Den bästa VPN för iPhone XS

Den bästa VPN för iPhone XS

Av Michael Smolski, 2018-10-19 19:57:15 i Business


Har du den nya iPhone XS? En ny telefon, en ny start, eller hur? Även om du kanske inte bryr dig om din telefon lika mycket om två veckor som nu, kommer den bästa VPN för iPhone XS alltid att vara till nytta.

Så vad behöver den bästa VPN för iPhone XS?

Den bästa VPN för iPhone XS behöver leverera servrar som fungerar med allt du kan se oavsett var du är

Om du köper en telefon för över $ 1000 och mycket mer i Europa, förväntar du dig att den ska vara helt topp, och även om OLED-skärmen kanske är den bästa ännu på en iPhone, betyder det bara om du har tillgång till rätt underhållning.

Den bästa VPN för iPhone XS måste kunna ge dig tillgång till alla plattformar du tittar på. Det räcker inte bara för att ett VPN ska ha servrar i USA. Servrarna måste arbeta med plattformar, och PrivateVPN tillhandahåller servrar som inte bara fungerar med amerikanska Netflix utan också med svenska och spanska servrar med tiotals andra, med PrivateVPN som stöder de flesta Netflix-regionerna, vilket släpper hela Netflix-biblioteket på din telefon. Och det är viktigt eftersom den amerikanska Netflix har flest serier och filmer, men det har inte alla av dem.

Den bästa VPN för iPhone XS handlar naturligtvis inte bara om att stödja Netflix. DAZN är en abonnemangsplattform för live-sport som endast stöds av en mycket liten mängd VPN-tjänster. PrivateVPN stöder det.

Och låt oss inte glömma Hulu och American Amazon Prime. Och ja, för BBC-älskare stöder PrivateVPN också BBC iPlayer.

Om du letar efter den bästa VPN för iPhone XS, är underhållning viktig. Det är vad en stor telefon är för. Du behöver tillgång till allt möjligt.

Den bästa VPN för iPhone XS måste också hålla dig säker

Du är orolig för din information? Den goda nyheten är att de flesta regeringar inte bryr sig om dig tillräckligt för att titta igenom din personliga information, men det är bättre att vara säker än ledsen, rätt? Och i det här fallet är det inte regeringen utan ofta någon som inte gillar dig som är problemet.

För att skydda dig själv, väl, har du redan vidtagit bra åtgärder genom att använda en VPN som kommer att ändra din IP, men det räcker inte. Kryptering är en stor sak, men typen av kryptering är verkligen viktig, och PrivateVPN kommer med 2048-bitars kryptering med AES-256, som är den högsta krypteringsnivån som finns på marknaden. Det som militären som använder det, som kommer att skydda dig.

Kryptering gör i huvudsak data som överförs oläsbara. Och det skyddar dig, särskilt om du ansluter till gratis Wi-Fi-nätverk eftersom de är "gratis". Det är väldigt lätt för alla att stjäla information från dig om du är ansluten till ett öppet nätverk och inte använder ett VPN.

Men viktigast av allt när det gäller säkerhet och säkerhet, måste den bästa VPN för iPhone XS också skydda dig från alla typer av läckor, eftersom om något läcker ut, så är alla försiktighetsåtgärder som tas.

Det är därför du kommer att se liknande IPv6-läckskydd hos oss. Det är också anledningen till att ditt internet kommer att sluta fungera om en VPN kopplar bort vilket också hjälper om du är på en förbjuden webbplats som du inte borde få åtkomst till. Och låt oss inte glömma, Stealth Mode är också tillgängligt så att du kan använda PrivateVPN i länder där det är förbjudet, till exempel Kina.


Det bästa VPN för iPhone XS måste lita på

Kan du lita på PrivateVPN? Nå ut till vår prisbelönta kundsupport så ser du det!

Det är svårt att lita på ett företag för att hålla dig säker på internet, särskilt med historien om VPN-tjänster som läcker information till internetleverantörer. Det är därför platsen för VPN-tjänsten är viktig. Det enda sättet att se till att du kan lita på det är om det juridiskt inte finns någon möjlighet att VPN-tjänsten lagrar några loggar. PrivateVPN? Det är baserat i Sverige med några av de bästa sekretesslagarna.

Den bästa VPN för iPhone XS får inte glömma hastighet

Sanningen är att såvida inte din internetleverantör bromsar upp vissa webbplatser för dig, kommer en VPN inte att påskynda vad du gör, men den bästa VPN för iPhone XS kommer inte att sakta ner dig. Något som VPN-företag misslyckas med genom att förse dig med internetkapacitet från värdföretag snarare än IP-transitleverantörer direkt.

PrivateVPN kommer inte att göra saker snabbare, men det kommer att hålla saker på ditt internet.

Den bästa VPN för iPhone XS

Är det det du letar efter i bästa VPN för iPhone XS?

Om så är fallet, gå med oss ​​idag!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me