Är PrivateVPN bra? Saker att veta om PrivateVPN

Är PrivateVPN bra? Saker att veta om PrivateVPN

Av Michael Smolski, 2019-02-13 11:09:19 i VPN-tjänst


Med varje tjänst kommer det frågor som "är PrivateVPN bra?" I det här inlägget täcker vi inte allt som finns att veta om PrivateVPN. Det är omöjligt att besvara alla frågor där ute bara i ett inlägg, men här är några vanliga saker som ställs om PrivateVPN som vi kommer att förklara, förhoppningsvis hjälpa dig att fatta eller inte fatta ett beslut om huruvida PrivateVPN är bra för dina specifika behov.

Fungerar PrivateVPN med Netflix?

PrivateVPN fungerar inte bara med Netflix. Det stöder de flesta Netflix-regionerna på marknaden baserat på tester gjorda av Comparitech bestående av 5 000 manuella tester. Om du vill titta på amerikanska Netflix, Storbritannien Netflix, pfft, till och med koreanska Netflix, har PrivateVPN täckt med stöd för 21 Netflix-regioner.

Om du undrar att PrivateVPN är bra så långt som Netflix, såväl som regionstöd, blir det inte bättre.

Arbetar PrivateVPN med DAZN?

Ja, vi är en av de enda plattformarna som fungerar med DAZN.

Fungerar PrivateVPN med Hulu, Amazon Prime, HBO och BBC iPlayer?

Återigen, ja. PrivateVPN stöder alla stora plattformar och många små också!

Om det finns en liten tjänst som du inte är säker på, kontakta vår kundtjänst.

Hur säker är PrivateVPN?

Är PrivateVPN bra för vissa kanske handlar det om hur bra PrivateVPN fungerar underhållningsmässigt, för andra handlar det om säkerhet, och såvitt säkerhet går, kommer PrivateVPN med 2048-bitars kryptering med AES-256, den högsta krypteringsnivån på marknadsföra.

Naturligtvis är kryptering inte det enda som betyder något. PrivateVPN kommer också med en Killswitch, Application Guard och IPv6 Leak Protection som gör att du kan vara helt säker när du använder ett VPN.

PrivateVPN är baserat i Sverige med starka sekretesslagar som innebär att loggar inte heller lagras så att du kan hålla dig fullt skyddad. VPN-företag älskar att säga att de inte lagrar loggar, men sedan händer något, regeringen ber om data, och boom, det är där. Det hände tidigare. På grund av svensk lag kan PrivateVPN inte göra det, vilket innebär att du är helt säker.

Har PrivateVPN Stealth VPN?

Ja. Oavsett om det är din Apple-, Android- eller Amazon-enhet, för att inte glömma stationära datorer, har PrivateVPN Stealth VPN.

Stealth VPN låter dig kringgå VPN-block i länder som Kina. Det tillåter dig i huvudsak att blanda i länder med censur så att du inte upptäcks. Mycket viktigt att ha.

Fungerar PrivateVPN på Chromecast och Apple TV?

För vissa är PrivateVPN bra beror helt på om det fungerar på de plattformar man kan använda.

Men nej, PrivateVPN fungerar inte med Chromecast och Apple TV. Och inte heller några andra VPN-tjänster.

Det fungerar dock med Fire TV Stick och andra Amazon-enheter, så om du vill använda en VPN på en stor skärm för att få tillgång till DAZN eller American Netflix, rekommenderar vi starkt att du får den såvida du inte redan har Android TV på din TV. PrivateVPN fungerar också med det.

Fungerar PrivateVPN i Kina?

Ja. Det fungerar i Kina och alla andra länder med censur förutsatt att du använder Stealth VPN. Du måste ha klienten i förväg men som annars kan du ha problem med att ladda ner den.

Var är PrivateVPN-baserad?

Som redan nämnts är PrivateVPN baserat i Sverige där starka sekretesslagar finns på plats, vilket gör användningen av en VPN mycket säkrare än från ett företag i USA eller Storbritannien..

Är PrivateVPN gratis?

Nej. Men om det var så skulle du inte leta efter om PrivateVPN är bra.

Problemet med gratis VPN-tjänster är att när något är gratis betalar du med integritetsvalutan. Onavo som ägs av Facebook är ett utmärkt exempel på det.

Om du använder ett gratis VPN ger du troligen bort dina data, exakt vad en VPN är tänkt att skydda dig från. Gratis VPN-tjänster är också mycket mer populära, vilket betyder att fler användare betyder större överbelastning, och ännu värre, servrar som inte fungerar med tjänster som du vill ha åtkomst till.

Så nej, PrivateVPN är inte gratis, men det är inte heller så dyra att väljas som bästa budget-VPN av människor ofta.

Hur många servrar kommer PrivateVPN med?

Många älskar att döma utifrån siffror. De kommer att bestämma är PrivateVPN bra av hur många servrar den har.

PrivateVPN? Det kommer för närvarande med 59 serverregioner. Det finns många tjänster där ute som har mycket mer.

Men hur många av dem arbetar med de tjänster du vill använda? PrivateVPN har kanske inte de flesta servrar, men du tittar på det fel. Istället för att titta på vem som har flest servrar, leta efter hur många av dessa servrar som fungerar med Netflix. PrivateVPN har inte de flesta servrar, men det har på något sätt de mest stödda Netflix-regionerna på marknaden.

Kvalitet är viktigare än kvantitet.

Är PrivateVPN bra så långt som hastighet?

Om ditt internet för närvarande suger kommer ditt internet fortfarande att suga när du använder PrivateVPN.

Men PrivateVPN får det mesta av sin internetkapacitet från IP-transitleverantörer direkt snarare än värdplatser. Tillåter mycket snabbare anslutning både så långt som ping och så långt som den totala nedladdningshastigheten, än om den hade internetkapacitet bara från webbhotell, vilket är vanligt eftersom det är billigare.

Med PrivateVPN kommer ditt internet inte att bli snabbare om inte din internetleverantör begränsar dig på vissa webbplatser, men det går inte heller långsammare. Ungefär samma sak. En VPN är bara bra för underhållning så långt det fungerar trots allt.

Det är alla grunderna i allt du kanske vill veta om PrivateVPN

Om vi ​​skulle svara på varje liten detalj eller alla funktioner som PrivateVPN kommer med, skulle du troligen hamna somna. Istället täckte vi saker att veta om PrivateVPN som folk har bett om.

Om du lär dig allt du behövde för att komma igång antar vi att du vet hur du registrerar dig, och om du har fler frågor, naturligtvis, nå ut till vår kundsupport!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me