Den bästa VPN för Fire TV Stick 2019

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-29 12:33:59 i Entertainment


Det finns många fantastiska VPN-tjänster ute tills du börjar leta efter den bästa VPN för Fire TV Stick under 2019. För det första har många VPN-tjänster inte appar för Amazon Fire TV Stick vilket betyder att oavsett hur många servrar en tjänsten har kommer du aldrig att bli helt nöjd eftersom du inte kan se det innehåll du vill titta på din TV.

Men av alla VPN-tjänster som fungerar på Fire TV Stick, vilken behöver man? För att kalla det bästa VPN för Fire TV Stick 2019?

Ärligt talat, "den bästa VPN för Fire TV Stick 2019" beror enbart på vad du vill ha av en VPN-tjänst. Det faktum att du letar efter en för Fire TV Stick betyder att du troligen inte letar efter något som ger världens bästa kryptering till exempel som du kan göra på en dator eller en telefon.

Och det är därför vi håller på att täcka de aspekter du kanske letar efter istället när du letar efter den bästa VPN-tjänsten för Fire TV Stick 2019.

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2019 måste stödja alla tjänster som Fire TV Stick har

Sanningen sägs att det finns många olika tjänster på Fire TV Stick så att säga om en tjänst fungerar eller inte fungerar med en är en svår uppgift.

Men det vanliga problemet som människor gör är att de antar att om tjänsten har flest servrar, att de mest möjliga servrarna fungerar mest tjänster där ute. Inte sant.

Många tjänster blir enkla att få servrar för marknadsföringsändamål. För att kunna säga att de erbjuder många servrar som naturligtvis gillar vi alla nummer. När du ser tjänster med 100 servrar kontra 400 servrar ser du automatiskt den med 400. Men hur många av dessa 400 servrar arbetar med de underhållningstjänster som du vill ha åtkomst till?

PrivateVPN kommer inte att erbjuda de flesta servrar, men det erbjuder de mest fungerande Netflix-servrarna så långt regionerna går. Och det är inte något vi bara har gjort. Det var ett test som gjordes av Comparitech som jämförde VPN-tjänster för Netflix.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Bara några av de mest populära tjänsterna som PrivateVPN arbetar med. Leta inte efter servrar. Leta efter vad servrarna arbetar med.

Vad händer om du bor i (eller besöker) ett land med censur där VPN-tjänster inte fungerar?

Vad händer om du åker till Kina eller andra länder med VPN-förbud? De flesta VPN-tjänster slutar fungera då.


Kina vet när någon använder ett VPN. Så gör alla andra länder som blockerade det.

Det enda sättet att förhindra det är genom att ha Stealth VPN. Stealth VPN är en funktion inom ett VPN som låter dig smälta in i normal internettrafik som förhindrar länder som Kina från att upptäcka att du använder en VPN.

Det är vettigt att ta med din Fire TV Stick till Kina om du åker dit ett tag för att hålla kontakten med dina favoritprogram. Stealth VPN är hur du gör det, och PrivateVPN har det på Fire TV Stick.

Den bästa VPN: n för Fire TV Stick 2019 måste hålla din Internet snabb nog

Att ha en server för Netflix i USA är bra om du kan titta på Netflix.

Vem vill ha en fungerande tjänst om du behöver vänta i flera minuter för att en show ska buffras eller ännu värre om du vill titta på något live och det kommer inte att laddas eller spelas i en upplösning som gör det oövervakbart?

Det är därför hastighet också betyder. Och detta återgår till servrar. En tjänst kan ha många servrar men hur snabba är de? Och med snabbt hänvisar vi till hur mycket långsammare en VPN-tjänst kommer att vara vers till när den inte används eftersom VPN-tjänster inte exakt kan göra ditt internet snabbare om inte någon bromsar något med avsikt för dig.

PrivateVPN köper merparten av sin internetkapacitet direkt från IP-transitleverantörer snarare än webbhotell. Det möjliggör mycket bättre kvalitet på servrar med samma eller liknande hastigheter som dina nuvarande hastigheter, vilket innebär att du kommer att kunna titta på samma exakta nivå av njutning som just nu, eller väl, med samma smärta som just nu, beroende på hur stor eller dålig din internetanslutning är just nu.

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2019

Det finns många andra saker som spelar någon roll när det gäller VPN-tjänster, men när du letar efter den bästa VPN för Fire TV Stick under 2019 exklusivt, dessa funktioner, de spelar ingen roll.

Om du letar efter något för din Windows 10-enhet är det här som andra faktorer faktiskt börjar räkna. Faktorer som kryptering till exempel som betyder också på Fire TV Stick, men skulle inte vara så mycket behov som på en telefon eller en bärbar dator som du inte lagrar så mycket data på din Fire TV Stick.

Men om du vill vara säker kommer PrivateVPN också med IPv6-läckskydd, DNS-läckskydd, en Killswitch-funktion och 2048-bitars kryptering med AES-256 för att se till att du alltid är skyddad.

Kolla in vårt inlägg om det bästa VPN för Windows 10 om du letar efter den typen av skydd.

Hursomhelst den bästa VPN för Fire TV Stick 2019? Arbetande servrar. Stealth VPN. Konsekventa hastigheter som du redan har utan VPN. Och naturligtvis att kunna arbeta med Fire TV Stick i en värld där många VPN-tjänster inte själva är en fantastisk funktion!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me