Bedste VPN til LimeTorrents (2018-udgaven)

Bedste VPN til LimeTorrents (2018-udgaven)

Af Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 i Entertainment


En LimeTorrents-elsker? Du har brug for en VPN. Og ikke kun en VPN. Du har brug for den bedste VPN til LimeTorrents, da du er ved at være noget fræk, og selvom vi ikke anbefaler det, tror vi også på fuld privatliv, og dette indlæg handler om det.

Og godt, uden den bedste VPN til LimeTorrents er dit privatliv i fare.

Først og fremmest se placeringen af ​​en VPN-tjeneste

Den bedste VPN til LimeTorrents handler ikke kun om kryptering. Placering betyder også.

USA beder folk om ikke at købe Xiaomi-telefoner af sikkerhedsmæssige årsager. Ironisk nok, hvis nogen toppede sig ind i dine oplysninger på din telefon, ville det sandsynligvis være den amerikanske regering snarere end Xiaomi eller den kinesiske regering.

Hvorfor ville nogen i Kina bryde sig om, at når du fortalte din kone, at du er på arbejde, var du faktisk i baren og så på en kamp? De fleste mennesker har ikke noget, der er meget vigtigt for andre lande.

På den anden side downloader du noget ulovligt og deler det uden viden er det noget, din internetudbyder måske interesserer sig for, og især den rette indehaver af det indhold..

Og hvis du bruger LimeTorrents, downloader du sandsynligvis ulovligt.

Du bruger en VPN til at skjule noget, og placeringen af ​​den service, du bruger til det, har en stor betydning, som vil afgøre, om du kan eller ikke kan skjule noget. Et lille stykke data kan fjerne alt dit privatliv. Og de fleste VPN-tjenester gemmer logfiler på dig. Dette er små oplysninger, der kan udsættes for dig, hvis nogen beder om dem.

TIP: Brug aldrig gratis VPN-tjenester til download, nogensinde. Når du bruger en gratis VPN, betyder det meget flere brugere end på betalte tjenester. Naturligvis betyder det også dårligere hastighed, men endnu værre end det betyder det enormt pres fra internetudbydere eller andre organisationer på et højere sted, da det er meget lettere at målrette mod en gratis tjeneste med meget mere begrænsede ressourcer. Nogen beder om dine logfiler, bom, udsat.

Den bedste VPN til LimeTorrents er ikke baseret i England eller USA med sikkerhed. Det skal være baseret i Sverige, som f.eks. PrivateVPN. Og vi siger ikke dette, så du betragter os som den bedste VPN til LimeTorrents, men fordi den eneste måde at sikre sig, at der ikke opbevares nogen logfiler, der kan bruges mod dig, er ved ikke at kunne gemme nogen logfiler i første omgang på grund af juridiske grunde. Og Sverige har nogle af verdens stærkeste personlige love til rådighed.

Stærke Encrpytion-spørgsmål, når det kommer til den bedste VPN til LimeTorrents

Når du har sørget for, at din VPN-tjeneste ikke udgør selve truslen, er stærk kryptering vigtig. Vi tilbyder 2048-bit kryptering med AES-256. Det er det højeste krypteringsniveau på markedet. Temmelig meget uknuselig. Og godt, du ville blive meget rig, hvis du fandt en måde at bryde det på.

En VPN-tjeneste ændrer din IP, når du opretter forbindelse til en server. Kryptering på højeste niveau sikrer, at dine data ikke er tilgængelige af andre.

Men det betyder ikke noget, hvis du ikke passer på lækager

Din IP er muligvis anderledes, men IP-lækager sker med VPN-tjenester. Hvis du vil have fuldt privatliv, kan du slet ikke have nogen problemer. Og det er grunden til, at den bedste VPN til LimeTorrents skal have IPv6 Lækbeskyttelse. Ellers er du potentielt udsat, hvilket ikke betyder noget, hvis du ikke gør noget ulovligt.

Åh, og hvis din VPN uanset grunde holder op med at fungere, uanset om det skyldes, at dine telefonapper går ned, eller at du gør for mange ting på din computer, tilbyder PrivateVPN en Kill Swtich-funktion, der vil sikre, at dit internet holder op med at fungere. Åh, og der er også en DNS-lækkerbeskyttelse og Application Guard-funktion, der giver dig mulighed for at afslutte visse apps, hvis en VPN holder op med at arbejde.

Når du leder efter den bedste VPN til LimeTorrents, har du brug for fuld sikkerhed fra hver enkelt vinkel. Hvis en VPN holder op med at arbejde, vil du have beskyttelse med det samme. Hvad er poenget med at have beskyttelse i første omgang, hvis det ikke fuldt ud beskytter dig?

Det eneste, der betyder noget efter sikkerhed, er hastighed

Når du leder efter den bedste VPN til LimeTorrents, vil du meget let have sikkerhed, så du har fuld beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Men du vil også downloade med den samme hastighed, som du allerede har, ja, medmindre dit internet suger, ja, vi er ked af dig da.

PrivateVPN sandsynligvis ikke gøre dit internet hurtigere dog visse internetudbydere kan bremse torrenting, og således, i dette tilfælde, kan PrivateVPN øge dine download hastigheder.

I sidste ende er det både de gratis og betalte tjenester, der ikke investerer direkte i internetkapacitet fra IP-transitudbydere. Du skal finde dem der gør. Det er nøglen til hastighed. PrivateVPN er P2P-venlig og tilbyder portvideresendelse

Vil du få den bedste VPN til LimeTorrents?

Hastighed og sikkerhed betyder begge spørgsmål, uanset om du leder efter den bedste VPN til Kickass Torrents eller LimeTorrents. Men det gør kundeservice også, hvis du har problemer. Vores kundeservice? Det vandt en pris for den bedste VPN-kundeservice for 2018.

Bliv medlem af os nu, eller gør ikke det, men kig efter disse ting, når du leder efter den bedste VPN til LimeTorrents, eller et andet faktisk torrentwebsted.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me