Den bästa strömningsenheten för en TV för 2020 (Topp 4)

Den bästa strömningsenheten för en TV för 2020 (Topp 4)

Av Michael Smolski, 2019-12-22 09:54:20 i Guider


Din smarta TV? Det är värdelöst. Om du vill ha den bästa strömningsupplevelsen behöver du en TV med tillräckligt bra programvara, och det är i slutändan vad den bästa strömningsenheten för en TV är. Det är den enhet som har den bästa programvaran.

Den bästa streamingenheten för en TV för 2020? Det finns fyra utmanare. Apple TV, Amazon Fire TV, Roku och Chromecast. Alla har vissa för- och nackdelar.

Fjärde bästa strömningsenheten för en TV - Apple TV 4K

Varje Apple-användare kommer utan tvekan att njuta av funktionerna i Apple TV som AirPlay, som möjliggör trådlös strömning mellan enheter, men det är därför denna enhet bara finns på plats nummer 4.

Apple TV är mycket Apple användarvänlig, men det är bara Apple vänligt. Det är därför du inte får YouTube i 4K på det. Och det är inte tillräckligt bra när det gäller att titta på TV. Särskilt eftersom 4K-versionen av Apple TV börjar på $ 179 och 199 € i Europa.

På Apple TV får du tillgång till alla de nyaste streamingplattformarna, inklusive Apples egen Apple TV Plus, som förvånansvärt är prissatt ganska lågt, åtminstone för Apple, men det är ganska begränsat till innehåll just nu, men det kommer gratis under ett år när du köper en Apple TV.

Det kommer dock inte att fungera på Android-enheter...

Vem är Apple TV 4K värt det för? Apple ekosystemälskare.

Annat än finns det ingen anledning att få det. Speciellt eftersom du faktiskt kan få de tre enheterna listade nedan, tillsammans, för mindre än priset för 4K Apple TV.

Tredje bästa strömningsenheten? Google Chromecast

Google Chromecast är på samma sätt som AirPlay för de som inte bara har Apple-enheter.

Du kan synkronisera det med din telefon, surfplatta eller dator med Google Chrome på några sekunder.

Den största skillnaden mellan Chromeast och Apple TV är att du behöver en enhet för att köra Chromecast. Oavsett om det bara är att slå på Netflix på din telefon och klicka på ikonen som dyker upp, och vissa kanske tycker det är irriterande.

Vi tycker personligen att det är bekvämare att använda vår telefon för att slå på det vi vill titta på på vår telefon först, men att ha en fjärrkontroll skulle också ha varit bra.

I teorin får du en form av AirPlay på Chromecast och åtkomst till att strömma alla tjänster från din telefon minus Apple TV +, så frågan är, varför är det bättre?

Tja, eftersom du kan få det för bara $ 69 & 64 € för 4K-versionen och $ 35 & 29 € för standardversionen.

Dess största begränsning är att du alltid behöver ansluta till någon enhet och att det inte finns några faktiska appar på enheten som du bara kan slå på, vilket gör detta till en riktigt strömmande enhet.

Den andra platsen går till Roku Streaming Stick+

Roku är mycket nära vad strömningsenheter för en TV för 2020 ska se ut, och det är den mest prisvärda 4K HDR-strömningsenheten där ute, just nu är det bara $ 44 eller € 33 på en rabatt i Europa och $ 29 för Roku Premiere som också stöder 4K.

Roku-enheterna är en kombination av vad vinnaren av denna bästa strömningsenhet för ett TV-inlägg erbjuder, Amazon Fire TV Stick och Apple TV.

Och ärligt talat, det är en plattform som har varit innovativ under mycket lång tid, som stöder 4K och HDR 10 länge innan Apple gjorde på sin Apple TV.

Det strömmar emellertid inte i Dolby Vision, även om det bara betyder om du har bra ljud i första hand.

1: a plats - Amazon Fire TV Stick

Bästa enhet. Bästa egenskaperna. Och ja, överraskande, totalt sett, det bästa priset för vad du får.

Du kan få Amazon Fire TV Stick i 4K för bara $ 49.99, eller mindre om du inte behöver den 4K.

4K. HDR 10. Dolby Vision. Mindre än 1/3 av priset på Apple TV.

För de sparade pengarna kan du få 10 månaders Hulu, ESPN + och Disney +, med paketpaket Disney Plus.

Till skillnad från Apple, tog Amazon tillvägagångssättet av öppenhet. Du kan installera praktiskt taget vad som helst på den här enheten, även om det inte finns i Amazon Appstore.

Och även om apparna inte kommer att känna Apple eftersom de alla är Android-appar, har du friheten att installera Android-appar som inte ens finns i Amazon Appstore, vilket gör det till den mest öppna strömningsenheten för en TV där ute. Ja, du kan till och med installera Kodi på Fire TV Stick.

Prissättningen och öppenheten har redan lagt denna enhet på topp jämfört med de andra strömningsenheterna, förutom att Amazon tar den ännu längre.

Det erbjuder också officiellt stöd för VPN-tjänster som PrivateVPN, vilket är avgörande för de bästa underhållningsalternativen, särskilt om du bor utanför USA.

Utan VPN utanför USA kommer du inte kunna se Disney +, Hulu, ESPN +, American Amazon Prime, DAZN och många många fler. En VPN-tjänst låter dig ändra din plats faktiskt, vilket innebär att du inte har några problem med åtkomst till all underhållning du vill ha.

...Även om det också beror på vilken VPN-tjänst du använder. Alla dessa plattformar nämnde hur åtgärder mot VPN-tjänster betyder att alla tjänster inte kan blockera dem.

Det är därför det är viktigt att se upp för kvalitet över kvantitet. Och låt oss inse det, vi faller alla på kvantitet ibland.

PrivateVPN fokuserar på kvalitet över kvantitet, varför andra tjänster har tusentals servrar, men PrivateVPN gör det inte, medan de istället stöder strömmningstjänsterna som du vill använda, med stabila hastigheter.

Vi erbjuder en 7-dagars provperiod som inte kräver kreditkort så att du kan prova det själv.

Dessa är de bästa strömningsenheterna för en TV för 2020

Streaming-enheter? Om du bor utanför USA och vill komma åt någon av de strömningstjänster som inte är tillgängliga utanför USA är Amazon-enheterna ditt enda alternativ eftersom de stöder VPN-tjänster.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me