Bedste VPN til Netflix i 2018 (Se alt Netflix’s indhold)

Bedste VPN til Netflix i 2018 (Se alt Netflix's indhold)

Af PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 i Entertainment


Netflix er ikke kun baseret i USA. Det er heller ikke kun baseret i England. Den bedste VPN til Netflix i 2018 er ikke den VPN, der har mange servere i England og USA, der understøtter Netflix. Det er VPN, der understøtter mange lande, så vidt Netflix går. Sikker på, USA har det mest indhold med sikkerhed, men det har ikke alt indholdet. Visse shows og film findes ikke i USA eller Storbritannien, men er i andre lande. Den bedste VPN til Netflix i 2018 skal arbejde med Netflix i 2018, men skal også tilbyde alt det indhold, du måske ser.

Hvad der nøjagtigt har brug for den bedste VPN til Netflix?

Servere. Arbejdende servere.

Og det er et stort problem, når det kommer til VPN-tjenester.

En tjeneste kan have 100 servere på steder, hvor Netflix har noget eksklusivt indhold, men det betyder absolut intet, hvis disse servere ikke fungerer med Netflix.

De fleste tjenester kontrollerer ikke dette dagligt.

Dette betyder noget, fordi Netflix løbende bestræber sig på at forhindre VPN-servere i at arbejde med Netflix, da de bliver presset af adskillige virksomheder til at gøre det.. Hvorfor skulle nogen betale for et tv-abonnement i et x land, hvis de kan oprette forbindelse til deres Netflix, mens de er tilsluttet en bestemt VPN-server og få adgang til dette indhold med deres Netflix-konto?


Det giver mere økonomisk mening at licensere bestemt indhold til andre lande. Men hvis folk bare kan få adgang til noget på Netflix, er det firma, der køber licensen for at vise, at indhold i et bestemt land taber penge. Derfor dette pres.

PrivateVPN sørger for, at servere fungerer, og hvis man holder op med at arbejde, er der en ny på plads.

De placeringer, der betyder noget, når det kommer til den bedste VPN til Netflix

PrivateVPN leveres med servere, der arbejder med Netflix i USA, UK, Canada, Frankrig, Japan, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Sverige, Schweiz, Holland, Italien, Spanien, Australien, Brasilien, Colombia, Argentina og Sydkorea.

Det er ikke en server i hvert enkelt land, men når det kommer til den bedste VPN til Netflix i 2018, behøver du kun adgang til servere med eksklusivt indhold, og hvis du har adgang til alle disse servere, der fungerer med Netflix, er det alt hvad du har brug for for at få alt muligt ud af Netflix!

Vi tilbyder ikke servere i alle lande på planeten, men de servere, vi tilbyder, de giver alle adgang til noget eksklusivt. Og "eksklusiv" er det, du skal kigge efter, når det kommer til den bedste VPN til Netflix i 2018.

Åh, og sørg for at tjekke vores fulde guide til at fjerne blokering af Netflix, hvis du har nogle problemer!

Den bedste VPN til Netflix må heller ikke forsinke din Netflix

Vi kan sige, at en VPN vil gøre din internet hurtigere, men ærligt talt, i de fleste tilfælde vil det ikke, som den eneste gang det vil ske, hvis din internetudbyder med vilje bremser din Netflix, som er ulovlig i de fleste lande. Hvad den bedste VPN til Netflix i 2018 dog skal gøre er ikke at bremse dit internet.

Hvordan? Ved at investere i internetkapacitet af højeste kvalitet. Hos PrivateVPN køber vi det meste af vores internetkapacitet direkte fra IP-transitudbydere. Du ved sandsynligvis ikke, hvad det betyder, men for at give dig en sammenligning, kan du også købe internetkapacitet fra hosting-websteder, og disse er meget langsommere. Et almindeligt valg, selvfølgelig er disse meget billigere.

Det, vi forsøger at sige, er, at hvis din internetforbindelse suger, er vi ked af det. Der hjælper dig ikke. Din Netflix vil stadig være langsom. Men vi vil ikke bremse det med vores service.

Netflix fungerer på en række platforme. Så skulle den bedste VPN til Netflix i 2018.

Den bedste VPN til Netflix i 2018 bør ikke kun give en masse arbejdende servere, men skal også arbejde på en masse platforme. Ligesom Netflix gør. Standard understøttelse af Windows-enheder, Apple-enheder, Android-enheder er selvfølgelig der, Fire TV Stick understøttes også, og det samme gælder Linux-enheder!

Det er stort set alle enheder derude minus Chromecast, som ingen VPN-service understøtter. Og hvis du er en mere avanceret bruger, understøttes OpenVPN og routere også.

Den bedste VPN til Netflix i 2018 bør ikke koste mere end dit Netflix-abonnement

Forestil dig at betale for en VPN-service mere end for din Netflix. BestVPN har valgt PrivateVPN som den bedste værdi service. Alt hvad du har brug for Netflix til en lav pris. Ikke underligt, hvorfor BestVPN valgte os!

Åh, og hvis du er skuffet, har du 30 dage til at bede om en fuld refusion. Hvorfor tror du, at vi giver denne mulighed? Da vi er sikre på vores service! Leder du efter den bedste VPN til Netflix? Kom med os.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me