Den bästa VPN för spel (Och behöver du det verkligen?)

Den bästa VPN för spel (Och behöver du det verkligen?)

Av Michael Smolski, 2019-08-26 13:57:52 i Entertainment


Om du någonsin sökt efter en guide om det bästa VPN-spelet, hittar du innehåll som inte är meningsfullt, men som är skrivet helt med SEO i åtanke. En VPN som är "multiplatform" är inte en anledning för dig att behöva en VPN för spel. I den här guiden talar vi om varför du kanske behöver det bästa VPN (eller vilken VPN som helst för den delen) för spel eftersom inte alla behöver det i första hand, följt av hur du installerar det på varje plattform.

De flesta människor som söker efter det bästa VPN-spelet behöver spel eftersom de för närvarande inte kan spela de flesta spel

Oavsett om det är Kina som inte tillåter vissa amerikanska plattformar som vissa spel kräver. Eller om det är USA som sätter sanktioner mot Iran, vilket leder till att amerikanska produktioner inte finns tillgängliga i Iran, kommer den bästa VPN för spel att kunna lösa problemet.

Även om de flesta VPN-tjänster i teorin bör kunna lösa problemet beroende på censurnivån i det land där spelet du vill spela inte fungerar. Och tyvärr tenderar sanktioner och censur att komma parvis.

Om landet du befinner dig bara har sanktioner placerats:

Blockeringar på grund av sanktioner är mycket enkla att kringgå. Det är de frågor som ofta inte kräver den bästa VPN-spelet och som kan lösas med nästan alla VPN-tjänster där ute.

Varför? Som spelbolag vill att du ska spela spel. Det är viktigt för dem att du gör. Men de måste också följa lagen så att de inte får problem. Och på grund av detta lägger de geo-block som förhindrar dig från att spela spel, men det är också lätt att få, förutsatt att en VPN-tjänst har servrar i regioner där spelet inte är blockerat.

Om detta var Hulu, måste du läsa en hel guide om den. Men det är det inte. Det är därför du inte behöver den bästa VPN för spel för att kringgå denna typ av geo-block.

Om landet du är har antingen sanktioner + / eller censur:

Censur innebär ofta att ditt land också har ett förbud mot VPN-tjänster. Effektiviteten av ett sådant förbud? Det beror på landet. Kina är till exempel extremt bra på det eftersom det är omöjligt att driva ett standard VPN där.

Den bästa VPN för spel i länder som Kina? Det är en VPN som driver Stealth VPN, och det är för allt vare sig spel eller inte. Något som PrivateVPN kommer med.

Se, VPN-tjänster är lätt att upptäcka som VPN-tjänster eftersom deras trafik inte smälter in i regelbunden trafik. Något som Stealth VPN fixar. Om din VPN har ett sådant alternativ är det det bästa VPN-spelet för dig, eftersom det kommer att kunna kringgå regeringen såväl som eventuella sanktioner.

Behöver du verkligen den bästa VPN för spel eller någon VPN för spel om dina spel inte är geo-blockerade??

Har du någonsin undrat hur är det att du betalar ett premiumpris för ditt internet, och på papper har en bra anslutning, men när det kommer till det kan ditt spel på en punkt vara perfekt, i andra fall blir det helt ospelbar?

Det kallas internet-throttling, och oavsett om du har hört talas om det eller inte, om du spelar spel eller i allmänhet använder mycket internet så påverkades du mest av det mer än en gång tidigare.

Internet-throttling är något som leverantörer gör för att "minimera överbelastning”Skapar ironiskt nog trängsel, för dig som en individ som behöver internet mest.

De flesta leverantörer kan göra det eftersom de flesta länder saknar rätt lagar för att förhindra det, och om du någonsin undrar hur kommer ett spel som fungerar utmärkt plötsligt inte att kunna spelas i en serie av minuter, i de flesta fall är det inte spelets servrar utan din internetleverantör som använder internetregistrering.

Om du investerar i en super dyra router kan du faktiskt kringgå problemet eftersom vissa routrar som från AmpliFI kan växla mellan bandbreddbanor och kringgå problemet, men är det värt att spendera över $ 300 för den orsaken när en VPN kan kringgå gasspjället också genom att lura din internetleverantör?

Prova kanske själv med PrivateVPN. Riskfri. Registreringen tar bara några sekunder, och vi ber inte ens om ditt namn.

Vad kommer den bästa VPN för spel med??

Det levereras med en mängd olika servrar, men också med rätt balans i kvalitet.

Och det är därför inga gratis VPN-tjänster är ett alternativ om du behöver ett VPN för spel. En gratis VPN-tjänst kommer inte att påskynda ditt spel eftersom det kan hjälpa till med internetregleringen, servrarna från tjänsten kommer inte att kunna ge den hastighet du önskar, och trots allt är de gratis, så du kan inte har några förväntningar.

PrivateVPN? Det är inte gratis, men det erbjuder den redan nämnda riskfria 7-dagarsversionen som förmodligen är den enklaste 7-dagarsversionen du någonsin kommer att hantera. Och efter det? Människor älskar det värde vi tillhandahåller.

Vad är viktigare när det gäller VPN-tjänster för spel? Kvalitet eller kvantitet? Lite av båda, med ett högre kvalitetsbehov.

I slutändan, om en tjänst bara har tre eller så serverplatser, är det inte värt att ha det eftersom du inte kommer att kunna ansluta till en server som är närmast dig vilket kommer att resultera i att dina spel inte heller har högsta hastighet.

Samtidigt krävs det att ha 3 000 servrar om de inte alla har en enhetlig kvalitet.

Många leverantörer köper internetkapacitet från värdföretag snarare än IP-transitleverantörer direkt. Det är säkert mycket billigare och möjliggör fler servrar, men ökar latensen och sänker nedladdningshastigheterna.

Den bästa VPN för spel? Det är den som har tillräckligt med servrar för att ingen ska vara för långt borta från en server till en punkt, samtidigt som den kommer med internetkapacitet direkt från IP-transitleverantörer. Om du saknar ett av dessa är VPN som du använder inte det bästa VPN-spelet och kommer inte att erbjuda dig de fulla fördelarna med ett VPN när det gäller internet-strypning eftersom du måste ta itu med något annat bromsa du ner ändå.

PrivateVPN? Det erbjuder en balans mellan allt. Du får inte tusentals servrar, men du får servrar som fokuserar på kvalitet för att se till att din latens är så låg som möjligt ur serverns kvalitet och avstånd till dig.

Så här ställer du in ett VPN på alla dina spelplattformar

Om du redan har kontrollerat vår webbplats så märkte du att vi har en Android- och iOS-app. Du märkte också att vi arbetar med Windows, macOS och till och med Linux-enheter. Det du antagligen inte märkte är information om hur du ställer in ett VPN på din PS4, Xbox eller till och med Nintendo Switch.

Och det beror på att VPN-tjänster inte fungerar med dessa plattformar. Inga VPN-tjänster gör det.

Det är något vi gärna skulle göra på PrivateVPN med tanke på hur många som använder dessa plattformar, men för närvarande är det inte möjligt.

Vad kan du göra istället för att använda ett VPN för spel ändå? Installera ett VPN på din router. Vi täcker processen på den på vår webbplats som vi rekommenderar att du checkar ut. Det hjälper dig att få VPN-tjänster att fungera på plattformar som inte tillåter VPN-tjänster direkt.

Den bästa VPN för spel?

Men det bästa VPN-spelet? Det är inte den som tillåter "multiplatform" -anslutningar. Du kan använda PrivateVPN med 6 olika enheter när som helst, och det har inget problem. Vi pratar inte mycket om det på våra bloggar eftersom vi inte tror att det är en funktion. Det är något som varje VPN-leverantör bör tillhandahålla med tanke på hur många enheter vi använder i dag.

För människor med censur är den bästa VPN för spel den som kommer med Stealth VPN. För dem utan det kommer någon VPN att göra. Och för alla andra som vill spela spel utan internetregistrering? En blandning av kvalitet och kvantitet är viktig.

Men letar du bara efter ett VPN för spel eller vill du också komma åt underhållning? Om du också vill titta på Hulu, DAZN, Hotstar eller någon annan plattform som för närvarande inte fungerar i ditt land, har vi troligen en guide för det på vår blogg som går igenom hur du blockerar dessa plattformar steg för steg.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me