Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix

Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix

Av Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 i Entertainment


Vill du titta på Netflix på Fire TV Stick men insåg att de flesta VPN-tjänster antingen inte fungerar med Fire TV Stick, inte stöder Netflix eller arbetar med Netflix, men i hastigheter som inte tillåter dig att titta på ditt innehåll med tillfredsställelse? Vill du veta vad den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix behöver?

 

Den bästa VPN för Fire TV Stick kan inte bara stödja amerikanska Netflix

Problemet med VPN-tjänster är att de på papper har hundratals servrar, bara några få supporttjänster som du vill använda. Comparitechs test visar att även om ett gäng tjänster fungerar med amerikanska Netflix, förutom stöd från amerikanska Netflix, finns det mycket lite stöd för andra regioner, och det är begränsande.

 

Amerikanska Netflix erbjuder säkert det bredaste utbudet av shower och filmer, men amerikanska Netflix har inte allt. Om någon annan redan har rättigheter till en viss show eller film redan, kanske Netflix inte kan visa den showen eller filmen den i USA. Detta gäller ett gäng shows och filmer. Du kanske tror att länder som Thailand eller Sverige inte är till nytta för dig när det gäller innehåll, men de beror på att Netflix inte kan få rättigheter till alla de största programmen och filmerna i USA..

 

Det Comparitechs test? Det visar att PrivateVPN stöder de flesta Netflix-regioner av alla testade tjänster, vilket innebär att om du använder det har du tillgång till det mest möjliga Netflix-innehåll på planeten. Ganska bra, va?

 

 

 

Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix måste ge tillförlitliga hastigheter

Oavsett om du har tillgång till bara amerikanska Netflix eller 21 Netflix-regioner som med PrivateVPN, handlar det om att kunna komma åt Netflix i hastigheter som inte får dig att vänta på grund av buffring och det ser inte ut som om du tittar på ett klipp inspelat med en telefon från 2007.

 

Även om PrivateVPN inte har flest servrar på planeten ser det till att de är av högsta möjliga kvalitet som möjliggör smidig tittning med konstant hastighet. Hur? Genom att investera i internetkapacitet från leverantörer av IP-transitering direkt snarare än bara från värdföretag. Det gör det möjligt att uppnå mycket snabbare och pålitliga hastigheter vilket innebär att du kommer att kunna se din Netflix, även i 4K, förutsatt att din TV- och internetleverantör tillåter det.

 

Här är en recension från kunden Geoffrey Fox som gavs på vpnMentor:

 

 

Geoffrey och hans fru bor i Barbados och tycker att det är den mest konsekventa tjänsten av allt de försökte. De älskar också PrivateVPNs kundservice precis som många andra. Och ja, PrivateVPN fungerar med 6 olika enheter samtidigt.

 

 

Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix behöver kunna lösa dina problem

Den bästa VPN: n för Fire TV Stick är bara den bästa om den löser dina problem. Men vad händer om du har ett problem som är lätt att lösa om du vet vad du ska göra, men problematiskt annars? PrivateVPN är här för att hjälpa dig. På PrivateVPN pratar du inte med billig kundservice som troligen aldrig använde vår tjänst och läser / skriver från ett skript. Med PrivateVPN pratar du direkt med våra interna utvecklare, och det är därför vår kundsupport är så effektiv.

 

Geoffrey var nöjd, och det är Johanna nedan, precis som många andra i recensionerna på vpnMentor.

 

 

Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix behöver också arbeta med andra plattformar

Det blir svårare och svårare att bara ha Netflix som en del av ditt prenumeration. Företag vill ha sina egna tjänster, och det betyder att Netflix kommer att börja tappa mer och mer på innehåll. Disney skapar sin egen plattform som kommer att resultera i att Netflix förlorar allt Disney-innehåll sommaren 2019. AT&T's Warner lanserar också en streamingplattform under 2019. Netflix kommer att förlora på många filmer och shower, och det kommer att kräva för människor att i de flesta fall investera i två olika plattformar åtminstone.

 

PrivateVPN? Det stöder för närvarande varken Warner eller Disney-plattformen eftersom de inte är ute än. Men vi stöder sådana som HBO NU, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer och DAZN, bara för att nämna några.

 

 

Och vad sägs om länder med censur?

Vad händer om du är i ett land där VPN-tjänster inte fungerar på grund av censur? Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix måste arbeta i länder med censur om du vill kalla det den bästa tjänsten. PrivateVPN? Det levereras med Stealth VPN som låter dig kringgå censur. Hur? Eftersom Stealth VPN smälter in i normal internettrafik och alltså inte erkänns som VPN. Men offret med det är för säker hastighet.

 

 

Den bästa VPN för Fire TV Stick för Netflix?

Ju fler Netflix-regioner du har tillgång till, desto bättre. Hastighet är avgörande. Bra kundsupport underlättar livet. Och stödet för andra tjänster? Det betyder att en VPN räcker för dig.

 

PrivateVPN? Det erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Men människor älskar oss, och vi är säkra på att du också kommer att göra det!

 

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me