Den bedste VPN for Amazon Fire TV Stick til underholdning

Den bedste VPN for Amazon Fire TV Stick til underholdning

Af Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20 i Entertainment


Der er nogle gode VPN-tjenester, når det kommer til mobile enheder og bærbare computere, men Amazon Fire TV Stick er en enhed til underholdning, og det er her VPN'erne er mest nyttige for de fleste. Bortset fra, der er ikke så mange gode VPN-tjenester derude til Amazon Fire TV Stick. Og i slutningen af ​​dagen ønsker vi bare at se alt muligt indhold. Men spørgsmålet er, hvad der er den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick, der kan give os mulighed for at se alt muligt?

Noget "godt nok" vil ikke være nok, fordi den ene gang har du brug for den anden platform, der ikke er tilgængelig på den VPN, det er når en VPN vil svigte dig. Derfor har du brug for det bedste. Men hvad kræver det bedste?

Netflix-adgang er vigtig, men giver mest kun grundlæggende adgang

Næsten enhver med internetadgang kender Netflix. Du bruger sandsynligvis også det og har adgang til det. Men hvad kan du se? Hvis du er i USA, får du det mest tilgængelige Netflix-indhold. Store. Bortset fra, du får stadig ikke alt indholdet på Netflix, fordi selv de lande, der ikke har alt, har noget eksklusivt, som USA ikke kan have, simpelthen fordi nogen allerede har rettigheder til det.

Hvis du vil have den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick så langt som at få adgang til alt tilgængeligt Netflix-indhold, er PrivateVPN dit bedste billede. Ikke alle tjenester understøtter Netflix med deres amerikanske servere, men når de gør det, er det ofte det. Ikke alt handler dog om USA. Den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick bør ikke understøtte kun amerikanske servere. Og PrivateVPN gør det ikke. Uanset om du vil have adgang til det thailandske, koreanske, svenske, britiske, spanske eller amerikanske Netflix bare for at nævne nogle få, med PrivateVPN, kan du.

Men du får sandsynligvis ikke en VPN bare til Netflix.

Den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick skal også understøtte Hulu

Netflix er fantastisk, og de originale tv-shows, det har, er virkelig enestående. Selv at se intros er ofte fascinerende for eksempel med Daredevil, men Hulu er foran Netflix så vidt tv-shows, der ikke er produceret af Netflix, går.

Du kan se de fleste tv-udsendelser sendt på tv et dag efter, at de har sendt. Og nogle mennesker foretrækker det meget mere end Netflix. Men adgang til Hulu er et problem for de fleste mennesker. Nu har vi flere blogs om Hulu, så sørg for at tjekke dem ud, da det ikke er så enkelt som en VPN, hvis du er uden for USA, men PrivateVPN, ja, det fungerer også med Hulu.

Og for en masse mennesker, der er i stand til at få adgang til alt Netflix-indhold og Hulu-indhold, ville det give den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick.

Hvis du elsker sport, er DAZN en platform for dig, men de fleste VPN-tjenester understøtter ikke det...

DAZN er et firma i Storbritannien, der ironisk nok ikke fungerer i England, men som fungerer på steder i Canada, og lad os bare sige, at det er som Netflix, men live og for sport. Du betaler en lille sum om måneden, og du kan se de fleste ligaer i de fleste sportsgrene. Dette inkluderer Champions League for fodbold (fodbold) og NFL.

Problemet med DAZN er, at det er endnu sværere at konfigurere end Hulu, men vi har også flere indlæg, der er dedikeret til det, så bare tjek dem ud.

DAZN understøttes dog endnu mindre end Hulu, da de fleste mennesker ikke er klar over det endnu, og på grund af det faktum, at der ofte er mange flere penge at tabe af andre virksomheder med eksklusive rettigheder til at streame kampe, hvis folk kan se det på DAZN i et land, hvor DAZN ikke er tilgængelig.

PrivateVPN har dog en fungerende DAZN-server, men det er kun en del af de problemer, som du kan læse om, hvordan du løser, på vores blog.

Amazon Prime betyder også noget for nogle

Dette er en platform, der har fået relevans i det sidste år især. Det er en stor konkurrent til Netflix, og det er fra en virksomhed med massive, massive ressourcer.

Det er meget lettere at få adgang til end Hulu og DAZN, men på samme tid er noget indhold eksklusivt for USA, og til det har vi også Amazon Prime-servere.

Og hvis du er interesseret i BBC og ITV, har vi dig dækket for!

Den bedste VPN til Amazon Fire TV Stick til underholdning behøver ikke hundredvis af servere. Hvad det behøver er servere, der understøtter enhver platform, du ønsker, og PrivateVPN, det understøtter de fleste tilgængelige underholdningsplatforme.

Ligesom BBC og ITV.

Den bedste VPN for Amazon Fire TV Stick

PrivateVPN? Skulle det være dit valg?

Det er op til dig, men hvis du virkelig interesserer dig for at få mest mulig underholdning ud af din Fire TV Stick muligvis, kan det være dit bedste skud på det.

Og du har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så tjek den ud, og vælg derefter.

P. S. PrivateVPN er ikke ansvarlig for, at du ser for meget indhold på grund af den adgang, vi leverer med vores servere.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me