Den bedste streaming-enhed til et tv til 2020 (Top 4)

Den bedste streaming-enhed til et tv til 2020 (Top 4)

Af Michael Smolski, 2019-12-22 09:54:20 i Guides


Dit smarte tv? Det er nytteløst. Hvis du vil have den bedste streamingoplevelse, har du brug for et tv med god nok software, og det er i sidste ende hvad den bedste streamingenhed til et tv er. Det er enheden med den bedste software.

Den bedste streaming-enhed til et tv i 2020? Der er fire deltagere. Apple TV, Amazon Fire TV, Roku og Chromecast. Alle har nogle fordele og ulemper.

Fjerde bedste streaming-enhed til et tv - Apple TV 4K

Hver Apple-bruger vil uden tvivl nyde funktionerne i Apple TV, såsom AirPlay, der giver mulighed for trådløs streaming mellem enheder, men det er derfor, denne enhed kun er på plads nummer 4.

Apple TV er meget Apple-brugervenlig, men det er kun Apple-venligt. Derfor får du ikke YouTube i 4K på det. Og det er ikke godt nok, når det kommer til at se tv. Især da 4K-versionen af ​​Apple TV starter ved $ 179 og € 199 i Europa.

På Apple TV får du adgang til alle de nyeste streamingplatforme, inklusive Apples egen Apple TV Plus, der overraskende er prissat temmelig lavt, i det mindste for Apple, men det er temmelig begrænset så langt som indhold lige nu, men det kommer gratis i et år, når du køber et Apple TV.

Det vil dog ikke arbejde på Android-enheder...

Hvem er Apple TV 4K værd for? Apple-økosystemelskere.

Bortset fra er der ingen grund til at få det. Især da du faktisk kan få de 3 enheder, der er anført nedenfor, samlet, til mindre end prisen på 4K Apple TV.

3. bedste streaming-enhed? Google Chromecast

Google Chromecast ligner AirPlay for dem, der ikke bare har Apple-enheder.

Du kan synkronisere det med din telefon, tablet eller computer med Google Chrome på få sekunder.

Den største forskel mellem Chromeast og Apple TV er, at du har brug for en enhed til at køre Chromecast. Uanset om det bare er at tænde for Netflix på din telefon og klikke på det ikon, der dukker op, og nogle kan synes det er irriterende.

Vi synes personligt, at det er mere behageligt at bruge vores telefon til at tænde for det, vi vil se på vores telefon først, men at have en fjernbetjening ville også have været fantastisk.

I teorien får du en form for AirPlay på Chromecast og adgang til at streame alle tjenester fra din telefon minus Apple TV +, så spørgsmålet er, hvorfor er dette bedre?

Nå, som du kan få det for kun $ 69 & 64 € for 4K-versionen og $ 35 & € 29 for standardversionen.

Dens største begrænsning er, at du altid har brug for at oprette forbindelse til en enhed, og at der ikke er nogen faktiske apps på enheden, som du bare kan tænde, hvilket gør dette til en virkelig streaming enhed.

2. pladsen går til Roku Streaming Stick+

Roku er meget tæt på, hvordan streaming-enheder til et tv for 2020 skal se ud, og det er den mest overkommelige 4K HDR-streamingenhed derude, lige nu er det kun $ 44 eller € 33 på en rabat i Europa og $ 29 for Roku Premiere, som også understøtter 4K.

Roku-enhederne er en kombination af hvad vinderen af ​​denne bedste streaming-enhed til et tv-post tilbyder Amazon Fire TV Stick og Apple TV.

Og helt ærligt er det en platform, der har været innovativ i meget lang tid, der understøtter 4K og HDR 10 længe, ​​før Apple gjorde på deres Apple TV.

Det streames dog ikke i Dolby Vision, skønt det kun betyder noget, hvis du har god lyd i første omgang.

1. plads - Amazon Fire TV Stick

Bedste enhed. Bedste funktioner. Og ja overraskende generelt den bedste pris for det, du får.

Du kan få Amazon Fire TV Stick i 4K for kun $ 49.99, eller mindre, hvis du ikke har brug for den 4K.

4K. HDR 10. Dolby Vision. Mindre end 1/3 af prisen på Apple TV.

For de sparede penge kan du få 10 måneders Hulu, ESPN + og Disney + med Disney Plus-pakken.

I modsætning til Apple, tog Amazon tilgang til åbenhed. Du kan installere praktisk talt alt på denne enhed, selvom det ikke er i Amazon Appstore.

Og mens apperne ikke får Apple-fornemmelsen, da de alle er Android-apps, har du friheden til at installere Android-apps, der ikke engang er i Amazon Appstore, hvilket gør dette til den mest åbne streaming-enhed til et tv derude. Ja, du kan endda installere Kodi på Fire TV Stick.

Prisfastsættelsen og åbenheden sætter denne enhed allerede på toppen sammenlignet med de andre streaming-enheder, bortset fra at Amazon tager den endnu længere.

Det tilbyder også officiel support til VPN-tjenester som PrivateVPN, som er afgørende for de bedste underholdningsmuligheder, især hvis du bor uden for USA.

Uden en VPN uden for USA kan du ikke se Disney +, Hulu, ESPN +, American Amazon Prime, DAZN og mange mange flere. En VPN-service giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt, hvilket betyder, at du ikke har problemer med adgang til al den underholdning, du ønsker.

...Selvom det også afhænger af den VPN-tjeneste, du bruger. Alle disse platforme nævnte, hvordan foranstaltninger mod VPN-tjenester betyder, at ikke alle tjenester kan fjerne blokering af dem.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på kvalitet frem for kvantitet. Og lad os indse det, vi falder alle nogle gange for mængde.

PrivateVPN fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, og det er grunden til, at andre tjenester ikke har tusinder af servere, men PrivateVPN gør det ikke, mens de i stedet understøtter de streamingtjenester, du vil bruge, i konstante hastigheder.

Vi tilbyder en 7-dages prøveperiode, der ikke kræver et kreditkort, så du kan prøve det selv.

Dette er de bedste streaming-enheder til et tv for 2020

Streaming enheder? Hvis du bor uden for USA og vil have adgang til nogen af ​​streamingtjenesterne, der ikke er tilgængelige uden for USA, er Amazon-enheder din eneste mulighed, fordi de understøtter VPN-tjenester.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me