Den bedste VPN for Fire TV Stick i 2019

Den bedste VPN for Fire TV Stick i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-29 12:33:59 i Entertainment


Der er en masse gode VPN-tjenester derude, indtil du begynder at lede efter den bedste VPN til Fire TV Stick i 2019. For det første har mange VPN-tjenester ikke apps til Amazon Fire TV Stick, hvilket betyder, uanset hvor mange servere en service har, vil du aldrig være helt tilfreds, da du ikke kan se det indhold, du vil se på dit tv.

Men ud af alle VPN-tjenester, der fungerer på Fire TV Stick, hvilken har man brug for? At kalde det den bedste VPN for Fire TV Stick i 2019?

Helt ærligt, "den bedste VPN til Fire TV Stick i 2019" afhænger udelukkende af, hvad du vil have af en VPN-tjeneste. Det faktum, at du leder efter en til Fire TV Stick betyder, at du højst sandsynligt ikke leder efter noget, der giver verdens bedste kryptering, f.eks. Som på en computer eller en telefon.

Og det er derfor, vi er ved at dække de aspekter, du muligvis leder efter, i stedet for når vi leder efter den bedste VPN-service til Fire TV Stick i 2019.

Den bedste VPN for Fire TV Stick i 2019 skal understøtte alle de tjenester, Fire Fire Stick har

Sandheden skal siges, at der er mange forskellige tjenester på Fire TV Stick, så at fortælle, om en service fungerer eller ikke fungerer med en, er en hård opgave.

Men det almindelige problem, som folk laver, er, at de antager, at hvis tjenesten har flest servere, at de mest mulige servere fungerer mest servicen derude. Ikke sandt.

Mange tjenester bliver nemme at få servere til markedsføringsformål. For at kunne sige, at de selvfølgelig tilbyder en masse servere, kan vi alle lide numre. Når du ser tjenester med 100 servere mod 400 servere, ser du automatisk på den med 400. Men hvor mange af disse 400 servere fungerer med de underholdningstjenester, du vil have adgang til?

PrivateVPN tilbyder ikke de fleste servere, men alligevel tilbyder de mest fungerende Netflix-servere, så vidt regionerne går. Og det er ikke noget, vi lige har lavet. Det var en test udført af Comparitech sammenligning af VPN-tjenester til Netflix.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Bare nogle af de mest populære tjenester, som PrivateVPN arbejder med. Se ikke efter servere. Se efter, hvad serverne fungerer med.

Hvad hvis du bor i (eller besøger) et land med censur, hvor VPN-tjenester ikke fungerer?

Hvad hvis du rejser til Kina eller andre lande med VPN-forbud? De fleste VPN-tjenester holder op med at arbejde derefter.


Kina ved, hvornår nogen bruger en VPN. Så gør alle de andre lande, der blokerede det.

Den eneste måde at forhindre er ved at have Stealth VPN. Stealth VPN er en funktion i en VPN, der giver dig mulighed for at blande dig sammen med normal internet-trafik, der forhindrer lande som Kina i at opdage, at du bruger en VPN.

Det giver mening at ønske at bringe din Fire TV Stick til Kina, hvis du tager der et stykke tid for at holde kontakten med dine foretrukne shows. Stealth VPN er, hvordan du gør det, og PrivateVPN har det på Fire TV Stick.

Den bedste VPN til Fire TV Stick i 2019 skal holde dit internet hurtigt nok

At have en server til Netflix i USA er godt, hvis du kan se Netflix.

Hvem vil have en fungerende service, hvis du har brug for at vente i flere minutter på, at et show kan buffer eller endnu værre, hvis du vil se noget live, og det ikke vil indlæse eller spille i en opløsning, der gør det uovervågeligt?

Derfor er hastighed også vigtig. Og dette går igen ned til servere. En tjeneste kan have en masse servere, men hvor hurtige er de? Og med hurtigt henviser vi til hvor meget langsommere en VPN-service vil være vers til, når den ikke er i brug, da VPN-tjenester ikke nøjagtigt kan gøre dit internet hurtigere, medmindre nogen bremser noget med vilje til dig.

PrivateVPN køber størstedelen af ​​sin internetkapacitet direkte fra IP-transitudbydere snarere end hostingtjenester. Det giver mulighed for meget bedre kvalitet af servere med samme eller lignende hastigheder som din nuværende hastighed, hvilket betyder, at du vil være i stand til at se med det samme nøjagtige niveau af glæde som lige nu eller godt, med den samme smerte som lige nu, afhængigt af hvor stor eller dårlig din internetforbindelse er lige nu.

Den bedste VPN for Fire TV Stick i 2019

Der er en masse andre ting, der betyder noget, når det kommer til VPN-tjenester, men når du kun leder efter den bedste VPN til Fire TV Stick i 2019, betyder disse funktioner, de betyder noget.

Hvis du leder efter noget til din Windows 10-enhed, er det her nogle andre faktorer virkelig begynder at tælle. Faktorer som f.eks. Kryptering, der også betyder noget på Fire TV Stick, men ville ikke være så meget behov som på en telefon eller en bærbar computer, som du ikke gemmer så mange data på din Fire TV Stick.

Men hvis du vil være sikker, leveres PrivateVPN også med IPv6 Lækbeskyttelse, DNS Lækbeskyttelse, en Killswitch-funktion og 2048-bit kryptering med AES-256 for at sikre dig, at du altid er beskyttet.

Tjek vores indlæg om den bedste VPN til Windows 10, hvis du leder efter den slags beskyttelse.

Uanset hvad, den bedste VPN til Fire TV Stick i 2019? Arbejdende servere. Stealth VPN. Konsistente hastigheder, som du allerede har fået uden VPN. Og selvfølgelig er det at være i stand til at arbejde med Fire TV Stick i en verden, hvor mange VPN-tjenester ikke selv er en fantastisk funktion!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me