Binge-Worthy Netflix visar att titta på 2019

Binge-Worthy Netflix visar att titta på 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-25 10:16:45 i Entertainment


Huruvida ett Netflix-abonnemang är värt det eller inte bestäms inte av hur mycket innehåll som finns på Netflix men vilket innehåll som finns på Netflix. Här är några av de binge-värdiga Netflix-showen att titta på 2019 som de flesta av redan finns tillgängliga så att du kan titta direkt, med nya till alla nämner som kommer under 2019. Tillsammans med några extrafunktioner som kanske eller inte kan vara binge-värdiga Netflix visar att titta på 2019 beroende på hur bra de produceras.

Pengar Heist

Vi började med den här showen för att visa dig att Netflix inte bara deltar i amerikanska produktioner.

Money Heist är en spansk produktion, som ursprungligen var en begränsad serie med 2 säsonger men på grund av hur bra den presterade, naturligtvis, förnyades den, för bättre eller sämre.

Du kanske inte har sett showen tidigare, men du har säkert sett några memes eller siffror som rör detta TV-program på internet. Och kanske har du hört talas om huvudlåten som användes i showen som sedan släppts av världens bästa bästa producenter / DJ: er.

Ibland är det som behövs ett annat tankesätt. En annan plats med en annan kultur kan ibland vara just det. Money Heist, som namnet antyder, är det en serie baserad på en heist i Spanien. Och det kan verka som inget särskilt, men tillvägagångssättet är det som gör det mycket mer annorlunda än någonting. 2 av de nuvarande säsongerna med Money Heist är baserade på bara en heist.

Du ser nästan aldrig serier baserade på så kort tid. Money Heist är den serien, och även för det är det värt att titta på. När du tittat på den kommer du att se varför den här begränsade serien återvänder 2019. Det är bara en av de bästa bingvärdiga Netflix-showen att titta på 2019.

13 skäl till varför

En annan serie som har två säsonger kanske visar att för 2 år sedan Netflix verkligen gjorde några rätt samtal. Detta är inte en show för alla. Det är också en show som även med sin enorma popularitet fick en otrolig mängd kritik. Varför?

Eftersom det innehåller ämnen som våldtäkt, självskada och mobbning. Och en självmordsplats. Allt som skulle betraktas som känsliga ämnen. Och kanske är det därför som den här showen fick så stor popularitet, eftersom det inte är så många shower som belyser dessa problem.

Historien om detta tv-program är baserat på självmord av en tjej som lämnar 13 band. Och som titeln antyder handlar banden om ”varför.” Historien om showen fick kritik på grund av att det var fruktat att individer skulle försöka replikera vad huvudpersonen Hannah Baker gjorde, men faktiskt hjälpte det många människor på grund av det faktum att det tillåter individer som mobbar och inte är medvetna om att de faktiskt gör något, att inse vad de gör, och det kan hjälpa människor att förverkliga efterdyningarna av handlingar med konsekvenser för alla, vilket är djupt utforskat under säsong 2.

Om du kämpar och funderar på att titta på den här showen kan du kanske titta på den med dina föräldrar eller en vän. Och se till att kolla in webbplatsen som Netflix skapade för att hjälpa människor.

Stranger Things

Jepp, en annan show med för närvarande 2 säsonger ute. En annan hit. Stranger Things var en show som var en framgång inom tonåren men också otroligt bland vuxna på grund av att de kan relatera mycket till det ur perspektivet att huvudpersonerna är tonåringar som växte upp på 1980-talet.

Detta är den enda övernaturliga showen på denna lista, men lita på oss, om du hatar övernaturliga föreställningar, kommer du ändå att älska den här. Det är till skillnad från något annat. Musiken, effekterna, den övergripande känslan, det faktum att denna show låter dig föreställa dig så många aspekter av berättelsen kontra att berätta allt. Du kommer älska det.

Och vi kommer att gå framåt för att säga att det har det bästa soundtracket av alla showen vi har sett på Netflix.

Det är en av de otydliga Netflix-showen att titta på 2019 som en hel familj full av olika intressen i TV-program kommer att njuta av!

Kraft

Power är kanske den bästa gangster-tv-serien som producerats under 2000-talet. Med huvudrollen som Omari Hardwick, 50 Cent, Joseph Sikora, Lela Loren och Naturi Naughton.

Det här är inte en av de värdefulla Netflix-showen att titta på under 2019 för att bara baseras på en helt annan berättelse än de andra nämnda programmen. Nej, Power är en show som vi rekommenderar på grund av briljanten i utförandet så långt NY går, så långt som skådespelare går, och viktigast av allt för den enorma variationen av berättelser över olika karaktärer. Andra shower har historier, men de har inte så många sidor som den här.

Vi vill inte ge bort spoilers. Se bara det första avsnittet så vet du varför vi rekommenderar det. Saker som att kunna uttrycka den verkliga gangstervärlden genom att inte behöva tillfredsställa någon så långt som språk, nakenhet, våld, för att nämna några gör detta till en mycket mer uppslukande upplevelse än andra show med liknande ämne.

Åh, och det har redan 5 säsonger med en sjätte i start. Kommer snart.

Det enda problemet är att du inte kan se Power on Netflix om du är i USA och många andra regioner. Storbritannien och Irland är faktiskt några av de enda regionerna som stöder det. Detta har att göra på grund av det faktum att Starz, det nätverk som äger showen, har rätt till det i USA, och naturligtvis tjänar det mer pengar för det nätverket att visa det exklusivt på deras plattform, i USA.

Men det finns ett sätt att titta på Power on Netflix 2019. Och vi gjorde faktiskt ett inlägg om det tidigare. Oavsett om du vill titta på Power eller någon av de andra binge-värdiga Netflix visar att titta på 2019 oavsett om det finns på vår lista eller någon annans lista, när innehållet inte är tillgängligt i ditt land, måste du använda en sak som kallas VPN.

Med ett VPN kan du ändra platser praktiskt taget. Du kan vara i USA, Storbritannien eller någon annan plats utan att lämna. Och det låter dig se en show på Netflix även om den inte är tillgänglig på din plats. Om du vill titta på Power on Netflix utanför Storbritannien måste du ansluta till en UK-server som stöder Netflix. PrivateVPN har till exempel fungerande UK-servrar. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, ladda ner vår klient, vare sig du är på Amazon Fire-enheterna eller på dina telefoner, surfplattor eller stationära enheter och ansluta.

The Witcher

Detta är en show som inte är ute än, så det är riskabelt att namnge i det här. Det kan vara fruktansvärt. Men om det finns en sak som vi vet om The Witcher, är det att människor älskade spelen och böckerna. Om den körs på rätt sätt har TV-programmet som utvecklats av Netflix en chans att bli en av Netflix mest populära program där ute. Problemet är att även om showen har potential, detta är en show som bäst hade gjorts av HBO.

The Witcher är en fantasidrama som visar huvudrollen Henry Cavill, ex-Superman-stjärnan. Om du spelade spelen behöver vi inte förklara, om du inte gjorde det, helt enkelt att sätta huvudpersonen, Geralt, han är en monsterjägare, men det är svårt att berätta om hur serien kommer att se ut eller vad den kommer att göra handla exakt, för nu. Vad som är säkert känt för att denna Netflix-serie kommer att skilja sig enormt från andra Netflix-serier, och för det kan det vara en av de otydliga Netflix-programmen att titta på 2019. Vi kommer att se.

Varför PrivateVPN för Netflix?

Vill du komma åt Netflix hela bibliotek? Om du inte bor i USA missar du det mesta av innehållet som Netflix har att erbjuda. Och även om du är i USA saknar du fortfarande innehåll. Länder som Sverige som fortfarande har betydligt mindre innehåll än det amerikanska Netflix har fortfarande innehåll som inte finns tillgängligt på American Netflix. Och om du vill få ut mesta möjliga av Netflix behöver du tillgång till det mest tillgängliga innehållet.

PrivateVPN? Det är världens bästa VPN för Netflix enligt namnet av Comparitech. Polen har bara 12% av det amerikanska Netflix-innehållet. Vad betalar du för om du är i Polen? PrivateVPN kommer att göra ditt Netflix-abonnemang värt det. Det är den enda tjänsten som fullt ut stöder 21 platser.

Binge-Worthy Netflix visar att titta på 2019

Det finns mycket fler show på Netflix som är värt att se med säkerhet. Det kräver att alla program visas. För att inte tala om att Netflix fortsätter att lägga till shower i sina bibliotek.

Är Netflix värt så långt som TV-program går? Ja. Även om inte på alla platser, inte om du har ett VPN. Och PrivateVPN kommer att hjälpa till med det.

Några fler omnämnanden? Riverdale, Suits (kräver VPN), The Crown, Mindhunter, NarCos, Ozark, House of Cards och mycket mer om du har tillgång till mer.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me