Är DAZN värt det? DAZN 2019 granskning

Är DAZN värt det? DAZN 2019 granskning

Av Michael Smolski, 2019-05-07 16:11:46 i Entertainment


Om du älskar sport kan du ha sett en DAZN-logotyp visas mer och mer ofta under de senaste månaderna. Kanske till det faktum att du faktiskt blev nyfiken och letar efter om DAZN är värt det eller ska du hålla fast vid ditt TV-abonnemang.

DAZN förklarade

Innan vi går in på denna DAZN-granskning är det värt att förklara vad DAZN är.

Tänk på DAZN som på Netflix eller Hulu av sport. DAZN är en live-streaming sportplattform där du lagligt kan titta på innehåll i högsta möjliga kvalitet, fördröjningsfritt, i utbyte mot att betala en månatlig medlemsavgift. Det lanserades 2016 och har vuxit enormt i popularitet och har lanserats i flera länder sedan dess, inklusive Österrike, Tyskland, Japan, Schweiz, Kanada, Italien, USA, Spanien och Brasilien, med stjärnor som Cristiano Ronaldo signerade med plattformen.

Varför DAZN gör mening i 2019

Tja, för det första, om du befinner dig utanför de stödda DAZN-regionerna betyder det inte att du inte kommer att kunna titta på DAZN. Vi har gjort många guider om hur du får åtkomst till DAZN i Storbritannien, utanför USA, utanför Kanada, i Australien och väl, var som helst på planeten för att vara uppriktig, så om DAZN inte stöds i din region och du " d fortfarande vill komma åt det, vi har guider runt det.

Men orsaken till att DAZN är vettigt under 2019 är att internet blev tillräckligt bra för att vi kan strömma innehåll på språng. Och även om vi alla skulle älska att kunna se matcher från våra favoritlag, kommer vi inte alltid att vara hemma. DAZN möjliggör att titta på ditt favoritlag eller idrottare oavsett var du är, och för det ensam är DAZN värt det. Du har aldrig haft möjlighet att titta på så många sportevenemang från komforten på din telefon, surfplatta, bärbar dator eller Fire TV Stick som nu med DAZN.

"Världen förändras och tack vare ett innovativt tillvägagångssätt bryter DAZN hinder för sportfans." - Cristiano Ronaldo

DAZN sparar dig en enorm summa pengar

Är DAZN värt det för många skulle det vara en fråga som ställs tillsammans med prissättning. Vi vill alla spara pengar och samtidigt njuta av att ha tillgång till allt vi vill titta på.

När vi skrev om varför inte DAZN inte är tillgängligt i Storbritannien och om hur det ska fungera gjorde vi en undersökning av den brittiska marknaden och bestämde att man kan spara cirka £ 700 per år genom att bli av med sitt TV-abonnemang med sportpaket och istället få DAZN. Med de pengarna kan du få Netflix och Hulu, och fortfarande ha lite pengar att åka på en helgetur utanför ditt land.

Är DAZN värt att det beror helt på var du är men

Precis som med Netflix finns det ojämlikhet i innehåll med DAZN. Samtidigt stödjer inte Storbritannien för närvarande inte DAZN alls, den amerikanska DAZN jämfört med den kanadensiska DAZN är oerhört begränsad.

Om du ska få DAZN i USA kommer du bara att få tillgång till vissa stridshändelser, vilket är ganska begränsande, särskilt om du inte gillar kamphändelser.

Gilla kanadensiska DAZN erbjuder Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Premier League och många fler. I allmänhet är det USA som har mest tillgängligt innehåll, men i detta fall har kanadensiska DAZN mycket mer innehåll.

Är DAZN värt det beror på var du är, även om du är i USA kan du få tillgång till kanadensiska DAZN eller italienska DAZN som också har något annat exklusivt innehåll som gillar Candian DAZN inte har. För det, kolla in vår guide om hur du avblockerar italiensk DAZN och bara tillämpa delen om lura DAZN. Vi kommer att gå igenom den aspekten av processen i slutet av denna DAZN-granskning också.

För- och nackdelarna med DAZN

Den redan nämnda prissättningen erbjuder otroligt värde som TV-prenumerationer inte kan konkurrera med. Och medan man kan säga att ett TV-abonnemang erbjuder många kanaler, hur många av dem bryr du dig om? Kvalitet betyder mer än kvantitet.

Tjänsten i sig erbjuder kvalitet som ingen illegal streamingwebbplats erbjuder utan att behöva uppdatera sidor för att få en ny ström och utan irriterande annonser. Och ännu viktigare är att DAZN själv löser behovet av illegal streaming. De flesta strömmar olagligt eftersom de har begränsade alternativ när det gäller att se på något. DAZN erbjuder sportevenemang till ett pris som ingen kommer att klaga på.

Kanske är en gräns för ett DAZN-konto att du bara kan strömma på två enheter samtidigt, men annat än att det, förutom regionfrågan, egentligen inte finns något negativt att säga om DAZN. De gör ett otroligt jobb.

Hur man byter DAZN-regioner för att njuta av de mest möjliga idrottsevenemang som är möjliga

Om du undrar hur är det att DAZN inte stöder mer än bara kämpa händelser i USA för tillfället faller allt till rättigheter. Det är svårt att komma in på en marknad där många sportkanaler har exklusiva rättigheter att visa visst innehåll. DAZN i USA kommer att ha mer innehåll i framtiden för säkerhet, men innan den kan förvärva rättigheter för andra evenemang måste den vänta tills kontrakt från andra sportkanaler löper ut.

Därför är det för många DAZN inte värt det, såvida de inte vet hur de byter region.

Och för det måste du använda ett VPN.

PrivateVPN stöder både italienska, amerikanska och kanadensiska DAZN, vilket gör det till en av de mest stödda DAZN-tjänsterna, särskilt med tanke på hur svårt det är att lura DAZN att tro att du befinner dig i en stödd region. Vi pratade om det mer djupgående i några av de guider vi nämnde, men i princip, om du ansluter till rätt DAZN-server i till exempel Kanada, kommer DAZN att tro att du är i Kanada och därmed kommer att visa dig kanadensiskt innehåll.

För att göra detta arbete måste du dock använda rätt VPN. Det räcker inte att ansluta till någon Candian eller italiensk server. DAZN kommer att räkna ut att du använder ett VPN.

Är DAZN värt det?

För att sammanfatta denna DAZN 2019-översyn är DAZN absolut värt det. Det är verkligen svårt att säga något dåligt om en plattform som sparar oss hundratals per månad, visar oss mycket mer sport som vi faktiskt vill se med valet av den sport vi ser som vår, med förmågan att titta var som helst.

Den enda gränsen är din plats. Något som PrivateVPN och våra guider fixar. Något som kanske inte kommer att vara en fråga i framtiden när DAZN fortsätter att växa.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me