Är Netflix fortfarande värt det med Disney Plus-lansering?

Är Netflix fortfarande värt det med Disney Plus-lansering?

Av Michael Smolski, 2019-06-01 17:23:47 i Entertainment


När Disney Plus kommer, HBO trappar upp sitt showspel med nya utgåvor som Tjernobyl, och Netflix förlorar mycket innehåll i slutet av 2019, det ger frågan om är Netflix fortfarande värt det, särskilt med sin prislyft.

Disney Plus lanseras 2019

Disney som har en streamingtjänst skulle inte vara en anledning att lämna Netflix eftersom Disney är bra, du kan bara titta på så mycket Disney tills du blir uttråkad. Men medan de flesta är medvetna om att Disney också äger Lucasfilm, är de flesta inte medvetna om att de också äger Marvel. Och att den nyligen förvärvade 1900-talets Fox, National Geographic, Fox och den övergripande filmen från det 21: e århundradet Fox, vilket innebär att Disney också äger The Simpsons, Family Guy, Avatar och många fler. Och ja, nya Avatar-filmer kommer snart.

Vi gjorde ett direkt Disney Plus VS Netflix jämförelsepost där vi pratar mer djupgående om Disney Plus, men för att sätta saker i perspektiv, medan Netflix får rättigheter för program och filmer köper Disney de företag som har gjort något av det mest kända innehållet runt om i världen.

Och det är mycket lättare att få prenumeration på en tjänst som kommer att ha de nya X-Man-filmerna som Dark Phoenix snarare än för en tjänst med helt nya filmer som inte är välkända, gjorda av Netflix.

Netflix förlorar innehåll

Det största argumentet om huruvida Netflix fortfarande är värt det med att Disney Plus startar för det skulle naturligtvis vara att du fortfarande har alla fantastiska filmer och show som Netflix har. Förutom, snart kommer du inte.

Netflix har mycket Disney-ägt innehåll på sin plattform. Visst, sådana som Daredevil produceras av Marvel och Netflix kommer att stanna kvar på Netflix, men det kommer inte längre att finnas Marvel-Disney-show som kommer att göras i framtiden, och de som ägs helt av Disney kommer snart att raderas från Netflix. Oavsett om det är Star Wars eller Marvel-filmer för närvarande på Netflix.

Om du undrar att Netflix fortfarande är värt det med Disney Plus-lansering slår Disney från två vinklar. Det köper fantastiskt innehåll, och det gör deras fantastiska innehåll exklusivt för deras plattform. Till ett mycket bättre pris än Netflix erbjuder.

Disney Plus är inte Netflix enda hot

När du har en nästan obegränsad mängd pengar att spendera kan du shoppa. Disney förvärvade också nyligen förvärvade Hulu, som redan var en stor spelare. Det äger det inte helt än, men det har tecknat avtal som gör det till en full ägare i framtiden.

Och eftersom Disney helt kommer att äga det, är det mycket troligt att det kommer att finnas någon sorts paketavtal på plats med Hulu och Disney Plus tillsammans för priset.

Hulu är känd för att tillhandahålla fantastiska TV-program dagen efter att de sänds, vilket alltid var en stor fördel för det kontra Netflix. 2 fantastiska strömningstjänster troligen för priset på Netflix? Bättre än 1, rätt?

HBO intensifierar spelet

Game of Thrones kanske nu är klar, men HBO förstärker verkligen sitt spel när det gäller innehållsskapande. Det finns 5 Game of Thrones på väg med en nyligen Tjernobyl-utgåvan av HBO är en absolut världshit, med den högsta TV-showen någonsin på IMDb.

Och av goda skäl. "Verklighet är den läskigaste genren av alla" som en kommentator till serien och HBO gjorde ett utmärkt jobb med att berätta historien på ett sätt som inte har berättats tidigare. Vissa säger att det är HBOs ursäkt för den dåliga säsongfinalen i Game of Thrones.

För de utan HBO med sitt TV-paket erbjuder HBO HBO NU som är begränsat till USA, men vi gjorde en guide för att få det att fungera, innan.

Och talar om HBO, A&T äger WarnerMedia som äger HBO, och de arbetar också med en streamingtjänst. Netflix erbjuder några fantastiska shower, men det erbjuder också en hel del shower riktade mot tonåringar. Och det är där WarnerMedia kunde komma in som ett bra alternativ.

Är Netflix fortfarande värt det?

På ena sidan har Netflix mer innehåll än någon annan strömningstjänst, men om du eliminerar tonårsserier, dåliga show / filmer och du tar bort allt det Disney-ägda innehållet som lämnar, och även faktor i priset, är Netflix fortfarande värt den? Kvalitet på innehållsmässigt? Antagligen inte.

Men Netflix, även om det är begränsat utanför USA, är överlag tillgängligt över hela världen. HBO och Disney Plus är det inte. Inte för att du inte kan få åtkomst till varken med att PrivateVPN kan spärra både amerikanska Netflix, såväl som HBO och Disney Plus, oavsett var du är, genom att faktiskt ändra din plats för att lura dessa tjänster till att tro att du befinner dig i USA.

Skrivet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me