Bästa VPN för Netflix 2018 (Titta på allt av Netflix innehåll)

Bästa VPN för Netflix 2018 (Titta på allt av Netflix innehåll)

Av PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 i Entertainment


Netflix är inte bara baserat i USA. Det är inte heller baserat i Storbritannien. Den bästa VPN för Netflix 2018 är inte VPN som har många servrar i Storbritannien och USA som stöder Netflix. Det är VPN som stöder många länder så långt Netflix går. Visst har USA mest innehåll helt säkert, men det har inte allt innehåll. Vissa program och filmer finns inte i USA eller Storbritannien utan i andra länder. Den bästa VPN för Netflix 2018 måste arbeta med Netflix 2018 men måste också erbjuda allt innehåll du kanske tittar på.

Vad exakt behöver den bästa VPN för Netflix?

Servrar. Arbetande servrar.

Och det är ett stort problem när det gäller VPN-tjänster.

En tjänst kan ha 100 servrar på platser där Netflix har något exklusivt innehåll, men det betyder absolut ingenting om dessa servrar inte fungerar med Netflix.

De flesta tjänster kan inte kontrollera detta dagligen.

Detta är viktigt på grund av det faktum att Netflix kontinuerligt gör en ansträngning för att hindra VPN-servrar från att arbeta med Netflix eftersom de är pressade av många företag att göra det. Varför ska någon betala för ett TV-abonnemang i ett x-land om de kan ansluta till sitt Netflix medan de är anslutna till en viss VPN-server och få åtkomst till det innehållet med sitt Netflix-konto?


Det är mer ekonomiskt vettigt att licensiera visst innehåll till andra länder. Men om människor bara kan få åtkomst till något på Netflix, så förlorar företaget som köper licensen för att visa att innehåll i ett visst land pengar. Därför det trycket.

PrivateVPN ser till att servrar fungerar, och om man slutar fungera finns det en ny på plats.

De platser som är viktiga när det gäller den bästa VPN för Netflix

PrivateVPN kommer med servrar som fungerar med Netflix i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Japan, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Sverige, Schweiz, Nederländerna, Italien, Spanien, Australien, Brasilien, Colombia, Argentina och Sydkorea.

Det är inte en server i varje enskilt land men när det gäller den bästa VPN för Netflix 2018 behöver du bara komma åt servrar med exklusivt innehåll, och om du har tillgång till alla dessa servrar som fungerar med Netflix är det allt du behöver för att få ut allt möjligt från Netflix!

Vi erbjuder inte servrar i alla länder på planeten men de servrar vi erbjuder, de ger alla tillgång till något exklusivt. Och "exklusivt" är vad du bör leta efter när det gäller den bästa VPN för Netflix 2018.

Åh, och se till att kolla in vår fullständiga guide för att avblockera Netflix om du har problem!

Den bästa VPN för Netflix får inte heller göra din Netflix långsam

Vi kan säga att en VPN kommer att göra ditt internet snabbare men ärligt talat, i de flesta fall kommer det inte som enda gången det kommer att hända är om din internetleverantör avsiktligt bromsar din Netflix som är olagligt i de flesta länder. Vad den bästa VPN för Netflix 2018 har att göra är dock inte att sakta ner ditt internet.

Hur? Genom att investera i internetkapacitet av högsta kvalitet. Hos PrivateVPN köper vi det mesta av vår internetkapacitet direkt från IP-transitleverantörer. Du vet sannolikt inte vad det betyder men för att ge dig en jämförelse kan du också köpa internetkapacitet från värdplatser, och de är mycket långsammare. Ett vanligt val som naturligtvis är mycket billigare.

Det vi försöker säga är att om din internetanslutning suger att vi är ledsna. Det hjälper dig inte. Din Netflix kommer fortfarande att vara långsam. Men vi drar inte ner det med vår tjänst.

Netflix fungerar på många plattformar. Så borde Bästa VPN för Netflix 2018.

Den bästa VPN för Netflix 2018 bör inte bara ge många fungerande servrar utan också fungera på många plattformar. Precis som Netflix gör. Standardstödet för Windows-enheter, Apple-enheter, Android-enheter finns naturligtvis där, Fire TV Stick stöds också, och det gäller Linux-enheter!

Det är i stort sett alla enheter där ute minus Chromecast som ingen VPN-tjänst stöder. Och om du är en mer avancerad användare stöds också OpenVPN och routrar.

Bästa VPN för Netflix 2018 borde inte kosta mer än ditt Netflix-abonnemang

Föreställ dig att du betalar för en VPN-tjänst mer än för din Netflix. BestVPN har valt PrivateVPN som tjänsten med bästa värde. Allt du behöver för Netflix till en låg kostnad. Inte undra varför BestVPN valde oss!

Åh, och om du är besviken har du 30 dagar på dig att be om full återbetalning. Varför tror du att vi ger det här alternativet? Eftersom vi är säkra på vår tjänst! Letar du efter det bästa VPN för Netflix? Gå med oss.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me