede, er Netflix muligvis ikke i stand til at vise dette show eller film det i USA. Dette gælder for en masse shows og film. Du kan måske tro, at lande som Thailand eller Sverige ikke er til gavn for dig, hvad angår indhold, men de skyldes, at Netflix ikke kan få rettigheder til alle de største shows og film i USA.

Den Comparitechs test? Det viser, at PrivateVPN understøtter de fleste Netflix-regioner ud af alle de testede tjenester, hvilket betyder, at hvis du bruger det, har du adgang til det mest mulige Netflix-indhold på planeten. Temmelig godt, hva?

Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix skal levere pålidelige hastigheder

Uanset om du har adgang til bare amerikanske Netflix eller 21 Netflix-regioner som med PrivateVPN, handler det om at kunne få adgang til Netflix i hastigheder, der ikke får dig til at vente på grund af buffering, og det ser ikke ud, som om du ser et klip optaget med en telefon fra 2007.

Mens PrivateVPN ikke har flest servere på planeten, sørger det for, at de er af den højest mulige kvalitet, hvilket giver mulighed for glat overvågning i konstante hastigheder. Hvordan? Ved at investere i internetkapacitet fra IP-transitudbydere direkte i stedet for kun fra hostingfirmaer. Det giver mulighed for at opnå meget hurtigere og pålidelige hastigheder, hvilket betyder, at du vil være i stand til at se din Netflix, selv i 4K, forudsat at din tv- og internetudbyder tillader det.

Her er en anmeldelse fra kunde Geoffrey Fox, der blev givet på vpnMentor:

Geoffrey og hans kone bor i Barbados og finder det den mest konsistente service ud af alt, hvad de prøvede. De elsker også PrivateVPNs kundeservice ligesom mange andre. Og ja, PrivateVPN fungerer med 6 forskellige enheder på samme tid.

Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix har brug for at være i stand til at løse dine problemer

Den bedste VPN til Fire TV Stick er kun den bedste, hvis den løser dine problemer. Men hvad nu hvis du har et problem, der er let at løse, hvis du ved hvad du skal gøre, men problematisk ellers? PrivateVPN er her for at hjælpe dig. Hos PrivateVPN taler du ikke med billig kundeservice, som sandsynligvis aldrig har brugt vores service og læser / skriver fra et script. Med PrivateVPN vil du tale direkte med vores interne udviklere, og det er derfor vores kundesupport er så effektiv.

Geoffrey var glad, og det samme er Johanna nedenfor, ligesom mange andre i anmeldelserne på vpnMentor.

Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix har også brug for at arbejde med andre platforme

Det bliver sværere og sværere at bare have Netflix som en del af dit abonnement. Virksomheder vil have deres egne tjenester, og det betyder, at Netflix vil begynde at miste indhold mere og mere. Disney skaber sin egen platform, som vil resultere i, at Netflix mister alt Disney-indhold i sommeren 2019. AT&T's Warner lancerer også en streamingplatform i 2019. Netflix vil tabe på en masse film og shows, og det vil kræve, at folk i de fleste tilfælde investerer i 2 forskellige platforme mindst.

PrivateVPN? Det understøtter i øjeblikket hverken Warner eller Disney-platformen, da de endnu ikke er ude. Men vi støtter ligesom HBO NU, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer og DAZN, bare for at nævne nogle få.

Og hvad med lande med censur?

Hvad hvis du er i et land, hvor VPN-tjenester ikke fungerer på grund af censur? Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix skal arbejde i lande med censur, hvis du vil kalde det den bedste service. PrivateVPN? Det leveres med Stealth VPN, som giver dig mulighed for at omgå censur. Hvordan? Da Stealth VPN smelter sammen med normal internettrafik og dermed ikke anerkendes som en VPN. Opofrelsen med det er dog med sikkerhed hastighed.

Den bedste VPN til Fire TV Stick til Netflix?

Jo flere Netflix-regioner du har adgang til, jo bedre. Hastighed er afgørende. God kundesupport gør livet lettere. Og supporten til andre tjenester? Det betyder, at en VPN vil være nok for dig.

PrivateVPN? Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Men folk elsker os, og det er vi sikker på, at du også gør!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me