Är HBO NU värt det 2019 eller ska du gå till en annan tjänst?

Är HBO NU värt det 2019 eller ska du gå för en annan tjänst?

Av Michael Smolski, 2019-01-28 10:03:43 i Entertainment


Är HBO NU värt det 2019? Och hur är det med HBO GO? Låt oss säga det bättre, är HBO totalt sett värt det 2019? Särskilt i en värld där vi har Amazon Prime, Netflix, DAZN och Hulu? Hur många prenumerationstjänster behöver vi förrän vi kan säga att "det räcker", särskilt med tanke på att Disney också lanserar sin egen tjänst sommaren 2019?

Ännu viktigare är det: om du bara kan använda en tjänst, varför få HBO NU via Netflix? Det är vad vi kommer att svara i det här inlägget. Och ja, om du bor utanför USA kommer vi också att visa hur du får HBO NU i slutet av detta inlägg.

Gör det för Game of Thrones

"Jag letade efter om det är värt HBO NU 2019 och du säger att jag ska få det för en show?"

När du tänker på det så låter det ganska litet, men när du verkligen tänker på det, är det?

Vad suger internet på? Spoilers. Har du någonsin gått in på internet utan att ha läst en spoiler som rör en film eller en TV-show av misstag när det är en bra show eller film? Problemet är att Game of Thrones är det bästa TV-programmet som finns. Det är den dyraste och mest populära TV-serien som finns just nu. Vi pratar minst 15 miljoner dollar per avsnitt. Vi talar om två års produktion för den sista säsongen av den här showen.

Oavsett om du prenumererar precis innan Game of Thrones startar eller inte, om du inte tittar på den senaste säsongen av GOT från början, kan du lika gärna inte se det alls, eller inte använda internet förrän du gör det, eller upplevelsen kommer att förstöras.

Det är inte många som finns som är värda att få ett prenumeration på. Den här är en av dessa visar som är värt det. Och om du delar upp hur många gånger det sänds på en månad betalar du cirka $ 3 per avsnitt vilket inte är illa alls, särskilt med tanke på att du fortfarande får tillgång till alla de andra program som HBO äger och en hel del jävla filmer.

HBO gör otroliga shower

HBO har inte så många shower som Netflix, men en sak som du inte kan ifrågasätta om HBO är produktionskvaliteten. HBO är verkligen före spelet. Det kanske inte ger de flesta shower på marknaden, men de visar att det gör, de kommer ihåg i flera år. Och låt oss inse det, det finns ingen prenumerationstjänst som producerar show på nivå med Game of Thrones.

Och det kanske beror på att HBO har varit med i spelet mycket längre än Netflix och Amazon Prime så långt innehållsskapande går.

Och filmer!

HBO har en samling på över 2 000 filmer. Inte riktigt lika mycket som på Netflix men det här är en typ av kvalitet jämfört med kvantitet.

Om du var tvungen att välja mellan ett bibliotek med 2 000 filmer eller ett bibliotek med 4 000 filmer men det mindre biblioteket hade filmer som var flera gånger bättre än de flesta filmerna på den andra webbplatsen, vilken skulle du välja? Vi skulle välja HBO. Om vi ​​var tvungna att bestämma.

HBO har starka partnerskap med några av de bästa studiorna på planeten, de som är Universal Pictures, Warner Bros. Pictures och 20th Century Fox. Netflix, det visar fantastiska filmer från fantastiska studior också, men det visar också en hel del filmer som inte är värda att se.

Om du undrar om HBO NU är värt 2019 så långt som kvaliteten på innehållet, absolut. Inte den mest, men kvaliteten. HBO NU är den typen av tjänster där om du spelar en slumpmässig film, du sannolikt kommer att gilla den.

HBO NU är mycket billigare än ett TV-abonnemang

Du kan få HBO NU, Hulu, Netflix, Amazon Prime och DAZN för att ha lagring i molnet, 2-dagars frakt, tillgång till 2 miljoner böcker och 2 miljoner låtar, med shower och filmer från Hulu, Netflix och Prime i kombination med levande sporter när du använder DAZN som består av två typer av fotboll, NHL, NBA, NFL, och det är för att nämna några, allt medan du betalar mindre än för ditt TV-abonnemang.

Enkelt uttryckt kan du få alla TV-program och filmer du någonsin vill titta på efterfrågan när som helst, och om du vill titta på några sporter kan du göra det live, oavsett spel, förutsatt att ligan finns på streaming-plattformen. Istället för att behöva vara nöjda med vad någon väljer att spela vid en viss tidpunkt, du kan titta på vad du vill när du vill på vilken enhet du vill ha, för mycket mindre än ett TV-abonnemang.

Frågan är när ska du avbryta TV-prenumerationen?

Nu är DAZN begränsat i USA till att bara bekämpa platser och är inte tillgängligt över hela världen, så det finns några saker du måste göra innan du bor i ett av de stödda länderna, men det finns ett sätt att få det att fungera oavsett där du är. Samma med amerikanska Netflix eller British Netflix. Samma sak med HBO NU som bara finns i USA. Samma med Hulu och visst innehåll på Amazon Prime. Och ja, vi har innehåll som rör alla dessa på vår blogg.

Du får en gratis rättegång

HBO NU har några otroliga produktioner såväl som visar och har stor tillgång till filmer också, men vi får det, inte allt innehåll är för alla. Du kanske letar efter föreställningar som inte är lika mörka. Netflix är bra för det.

Men det bästa sättet att testa om en tjänst är värd dina pengar är genom att få en rättegång, och i värsta fall kan du avbryta. Vi kan säga att HBO NU är värt det 2019, men huruvida HBO NU är värt det 2019 eller om du ska gå till en annan tjänst beror bara på vad du gillar att titta på. Det är saken med alla dessa underhållningstjänster. Ja, mycket tillgängligt innehåll hjälper, men i slutändan beror det på vad du vill och användarens demografi. Om du har barn / tonåringar är Netflix i slutändan det bästa valet. Om du handlar mycket, kan Amazon Prime vara det bästa valet.

I slutändan kan du antingen ha alla prenumerationstjänster som vi nämnde i den här listan, eller så kan du bara ha två. Om du älskar sport är DAZN ett måste. Tillsammans med någon annan tjänst. Hulu är en stark rekommendation av oss för TV-program direkt efter att de sänds. Netflix är starkt för sina original. Och Prime, det är väl den bästa tjänsten för människor som söker ett gäng tjänster i ett.

Hur man gör HBO NU att arbeta utanför USA 2019?

Det är här en VPN kommer in. En VPN låter dig vara på en annan plats än du är. Det betyder att du kan vara i USA utan att vara där.

En VPN tillåter dig att både titta på HBO NU och GO utanför USA om du använder rätt tjänst. Vi pratade inte riktigt om HBO GO här men för att helt enkelt säga att det är exakt som HBO NU men för människor som har HBO med sitt TV-abonnemang.

Problemet med VPN-tjänster är att tjänster som HBO är medvetna om deras existens och när tredjepartsprogram eller filmer är involverade måste vissa ansträngningar göras för att förhindra att människor från andra länder får åtkomst på grund av rätt problem. PrivateVPN är en av de fungerande VPN-tjänsterna med HBO NU och totalt sett ett bra val för underhållning att kunna ge dig tillgång till DAZN, Amazon Prime, Hulu och är den bästa VPN för Netflix som vald av Comparitech.

För HBO, anslut till en av de fungerande amerikanska servrarna med hjälp av PrivateVPN-klienten, oavsett om det finns på din telefon, skrivbord eller Amazon Fire TV Stick, anslut till en av de fungerande amerikanska servrarna, och det är det. Även om du kanske måste prova några servrar för att se vilka som fungerar med HBO.

Åh, och PrivateVPN erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti eftersom vi vet att om du vill få tillgång till underhållning, att vi kommer att hjälpa dig.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me