Den bedste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Den bedste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-10 18:12:51 i Entertainment


Vil du se Netflix, Hulu, Amazon Prime, DAZN og måske endda BBC iPlayer i 2019 uanset din placering? Det er, hvad en VPN vil hjælpe med. Bortset fra, hvis du vil have adgang til mere end en af ​​disse eller alle disse, de fleste VPN-tjenester vil svigte dig, da de arbejder med nogle tjenester, men ikke alle. Men hvad er den bedste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019?

Den bedste VPN til Netflix kan ikke bare have servere i USA

Dette sted kaldet Comparitech udførte over 5.000 manuelle tests på 59 VPN-tjenester derude for at teste, hvilke VPN der var bedst for Netflix med hensyn til de enheder, det arbejdede med, samt placeringer. PrivateVPN fik 21 arbejdende Netflix-regioner i testen, hvorved konkurrencen blev den eneste med over 20 arbejdsregioner.

Du spørger måske, hvorfor har du brug for 21 arbejdsregioner, hvis det amerikanske Netflix har mest indhold. Og det er et godt spørgsmål. Amerikanske Netflix har faktisk det mest indhold, og det fungerer på 43 af de 59 testede VPN-tjenester, men hvilke platforme vil du se på?

Ikke alle tjenester understøtter amerikanske Netflix og ikke alle understøtter alle platforme, hvilket betyder, at selv om en bestemt service muligvis fungerer i USA, fungerer den muligvis ikke i USA på Android-enheder for eksempel, hvad Netflix angår.

PrivateVPN understøtter de fleste regioner, men også konsekvent de mest platforme på tværs af alle disse test.

Åh, og vedrører de 21 støttede regioner. USA har måske mest indhold, men det har ikke det hele. Hver region har noget unikt indhold, som andre placeringer ikke har. Og det er derfor, at det at have en service, der understøtter mest, betyder noget.

Og hvis du læser testen, vil du se, at disse test blev udført på en sådan måde, at hvis en tjeneste ikke leverede ensartede hastigheder, ville det ikke tælle, hvilket betyder, at hvis du ikke ønsker at vente på, at indholdet skal buffer, vi også har du dækket Og godt, vi vidste og skrev om det, inden disse test blev afsløret.

Vi køber trods alt direkte vores internetkapacitet fra IP-transitudbydere.

Men du er her for den bedste VPN til Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019.

Den bedste VPN for Hulu for 2019

Hvis du leder efter den bedste VPN til Hulu, har du kun brug for en service, der understøtter amerikanske servere, da Hulu kun fungerer i USA, og ja, i Japan, men det er kun for japanske shows.

Det er meget mere kompliceret at opsætte Hulu end at opsætte Netflix. Derfor har vi guider til det, men hvis du leder efter den bedste VPN til Hulu, betyder to ting noget. Hastighed og en fungerende server.

PrivateVPN tilbyder flere fungerende servere til Hulu, men du har kun brug for en. For så vidt angår hastighed, ligesom med Netflix, er det konsekvent på grund af, at vi køber fra IP-transitudbydere snarere end bare fra hosting-websteder.

Selvfølgelig, hvis dit internet suger, er du skruet begge veje.

Vi kan ikke fortælle dig, at vi er den eneste gode service for Hulu, men hvis du også vil se Netflix, der har den bedste Netflix-oplevelse plus Hulu, er det fornuftigt i 2019.

Den bedste VPN for Amazon Prime for 2019

Det fantastiske ved Amazon Prime er, at Amazon udvider indhold over hele verden. Flere shows og film er tilgængelige for masserne hver dag.

Manglen på lighed med indhold eksisterer dog stadig. Og PrivateVPN er en af ​​de mest populære VPN-tjenester til Amazon Prime.

Og det betyder, at du altid kan forvente at have en fungerende server. Amazon Prime, Netflix og Hulu? En dejlig kombination.

Åh, og når vi taler om Amazon, har PrivateVPN en Amazon Fire TV Stick / Cube-app, hvilket betyder, at du kan bruge alle disse tjenester der ved hjælp af vores guider.

Den bedste VPN for DAZN for 2019

Hvis du leder efter den bedste VPN til Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN, elsker du underholdning og vil have adgang til alt det, der tilbydes.

Men de første tre platforme, vi nævnte, tilbyder for det meste ikke liveindhold. DAZN gør det. DAZN er en streamingtjeneste til sport med et plot-twist, da det ikke helt fungerer i USA, og det fungerer slet ikke i England, selvom det blev grundlagt i Storbritannien. Ikke uden den rigtige VPN.

Når du ser liveindhold, betyder internetkvalitet meget. Og det er måske en af ​​de største styrker ved PrivateVPN. Vi lover ikke at gøre din internet hurtigere. Vi gør det bare ikke langsommere, hvilket ikke altid er tilfældet med VPN-tjenester.

Den bedste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Er du klar til at få adgang til mere indhold end nogensinde før? Store. Men du har sandsynligvis brug for hjælp. Kontakt vores kundesupport eller tjek vores blog i mellemtiden, da disse platforme tager skridt for at forhindre, at folk fra ikke understøttede lande bruger disse platforme.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me