Bästa VPN för LimeTorrents (2018 Edition)

Bästa VPN för LimeTorrents (2018 Edition)

Av Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 i Entertainment


En LimeTorrents-älskare? Du behöver ett VPN. Och inte bara en VPN. Du behöver den bästa VPN-skivan för LimeTorrents eftersom du håller på med något styggt, och även om vi inte rekommenderar det, tror vi också på full integritet, och det här inlägget handlar om det.

Och, utan den bästa VPN för LimeTorrents är din integritet i fara.

Först titta på platsen för en VPN-tjänst

Det bästa VPN för LimeTorrents handlar inte bara om kryptering. Platsen är också viktig.

USA säger människor att inte köpa Xiaomi-telefoner på grund av säkerhetsskäl. Ironiskt nog, om någon skulle toppa din information på din telefon, skulle det mer troligt vara den amerikanska regeringen snarare än Xiaomi eller den kinesiska regeringen.

Varför skulle någon i Kina bryr sig om att när du sa till din fru att du är på jobbet så var du faktiskt i baren och tittade på en match? De flesta människor har inte något som är avgörande för andra länder.

Å andra sidan, du laddar ner något olagligt och delar sedan det utan någon kunskap är något som din internetleverantör kanske bryr sig om, och särskilt rätten till det innehållet.

Och om du använder LimeTorrents hämtar du troligen olagligt.

Du använder ett VPN för att dölja något, och platsen för tjänsten som du använder för det har en stor betydelse som avgör om du kan eller inte kan dölja något. En liten bit data kan ta bort all din integritet. Och de flesta VPN-tjänster lagrar loggar på dig. Det här är små information som kan exponera dig om någon ber om dem.

DRICKS: Använd inte gratis VPN-tjänster för nedladdning någonsin. När du använder ett gratis VPN betyder det mycket fler användare än på betalda tjänster. Naturligtvis betyder det också sämre hastighet, men ännu sämre än så betyder det enormt tryck från internetleverantörer eller andra organisationer på en högre plats, eftersom det är mycket lättare att rikta in sig på en gratis tjänst med mycket mer begränsade resurser. Någon ber om dina stockar, bom, exponerade.

Den bästa VPN för LimeTorrents är inte säkert baserad i Storbritannien eller USA. Det måste vara baserat i Sverige, som till exempel PrivateVPN. Och vi säger inte detta så att du anser oss vara den bästa VPN för LimeTorrents utan för det enda sättet att se till att inga loggar hålls som kan användas mot dig är genom att inte kunna lagra några loggar i första hand på grund av juridiska skäl. Och Sverige har några av världens starkaste sekretesslagar tillgängliga.

Starka encrpytion frågor när det gäller den bästa VPN för LimeTorrents

När du har försäkrat dig om att din VPN-tjänst inte kommer att utgöra hotet i sig är det viktigt med stark kryptering. Vi erbjuder 2048-bitars kryptering med AES-256. Det är den högsta krypteringsnivån på marknaden. Ganska mycket okrossbar. Och du skulle bli väldigt rik om du hittade ett sätt att bryta det.

En VPN-tjänst ändrar din IP när du ansluter till en server. Kryptering på högsta nivå ser till att dina data inte är tillgängliga för andra.

Men det är inte viktigt om du inte tar hand om läckage

Din IP kan vara annorlunda men IP-läckor inträffar med VPN-tjänster. Om du vill ha full sekretess kan du inte ha några problem alls. Och det är därför den bästa VPN för LimeTorrents måste ha IPv6 Leak Protection. Annars, ja, du är potentiellt utsatt, vilket spelar ingen roll om du inte gör något olagligt.

Åh, och om din VPN av någon anledning slutar fungera oavsett om det beror på att dina telefonappar kraschar eller att du gör för många saker på din dator, erbjuder PrivateVPN en Kill Swtich-funktion som säkerställer att ditt internet kommer att sluta fungera. Åh, och det finns också en DNS Leak Protection och Application Guard-funktion som låter dig avsluta vissa appar om en VPN slutar fungera.

När du letar efter det bästa VPN för LimeTorrents, behöver du full säkerhet från alla vinklar. Om en VPN slutar fungera, vill du ha skydd direkt. Vad är poängen med att ha skydd i första hand om det inte skyddar dig helt?

Det enda som är viktigt efter säkerhet är snabbhet

När du letar efter den bästa VPN för LimeTorrents, vill du absolut säkerhet så att du har full integritet och säkerhet. Men du vill också ladda ner med samma hastighet som du redan har, ja såvida inte ditt internet suger, ja, vi är ledsna för dig då.

PrivateVPN kommer troligen inte att göra ditt internet snabbare men vissa internetleverantörer kan bromsa torrenting, och därmed kan PrivateVPN i så fall öka dina nedladdningshastigheter.

I slutändan är det både de gratis och betalda tjänsterna som inte investerar direkt i internetkapacitet från leverantörer av IP-transiteringar. Du måste hitta de som gör det. Det är nyckeln till hastighet. PrivateVPN är P2P Friendly och erbjuder port vidarebefordran

Kommer du att få det bästa VPN för LimeTorrents?

Både hastighet och säkerhet spelar roll oavsett om du letar efter den bästa VPN för Kickass Torrents eller LimeTorrents. Men det gör kundservice om du har några problem. Vår kundtjänst? Den vann ett pris för den bästa VPN-kundservicen för 2018.

Gå med oss ​​nu, eller gör inte, men leta efter dessa saker när du letar efter den bästa VPN för LimeTorrents eller någon annan torrent webbplats faktiska faktum.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me