Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick for Entertainment

Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick for Entertainment

Av Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20 i Entertainment


Det finns några fantastiska VPN-tjänster när det gäller mobila enheter och bärbara datorer, men Amazon Fire TV Stick är en enhet för underhållning, och det är där VPN är mest användbar för de flesta. Förutom det finns inte så många bra VPN-tjänster där ute för Amazon Fire TV Stick. Och i slutet av dagen vill vi bara titta på allt möjligt innehåll. Men frågan är vad som är den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick som kan låta oss titta på allt möjligt?

Något "tillräckligt bra" räcker inte för att du en gång behöver den andra plattformen som inte är tillgänglig på det VPN, det är när en VPN kommer att misslyckas dig. Det är därför du behöver det bästa. Men vad kräver det bästa?

Netflix-åtkomst är avgörande men ger bara grundläggande åtkomst

Nästan alla som har tillgång till internet vet om Netflix. Du använder troligen också den och har tillgång till den. Men vad du kan titta på? Om du är i USA får du mest tillgängligt Netflix-innehåll. Bra. Förutom att du fortfarande inte får allt innehåll på Netflix eftersom även de länder som inte har allt, har något exklusivt, som USA liksom inte bara har för att någon redan har rätt till det.

Om du vill ha den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick så långt som åtkomst till allt tillgängligt Netflix-innehåll är PrivateVPN ditt bästa skott. Inte alla tjänster stöder Netflix med sina amerikanska servrar, men när de gör det är det ofta det. Men allt handlar inte om USA. Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick borde inte stödja bara amerikanska servrar. Och PrivateVPN inte. Oavsett om du vill komma åt det thailändska, koreanska, svenska, brittiska, spanska eller amerikanska Netflix bara för att nämna några, med PrivateVPN, kan du.

Men du får troligen inte ett VPN bara för Netflix.

Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick måste också stödja Hulu

Netflix är bra, och de originella TV-programmen som den har är verkligen enastående. Även att titta på intros är ofta fascinerande till exempel med Daredevil, men Hulu är före Netflix så långt som TV-program som inte produceras av Netflix går.

Du kan se de flesta TV-program som sänds på TV en dag efter att de har sänts. Och vissa människor föredrar det mycket mer än Netflix. Men att komma åt Hulu är ett problem för de flesta. Nu har vi flera bloggar om Hulu så se till att kolla in dem eftersom det inte är så enkelt som en VPN om du är utanför USA, men PrivateVPN, ja, det fungerar med Hulu också.

Och för många som kan få tillgång till allt Netflix-innehåll och Hulu-innehåll skulle det göra det bästa VPN för Amazon Fire TV Stick.

Om du älskar sport är DAZN en plattform för dig, men de flesta VPN-tjänster stöder inte det...

DAZN är ett brittiskt baserat företag som ironiskt nog inte arbetar i Storbritannien men som arbetar på platser i Kanada, och låt oss bara säga att det är som Netflix, men live och för sport. Du betalar en liten summa per månad och du kan titta på de flesta ligorna i de flesta sporter. Detta inkluderar Champions League för fotboll (fotboll) och NFL.

Problemet med DAZN är att det är ännu svårare att installera än Hulu, men vi har också flera inlägg som är dedikerade till det så bara kolla in dem.

DAZN stöds emellertid ännu mindre än Hulu eftersom de flesta människor inte är medvetna om det ännu och på grund av att det ofta finns mycket mer pengar att förlora av andra företag med exklusiva rättigheter att strömma matcher, om folk kan titta på det på DAZN i ett land där DAZN inte är tillgängligt.

PrivateVPN har dock en fungerande DAZN-server men det är bara en del av problemen som du kan läsa om hur du löser på vår blogg.

Amazon Prime är också viktiga för några

Detta är en plattform som har fått betydelse under det senaste året. Det är en stor konkurrent till Netflix, och det är från ett företag med massiva, massiva resurser.

Det är mycket lättare att komma åt än Hulu och DAZN men samtidigt är viss innehåll exklusivt för USA, och för det har vi Amazon Prime-servrar också.

Och om du bryr dig om BBC och ITV, har vi dig täckt för!

Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick för underhållning behöver inte hundratals servrar. Vad den behöver är servrar som stöder varje plattform du vill ha, och PrivateVPN, det stöder de flesta tillgängliga underhållningsplattformar.

Precis som BBC och ITV.

Den bästa VPN för Amazon Fire TV Stick

PrivateVPN? Borde det vara ditt val?

Det är upp till dig, men om du verkligen bryr dig om att få så mycket underhållning som möjligt från din Fire TV Stick kan det vara ditt bästa skott på det.

Och du har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så kolla in den och välj sedan.

P.S. PrivateVPN ansvarar inte för att du tittar på för mycket innehåll på grund av tillgången som vi erbjuder våra servrar.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me