Bedste VPN til streaming af film og tv-shows

Bedste VPN til streaming af film og tv-shows

Af Michael Smolski, 2018-08-15 11:13:10 i Entertainment


Der er alle slags VPN-tjenester derude. Alle udfører en bestemt funktion, men ikke alle er den bedste VPN til streaming af film og tv-shows.

 

En VPN har to hovedfunktioner. Privatliv og det at kunne oprette forbindelse til en anden del af verden.

 

Bortset fra, de faktiske funktioner inden for disse to hovedfunktioner af privatlivets fred og at være i stand til at oprette forbindelse til en anden del af verden adskiller sig enormt mellem VPN-netværk, hvilket betyder, at nogle tjenester ikke er det rigtige valg for dig, hvis du leder efter den bedste VPN til streaming af film og tv-shows.

 

Hvad har en bedste VPN til streaming af film og tv-shows brug for?

 

Servere

Hvis du leder efter den bedste VPN til streaming af film og tv-shows, betyder servere noget.

 

Hvorfor?

 

Da mange af læserne her ikke kommer fra USA. De har ikke den luksus at se den nye sæson af deres foretrukne show på grund af det faktum, at de ikke er i det rigtige land, selvom disse brugere muligvis betaler den nøjagtige samme pris for brugen af ​​tjenesten, uanset om det er Netflix eller noget andet.

 

Ved at bruge en VPN og oprette forbindelse til en server i et land, der har mere adgang på en platform, du vil bruge, kan du muligvis se mange gange flere tv-shows, hvad enten det er at være i Sverige og se amerikanske Netflix eller være et sted uden for De Forenede Stater og forsøger at bruge Hulu.

 

 

PrivateVPN tilbyder ikke servere på alle steder på denne planet endnu, men hvad angår den bedste VPN til streaming af film og tv-shows, tilbyder den alle de servere, du har brug for, og som fungerer med de tjenester, du vil bruge.

 

Ikke alle vil se bare amerikanske Netflix.

 

Svenske Netflix har mindre, men tilbyder nogle titler, som amerikaneren ikke gør. Den bedste VPN til streaming af film og tv-shows bør tilbyde en række forskellige servere. PrivateVPN tilbyder over 56 serverplaceringer. De, du har brug for, er der.

 

Åh, og ja, PrivateVPN har servere, der fungerer. Med "arbejde" er nøgleordet her.

 

Det er ikke nok at have en server i USA. Netflix-gerne gør et godt stykke arbejde for at bringe VPN-servere ned for at holde ejere af indholdet glade ved at finde ud af, at man bruger en VPN og dermed kobler dig fra Netflix.

 

PrivateVPN sørger konstant for, at VPN-serverne, der arbejder med streamingtjenester, faktisk fungerer med streamingtjenester.

 

 

Hastighed

Vi kom endelig ind i verden, hvor 4K stort set er standarden nu. Flere og flere mennesker køber 4K enheder hver dag. Bortset fra at det ikke betyder noget for nogle.

 

Hvis dit internet er langsomt, uanset hvad med en VPN eller ej, vil det, du prøver at streame, buffe meget. Men hvis dit internet er relativt okay og er i stand til at håndtere streaming, uanset om det er 4K eller full HD, er det vigtigt at bruge den rigtige VPN for at holde denne hastighed.

 

Der er stort set to muligheder, når det kommer til internetkapacitet, som for det meste er ansvarlig for hastigheden af ​​en VPN. Du køber enten fra en IP-transitudbyder eller fra et hostingfirma. Hostingfirmaer? De begrænser tjenester, hvad angår hastighed, men er også valget for mange virksomheder.

 

PrivateVPN bruger for det meste IP-transitudbydere til deres internetkapacitet, hvilket betyder, at du får hastigheder, som du typisk ville få.

 

Hvis du vil have den bedste VPN til streaming af film og tv-shows, er hastighed vigtig. Den rigtige VPN gør ikke din internet hurtigere, men gør den så hurtig som ellers.

 

 

Det vigtigste er, at den bedste VPN til streaming af film og tv-show ikke kan være gratis...

”Det kan ikke være gratis? Hvorfor ikke? Der er masser af VPN-tjenester, der er gratis? ”

 

Åh, og de tilbyder store hastigheder og privatliv, der ikke gemmer logfiler. Ret? Det var hvad de sagde?

 

Hovedårsagen til, at gratis tjenester ikke er store, hvad angår VPN-tjenester, er, at du ofrer noget for den frihed, og oftest er det lokaliseringsvalgene og dine data. Gratis tjenester er blevet fanget mere end et par gange om dette. Der er frigivet logfiler, hvilket resulterer i de tjenester, der er beregnet til at holde dig sikker i at sætte folk i fængsel.

 

Selvfølgelig holdt de op til noget, de ikke burde have gjort, men pointen er, at du ikke altid kan stole på gratis tjenester.

 

Servere? De fleste leverer ikke nok, medmindre du betaler for premium-versionen. Det er dog ikke det vigtigste. Hovedproblemet er, at da så mange mennesker bruger disse gratis VPN-tjenester, da de er gratis, nedbryder lignende af Netflix dem. Og hvis de ikke gør det, er serverne også forbandede langsomt. Forvent aldrig nogensinde at internetkapacitet nogensinde kommer direkte fra IP-transitudbydere. Vil ikke ske. Og da tjenesten er gratis, og mange mennesker bruger den, vil servere ofte blive overbelastet.

 

Langsom streaming er ikke det, du leder efter, når du søger efter den bedste VPN til streaming af film og tv-shows. Er det?

 

 

Sådan får du den bedste VPN til streaming af film og tv-show?

Glad for du spurgte.

 

Temmelig enkel virkelig.

 

Du er allerede på vores side. Det er kun yderligere 30 sekunders arbejde at bruge vores service.

 

Klik på knappen Køb øverst til højre på skærmen og gennemgå den enkle registrering på 30 sekunder.

 

Vi koster, men vi sikrer også, at du har den hurtigste hastighed som muligt til den bedste værdi, derfor blev vi valgt som den bedste værdi-service af BestVPN

 

Når du tilmelder dig, er alt hvad du skal gøre at downloade vores klient ved at søge efter det i din app store ved at gå til vores download-side. Har du gjort det? Du skal bare oprette forbindelse til vores server!

 

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me