Den bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN för 2019

Den bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN för 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-10 18:12:51 i Entertainment


Vill du titta på Netflix, Hulu, Amazon Prime, DAZN och kanske till och med BBC iPlayer 2019 oavsett var du befinner dig? Det är vad en VPN kommer att hjälpa till med. Förutom om du vill komma åt fler än en av dessa eller alla dessa, de flesta VPN-tjänster kommer att misslyckas när de arbetar med vissa tjänster men inte alla. Men vad är den bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN för 2019?

Den bästa VPN för Netflix kan inte bara ha servrar i USA

Denna webbplats som heter Comparitech gjorde över 5 000 manuella tester på 59 VPN-tjänster där ute för att testa för vilken VPN var bäst för Netflix när det gäller enheterna den fungerade med såväl som platser. PrivateVPN fick 21 fungerande Netflix-regioner i testet som krossade tävlingen som den enda med över 20 arbetsregioner.

Du kanske frågar varför behöver du 21 arbetsregioner om det amerikanska Netflix har mest innehåll. Och det är en fantastisk fråga. Amerikanska Netflix har verkligen mest innehåll, och det fungerar på 43 av de 59 testade VPN-tjänsterna men vilka plattformar ska du titta på?

Inte alla tjänster stöder amerikanska Netflix och inte alla stöder alla plattformar vilket innebär att även om en viss tjänst kan fungera i USA, så kanske den inte fungerar i USA på Android-enheter till exempel, när det gäller Netflix.

PrivateVPN stöder de flesta regioner men också konsekvent de flesta plattformar i alla dessa tester.

Åh, och när det gäller de 21 stödda regionerna. USA kanske har mest innehåll, men det har inte allt. Varje region har något unikt innehåll som andra platser inte gör. Och det är därför det är viktigt att ha en tjänst som stöder mest.

Och om du läser testet kommer du att se att dessa tester gjordes på ett sätt att om en tjänst inte gav konsekventa hastigheter, skulle det inte räkna vilket innebär att om du inte vill vänta på att innehållet ska buffras, så har du täckt Och vi visste och skrev om det innan dessa tester avslöjades.

Vi köper vår internetkapacitet direkt av IP-leverantörer direkt.

Men du är här för den bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN för 2019.

Den bästa VPN för Hulu för 2019

Om du letar efter det bästa VPN för Hulu behöver du bara en tjänst som stöder amerikanska servrar eftersom Hulu bara fungerar i USA, och ja, i Japan men det är bara för japanska utställningar.

Det är mycket mer komplicerat att ställa in Hulu än att installera Netflix. Därför har vi guider om det, men om du letar efter den bästa VPN för Hulu är två saker viktiga. Hastighet och en fungerande server.

PrivateVPN erbjuder flera fungerande servrar för Hulu, men du behöver bara en. När det gäller hastighet, precis som med Netflix, är det konsekvent på grund av att vi köper från IP-transitleverantörer snarare än bara från webbhotell..

Naturligtvis, om ditt internet suger, är du skruvad åt båda hållen.

Vi kan inte säga att vi är den enda bra tjänsten för Hulu, men om du också vill titta på Netflix, med den bästa Netflix-upplevelsen plus Hulu, är det vettigt under 2019.

Den bästa VPN för Amazon Prime för 2019

Det fantastiska med Amazon Prime är att Amazon expanderar innehåll över hela världen. Fler show och film är tillgängliga för massorna varje dag.

Bristen på jämlikhet mellan innehåll finns dock fortfarande. Och PrivateVPN är en av de mest populära VPN-tjänsterna för Amazon Prime.

Och det betyder att du alltid kan förvänta dig att ha en fungerande server. Amazon Prime, Netflix och Hulu? En fantastisk kombination.

Åh, och talar om Amazon, PrivateVPN har en Amazon Fire TV Stick / Cube-app vilket innebär att du kan använda alla dessa tjänster där med hjälp av våra guider.

Den bästa VPN för DAZN för 2019

Om du letar efter det bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN, älskar du underhållning och vill komma åt allt som erbjuds.

Men de tre första plattformarna som vi nämnde erbjuder mest inte liveinnehåll. DAZN gör det. DAZN är en streamingtjänst för sport med en plot-twist eftersom den inte helt fungerar i USA och den fungerar inte alls i Storbritannien trots att den grundades i Storbritannien. Inte utan rätt VPN.

När du tittar på liveinnehåll betyder internetkvalitet mycket. Och det är kanske en av de största styrkorna hos PrivateVPN. Vi lovar inte att göra ditt internet snabbare. Vi kommer bara inte att göra det långsammare vilket inte alltid är fallet med VPN-tjänster.

Bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon Prime och DAZN för 2019

Är du redo att få tillgång till mer innehåll än någonsin tidigare? Bra. Men du kommer troligtvis behöver lite hjälp. Kontakta vår kundtjänst eller kolla in vår blogg under tiden eftersom dessa plattformar vidtar åtgärder för att förhindra att människor från länder som inte stöds använder dessa plattformar.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me