Den bästa VPN för Fire TV Stick 2018

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2018

Av PrivateVPN, 2018-09-16 11:09:52 i Entertainment


Den bästa VPN för Fire TV-pinnen under 2018 är inte nödvändigtvis vad den bästa VPN för Fire TV-sticken var 2017. Faktum är att den bästa VPN för Fire TV-pinnen för dig kanske inte är den bästa för någon annan. I det här inlägget går vi igenom vilka funktioner du behöver i en VPN när det gäller att kunna njuta av Fire TV-pinnen 2018 till dess fulla potential.

Länder som stöds

Människor letar ofta efter var en VPN-tjänst har servrar när det gäller den bästa VPN för Fire TV Stick. Det är ett fruktansvärt tillvägagångssätt eftersom inte alla servrar skapas lika.

Ett företag kanske har servrar på varje enskild plats på planeten och du kanske betalar ett premiumpris bara för de extra servrarna men så långt som Fire TV-pinnen går, är det bara flera länder som har betydelse.

Och efter det är det bara servrar som fungerar med vissa tjänster. En server som inte fungerar med Netflix, till exempel, är bara en server på papper så långt som Fire TV Stick går.

Anledningen till att bara flera länder har betydelse?.

Eftersom Amazon Fire TV Stick fungerar i de flesta länder över hela världen men det stöds inte helt överallt. Om du vill använda Fire TV Stick till dess fulla potential måste du vara i ett av de fullt stödda länderna. PrivateVPN erbjuder servrar i alla de fullt stödda länderna.

Hur man laddar ner appar som endast är tillgängliga i vissa platser

Oavsett var du är, kommer en viss app inte att vara tillgänglig för nedladdning. Även om du bor i USA eller Storbritannien. Varför? Eftersom båda har exklusiva appar endast tillgängliga på den marknaden.

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2018 måste stödja alla tjänster, men du måste också kunna ladda ner dem i första hand.

För att ladda ner appar som inte är tillgängliga på din plats måste du byta till butiken i det land de är tillgängliga i, varje gång du vill ladda ner en app som inte stöds i ditt land.

För att göra detta, gå till Hantera ditt innehåll och enheter på ditt Amazon-konto och klicka på Inställningar, Landsinställningar, och då Förändra.

Du får då en möjlighet att ändra din adress.

Sök efter en adressgenerator för ett specifikt land du försöker få en app från, och slutligen, anslut ditt konto till din Fire TV Stick igen när du startar den. Enkel.

Det är så du laddar ner apparna som är geobegränsade till en viss plats.

Efter det handlar det om att vara i rätt länder för tjänster tillgängliga över hela världen. Till exempel har Netflix något exklusivt innehåll i Sverige som du kanske vill titta på. Därför kanske du vill ansluta till en svensk server. Å andra sidan kanske människor i Sverige vill komma åt innehåll som är tillgängligt i andra länder, till exempel i USA eller Storbritannien.

PrivateVPN erbjuder inte bara servrar för Netflix i Storbritannien och USA. Se till vår fullständiga guide för Netflix om du bara är här för det.

När du letar efter den bästa VPN för Fire TV Stick 2018, måste du också ta hänsyn till hastighet

Hastighet är viktigare än någonsin.

Vi brukade bry oss om att göra filer mindre, men i dagens värld accepterade vi att de är större. Och de kommer bara att bli större. 4K håller på att bli en standard och 8K är redan här! Och det kräver hastighet.

I slutändan är din internetleverantör ansvarig för din hastighet, och till och med den bästa VPN för Fire TV Stick kommer inte att vara till någon nytta när det gäller det, men en bra VPN-tjänst kommer att behålla din hastighet. Och det är viktigt eftersom att kunna titta på något är bra när du är ansluten till ett VPN men om ditt internet fungerar mycket långsammare på grund av det, hur ska du se eller komma åt det du vill titta på?

Att behöva bryta varannan minut är inte riktigt ett sätt att hamna på något.

Åh, och vissa internetleverantörer i vissa länder bromsar viss innehåll. En VPN kan hjälpa till att undvika det problemet genom att göra webbplatsen eller appen du har åtkomst inte synlig för din leverantör, vilket betyder att de inte kan bromsa det.

PrivateVPN undviker att använda värdplatser när vi köper internetkapacitet så att vi kan hoppa över mellanhänder i form av värdföretag. Värdplatser sätter begränsningar för vad du kan tillhandahålla när det gäller den hastighet som vi tacklar genom att köpa direkt från IP-transitleverantörer.

Säkerhets- och integritetsfrågor när det gäller den bästa Vpn för brand-tv-sticken 2018

Det som är ”lagligt” i ett land kanske inte är lagligt i ett annat. Du kanske inte kan använda några av de tjänster som Fire TV Stick erbjuder i ditt land. Vissa människor kanske också vill använda vissa appar eller plattformar som inte är lagliga för strömmande innehåll. Vi uppmuntrar inte det eller marknadsför det, men det är lagligt i vissa länder medan det inte är i andra. Fire TV Stick har många funktioner av alla slag, och oavsett vad du gör är integritet och säkerhet avgörande.

Att ansluta till PrivateVPN hjälper inte bara när det gäller dessa, det garanterar att du har dessa. Hur? Via kryptering. Förutom VPN-kryptering är inte ovanligt. Det är en standardfunktion med VPN-tjänster. Det som är vanligt är VPN-tjänster som lagrar en del av dina data, vilket innebär att om någon vill ha tillgång till dem mycket kan de göra det. Detta är särskilt vanligt med gratistjänster som HideMyAss som en gång satt någon i fängelse genom att inte hålla sig till vad tjänsten var tänkt att göra.

PrivateVPN? Den levereras med 256-bitars krypteringskod av högsta kvalitet med 2048-bitars DH-nyckel som ingen har råd att bryta. Vissa lägre krypteringsnivåer är lättare att bryta, men den här gör det löjligt svårt.

Det skulle vara värt absolut ingenting om vi lagrade lite information om dig, även om det är litet, men det gör vi inte, och vi säger inte bara att vi inte gör det. Vi kan inte. Vi kommer inte från Storbritannien. Vi är inte heller amerikanska. Vi är svenska vårt land har strikta lagar som hindrar oss från att göra det även om det var lögnare.

Åh, och vi ber inte ens om ditt namn, adress eller sådan när vi registrerar dig. Om du vill kan du till och med betala med Bitcoin.

Den bästa VPN för Fire TV Stick 2018

Du behöver hastighet. Du behöver säkerhet. Viktigast av allt är att du behöver åtkomst. Det är vad den bästa VPN för Fire TV Stick 2018 behöver. Vi vill komma åt allt. "De flesta" räcker inte.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me